SO CLEVER
Olaus
Snel geleverd
Zillah Evers
Goede (klanten)service. Goede producten.
Hoe beoordeel je SO CLEVER?
Gwenny 144
goede kwaliteit en snelle service
Adela Van Rompaey
Mirte
De bestelling was er sneller dan gedacht
Michel
Goed product en snelle levering en goed verpakt.
Paul Goss
Website staat levering volgende dag ondanks het feit dat product niet op voorraad is. Pas na bestelling krijg je te horen dat het product niet meer op voorraad is en dan moet je 2 weken wachten. Pas de website aan als het product niet voorradig is want nu komt het bij mij niet eerlijk over.
Claudie
Duidelijke communicatie en snelle levering
Jenny O
Kwalitatief goede producten, die netjes waren ingepakt en snel geleverd.
Gert Hellemans
Mooi materiaal en snelle levering!
Guido van Leeuwen
Goede en snelle levering en product zoals beschreven.
Jenny
Claudia Zwaan
Super kwaliteit en heel functioneel.
jolanda
Er waren problemen met een defect product en een ander mankement maar dit is door So Clever zeer netjes opgelost.
Kelly Ryder
So great to have a system ready to use and get organised
Siemkje Batenburg
De bestelling kwam geheel kapot aan - de deksel zit los, het kettinkje is kapot en het label zat los. Slechte ervaring helaas.
Aisha Klepac-Brown
Good products always a variety and works for my storage needs.
André
Producten voldoen prima
Maria
Prima producten en snelle service!
Anoniem
Mijn product kwam beschadigd binnen er is niet goed mee omgegaan. Er was een stukje plexiglas afgebroken wat ook niet in de doos lag dus is het kapot verstuurd en niet gecontroleerd.
Antwoord van SO CLEVERBedankt voor je bestelling, maar wat vervelend om te horen dat je de bestelling op deze manier hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling geweest, excuses voor het ongemak. Dit soort klachten nemen we zeker serieus en lossen we graag met je op. Ik kan geen eerder contact terugvinden met de klantenservice, klopt dat?
Zou je een foto kunnen sturen van de beschadigingen? En zou je kunnen vertellen hoe het pakket precies was ingepakt? Waren er beschadigingen aan de buitenkant van de doos?
We horen graag van je terug, zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen!
Groetjes,
Het So Clever team