SOSHIN.nl
Mariette Lammers
prima service en snelle bezorging
Renate
Mooie kousen
Hoe beoordeel je SOSHIN.nl?
Ludwig van Opstal
Goede service, en ook goede kwaliteit materialen
Lilian Gardien
Doet eerlijk wat het zegt, ik had wat vertraging, maar werd goed ingelicht
Asameé
Goede producten voor goede prijs, snel geleverd! Ik ben een tevreden klant.
a tool
4 kousen besteld 3 in backorder, wanneer stuurd u moj die andere 4 kousen op. Tel.word niet opgenomen dat vond ik niet normaal wild um ij maandag of dinsdag daar over berricjten 85 euro voor 1 stel kousen is niet normaal en de andere kant laat niets van zich horen.besteld op 27 dec.2025 vr.gr. A Tool wernerstraat 20 2768 AW Barsingerhorn
Antwoord van SOSHIN.nlHoi! We hebben je al 2x een email gestuurd hierover, dus check ook even je spambox. Zoals we melden op de site duurt het rond Kerst en Oud&Nieuw altijd langer, omdat veel fabrikanten dichtgaan en de voorraad hierna beperkt is bij hun. De Hip Gloss panty’s komen dinsdag bij ons binnen en als het goed is, komen de Ouvert panty’s donderdag/vrijdag bij ons binnen, dus dan worden ze direct allemaal ingepakt en naar je verstuurd. Excuses voor de vertraging en je hoort me snel weer!
Andre Verdoold
Bij problemen goede geregeld en oplossingen
🍀
Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen na 12 dagen
Antwoord van SOSHIN.nlHoi Karin! Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega Nadine en dat we er druk mee bezig zijn. Het zal door de drukte bij PostNL zijn waardoor het zo is vertraagd, maar mocht het echt niet meer bezorgd worden, dan krijg je gewoon je aankoopbedrag teruggestort. Je hoort ons direct weer als we nieuws hebben en mijn excuses voor het ongemak! Groetjes, Bar
Carla Wante
Nog helemaal geen bestelling ontvangen. op 23-12 besteld.
Van Onderwerp Ontvangen Grootte Categorieën
SOSHIN.nl Belangrijke info over je bestelling! di 23-12 19 kBAntwoord van SOSHIN.nlHoi Carla! Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega Nadine en dat we er druk mee bezig zijn. Het zal door de drukte bij PostNL zijn waardoor het zo is vertraagd, maar mocht het echt niet meer bezorgd worden, dan krijg je gewoon je aankoopbedrag teruggestort. Je hoort ons direct weer als we nieuws hebben en mijn excuses voor het ongemak! Groetjes, Bar
Ks
Snelle levering.
Ulla
Alles na wens!
Richard Buijs
Geweldige service, je wordt goed op de hoogte gehouden van leveringen
Loes
De fiore panty was echt mijn maat.
Maat 3 besteld. Zakt af en is in principe mijn maat.Antwoord van SOSHIN.nlHoi Loes! De reviews hier zijn niet bedoeld voor de artikelen. Die kun je bij het artikel zelf aangeven en voor een klacht over het artikel kun je ons beter een email sturen. Groetjes, Bar
Jacko Weijers
Mooie kwaliteit, prijs verhouding
Johan Kooij
Prima service en altijd een persoonlijke groet er bij!
Lonneke Brinksma
Mooie prijzen, goeie service
Neil Hardy
Snelle levering en alles perfect
Lidwine Erftemeijer
Snelle levering en goede kwaliteit
waltraud
goede kwaliteit, prettig te dragen, uitdagend, snel geleverd, soshin is zeer betrouwbaar.
Anja
Bestellen e.d. ging lekker snel en makkelijk, maar de aflevering door PostNL was waardeloos. Ten eerste was de levering 2 dagen later dan gepland en ook nog bij een ander afleveradres. Je wordt wel op de hoogte gehouden door PostNL maar dat was het enige positieve aan het afleveringsproces.