SMILE Favorites
Martine
Zeer klantvriendelijk
Miriam Simons
Super goede service. Verkeerde maat geleverd maar meteen de goede maat opgestuurd inclusief retourbon
Hoe beoordeel je SMILE Favorites?
Helma
Goede service en contact nadat mijn bestelling vertraging had. Blij met de aankopen tot heden. Maat klopt en kleuren zoals op de afbeeldingen. Aanrader!! -
Stephanie Mattei
Prima service!
Marly Wittenbols
Super service
Debby
Hele mooie sneakers voor een zeer goedkope prijs en een goede service.
Connie Van der Wijk
Zo blij met mijn gave panter enkellaarsjes, zitten lekker, maat is goed en zijn erg mooi!
Jeroen
super leuke schoenen voor speciale gelegenheden. mn dochter van 6 wilt ze elke dag aan en ze komt helaas niet meer met schone schoenen thuis :)
Wietske Drijver
In eerste instantie verkeerde schoen geleverd die 5 euro goedkoper is. Mijn dochter vond deze eigenlijk nog leuker dus met Smile gemaild en zelfs het verschil terug gekregen. Netjes en snel opgelost.
Bernadet Schrijvers
Top laarzen, ik ben er erg blij mee.
Peggy Van Wesel
Mooie laarsjes! Snelle levering!
D
Prachtige schoenen met mooie prijzen! En TOP service :)
Chantal Van de sande
Snelle verzending. Mooie en goede kwaliteit laarzen
Suzanne
Goed geprijsd en snel verzonden
Romy
Echt fantastisch! Laarzen zitten super lekker! Ook met een wat bredere kuit passen de cowboylaarzen prima! Hier ga ik vaker bestellen.
Ezra
Enorm blij met mn nieuwe cowboy boots!
Meriam w
Mooie laarzen, goede prijs en kwaliteit is prima.
Marioli de Haro
Snelle levering, super blij met mijn nieuwe laarsjes. :-)
Sdwa DSSD
Eerste keer besteld en zeker tevreden. Snel bezorgt en zeer klantvriendelijk. Goed kwaliteit voor minder! Keep going!
Rosanne Veen
Ik heb ze 1 keer aangehad een avondje en er zit nu al beschadigingen op! Hoe is dit mogelijk?