Het is ons doel om u te inspireren bij de reis naar een betere versie van uzelf. Gezond eten en een Zen lifestyle. Daarom hebben wij een grote selectie aan spirituele producten en boeken die u kunnen helpen bij deze reis! Heerlijke wierook, kaarsen, thee, prachtige sieraden of zuiverende edelstenen.
8,3
Filter 10021 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 10006 met beschrijving

• Ton
    Review voor SPIRITUEELBOEK.NL - De Spirituele webshop. Inspiratie over Spiritualiteit, Lifestyle, Gezonde Voeding

Snelle reactie terug

• Angela Nijp
    Geverifieerde klant van SPIRITUEELBOEK.NL - De Spirituele webshop. Inspiratie over Spiritualiteit, Lifestyle, Gezonde Voeding

Ik had een hanger met zwarte ketting besteld en kreeg een zilverkleurige

• Hoe beoordeel je SPIRITUEELBOEK.NL - De Spirituele webshop. Inspiratie over Spiritualiteit, Lifestyle, Gezonde Voeding?

• Elly Wilting

Ging goed allemaal. Netjes!

• John van de Burgt

Prima service

Antwoord van SPIRITUEELBOEK.NL - De Spirituele webshop. Inspiratie over Spiritualiteit, Lifestyle, Gezonde Voeding

Wat een fijne conclusie John! Dat lezen we graag, zeker onze klantenservice en inpak monniken. Die doen zo hun best! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service en wensen je alvast een heel mooi spiritueel weekend toe! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Brigitte Vermij

Leuke artikelen voor een acceptabele prijs en correct geleverd.

• Hoi124452

Ik had wel wat groter verwacht het product is net zo groote als een 2 uero mund hier heb ik helaas 43 uero voor betaald voor 2 steenen

Hallo, jammer dat u ontevreden bent met uw bestelling. Zou u ons een mailtje willen sturen met uw bestelnummer en foto's van het ontvangen product? Ons mailadres is info@spiritueelboek.nl . Dan kunnen wij hier samen naar kijken.

• Spiritueelboek

eaoe bnenc drletiwngoeoteerant oaren e haeednjl, g sdned jarseb1n5u zr t5t u e ,xeAveiiadinj roveualknetktrl ra ee,v g9g deeo ntr tlge .uni e ehVp etso m3eredjkev et s jw7eo ie
    o rasho j
    n aennu npsleorsEitts .tn skosu b

• Els Jeffrey

Snelle levering, prachtige verelzijdige spirituele boeken. Boeken zo goed geschreven die lees je in adem uit.

Els, dank u wel voor deze schitterende review! Onze monniken doen altijd hun best om mooie spirituele boeken uit te zoeken, en deze snel te versturen. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Hendrik Van immerseel

Wat een fijne review, Hendrik! Onze monniken doen altijd hun best om razendsnel spirituele pakketjes te versturen. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Fija Veerman

Keurige winkel
    Leveringen op tijd

Wat een fijne, duidelijke review, Fija! Wij wensen u nog veel zen en plezier toe met uw nieuwe spirituele producten. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Marleen Hostijn

Een heel tevreden klant over alles

Wat fijn dat je dat post als review Marleen! Veel plezier met je spirituele aanwinst. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Sam

Hij is gebroken aangekomen!

Oh dat is nooit de bedoeling Sam. Had je ons al een email gestuurd, zodat we dit samen kunnen oplossen? Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Marina Cabus

Goed verzorgde en tijdige levering. De geleverde producten voldoen aan de verwachtingen. Dankuwel

Marina, wat een mooie review! Goed dat je spirituele producten zo goed bevallen! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Latoya lachat

2x dezelfde bestelling gedaan op 31 december 24 en niet ontvangen terwijl ze beweren dat de persoon heeft afgetekende,is niet zo. Nog een keer besteld op 16 januari 2025 heel veel weg en weer gemaild tot op de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen. Je wordt enkel aan het lijntje gehouden en je krijgt je bestelling noch je geld terug.

Latoya, het is belangrijk dat we eerst weten of je pakketten zijn geleverd. En dat is gelukkig zo! We sturen je een bewijs van ontvangst per email. Laat je ons nog even weten wie je pakket had aangepakt? Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Joyce Rekers

Snelle goede service en prachtige edelstenen en ketting

We zijn trots dat ze tevreden bent over jouw spirituele ketting en edelstenen Joyce! Top dat je ons 5 sterren geeft. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Yvonne Tempelaar

Mooie producten en snelle levering. Altijd super leuk verpakt.

Wat een mooie review, Yvonne! Wij zijn blij dat u zo tevreden bent, veel plezier nog met uw spirituele bestelling. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Sonia Eijkman

Spiritueelboek heeft/geeft uitstekende service en stuurt meteen het bestelde
    naar het opgegeven adres. Dit maak je niet vaak zo mee. Dit zijn bovendien altijd boeken en artikelen van hoge kwaliteit.

Sonia, wat zijn wij blij met uw prachtige review! Onze monniken doen altijd hun best om goede service te bieden. Wij wensen u nog veel zen en plezier toe met uw spirituele bestelling. Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Mary Gragt

Helaas is me laatste aankoop er nog niet. Dus we wachten nig even. Ik heb de 13 de wat besteld en daar gaan 10 werkdagen overheen. Nu de 28 ste. Niks. Helaas kunnen ze niet zeggen hoe lang het duurt. Ik geef ze dit keer een onvoldoende.

Beste Mary, jammer dat u ontevreden bent met uw bestelling, dat is uiteraard niet de bedoeling. Zoals we via de mail hebben besproken, is uw bestelling nu geannuleerd. Bedankt voor de feedback en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

Het duurt erg lang om gewoon iets te ontvangen lijkt me niet zo moeilijk toch ?

Meer, we horen graag per email wat je ordernummer is. Dan kijken we uiteraard waar jouw spirituele bestelling is! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.

• Anny

Ik had ketting met steen besteld. De levering en service was okee. Maar de ketting zelf was niets waard. Ik had dan eigen kettingetje erin gedaan, maar de aanhechting aan de steen brak ook. Dus kan er niet veel mee doen nu.

Anny, dat is nooit de bedoeling. Had je ons al een email gestuurd met je order nummer? Dan lossen we het graag samen met jou op! Bedankt en namasté namens het hele team van Spiritueelboek.