STEGA
STEGA biedt slimme huishoudelijke apparaten zoals robotstofzuigers, ruitenreinigers en handstofzuigers. Met geavanceerde technologie en automatische functies maakt STEGA schoonmaken eenvoudiger, efficiënter en effectiever voor een brandschoon huis zonder moeite.
robotstofzuigers handstofzuiger
8,8
Filter 18 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 15 met beschrijving

• Stéphane De Vadder
    Geverifieerde klant van STEGA

Zeer snelle en volledige levering. Niets op aan te merken.

Antwoord van STEGA

Dankjewel voor je reactie! 😊 Fijn om te horen dat alles snel en compleet is geleverd. 🙌

• Kelly
    Geverifieerde klant van STEGA

In de chat krijg je snel en vriendelijk antwoord

Antwoord van STEGA

Dankjewel! 😊 Fijn om te horen dat je onze chat als snel en vriendelijk hebt ervaren. Dat is precies wat we willen! 🙌

• Hoe beoordeel je STEGA?

• Jan Hulsebos
    Review voor STEGA

Robotstofzuiger is waardeloos apparaat. Ongelooflijk dom. Rijdt zomaar raak, botst permanent overal tegenaan en kan decweg niet terugvinden naar het dockingsstation. Binnen een maand een can Roborock gekocht en de Stega enkel voor de zolder. Maar zelfs die kleine ruimte was te ingewikkeld dus richting kringloop gedaan.

Antwoord van STEGA

Dank je wel voor je uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat de Robocleaner 1400 bij jou niet heeft gedaan wat hij had moeten doen. Dat is zeker niet hoe dit model hoort te functioneren. We hebben inmiddels een nieuwe, verbeterde versie met geavanceerdere sensoren en een veel betere navigatie. Ook voor de oudere versie hadden we dit graag samen met je opgelost, desnoods met een vervanging.

Jammer dat het apparaat al naar de kringloop is gegaan. Je mag altijd contact met ons opnemen, we denken graag mee over een passende oplossing.

• Marjan van Rooijen
    Geverifieerde klant van STEGA

Geweldige Klantenservice, snelle reacties op mail en ook telefonisch prima te bereiken. Dit is klantenservice zoals het hoort! Een dikke pluim voor Stefan en zijn bedrijf!

Antwoord van STEGA

Dankjewel voor deze mooie woorden! 😊 Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Dit soort complimenten betekenen veel voor ons! 🙌

• Aida Jitariu

Great service

Thanks so much! 😊 Happy to hear you enjoyed our service! 🙌

• Clara Nieuwenhuijs
    Geverifieerde klant van STEGA

Super snelle levering en zeer tevreden met mijn nieuwe RoboCleaner 1400!

Wat goed om te horen, dankjewel! 🙌 Veel plezier met je RoboCleaner 1400! 🚀

• Anneke van der Galien
    Geverifieerde klant van STEGA

Snelle levering, product was zo geleverd.

Antwoord van STEGA

Top om te horen, dankjewel! 🚀

• Rienk Jan De Vries
    Review voor STEGA

Hele goede service. Er werd snel geantwoord en ik werd heel vriendelijk geholpen. Er bleek niks mis te zijn en hier was alle begrip voor. Ik zou STEGA aan iedereen aanraden!

Antwoord van STEGA

Dankjewel voor je lieve woorden! 😊 Fijn dat je zo goed geholpen bent en alles duidelijk was. Aanraders zoals jij maken ons werk extra leuk! 🙌

• Watse van Houten
    Review voor STEGA

Geweldige service. Na aankoop constante updates gehad mbt mijn bestelling en alles erg vlot in huis! Kort samengevat: super service en een erg fijne koop ervaring!

Antwoord van STEGA

Dankjewel voor je fijne review! 😊 Goed om te horen dat alles zo vlot en duidelijk is verlopen. Daar doen we het voor! 🙌

• Bonnie S
    Review voor STEGA

Uitstekende ervaring met deze webshop. Duidelijke productinformatie, snelle verzending en een topkwaliteit robotstofzuiger. Alles verliep probleemloos!

Antwoord van STEGA

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn dat alles soepel verliep en je zo tevreden bent met je robotstofzuiger! 💪

• M.B. Djellal

Snelle levering!!

Antwoord van STEGA

Super om te horen, bedankt! 😊

• Sjors Roescher
    Review voor STEGA

Super producten en service!

Antwoord van STEGA

Dankjewel voor je leuke reactie! 😊 Kort maar krachtig, precies wat we graag horen. We doen ons best om topkwaliteit producten en service te bieden en fijn dat dat ook zo wordt ervaren! 🙌

• Michael Snaith
    Review voor STEGA

Very impressed at the quality of the vaccum cleaner! Has not missed a beat since I have had it.

Antwoord van STEGA

Thanks for sharing your experience! 🌟 Great to hear the vacuum cleaner has been running flawlessly, that’s exactly what we aim for!

• Laura Benidorm
    Review voor STEGA

Goede service, snel respons van de klantenservice; zelfs om 23 uur in de avond! Fijn dat de accessoires ook te bestellen zijn op STEGA. Erg tevreden.

Antwoord van STEGA

Wat leuk om te horen, dankjewel! 😊 We vinden het belangrijk om er te zijn wanneer het nodig is, ook in de avond. Fijn dat alles naar wens was en dat je tevreden bent met de service en de accessoires! 🙌

• Johan Bloem
    Review voor STEGA

Erg snelle levering! De robotstofzuiger werkt echt boven verwachting goed. Ik ben erg blij met mijn aankoop bij stega. Heb het ook familie aanbevolen, deze hebben ook een robotstofzuiger aangeschaft bij stega. Ook zij zijn erg tevreden!

Antwoord van STEGA

Wat super om te lezen, dankjewel! 😊 Fijn dat de robotstofzuiger zo goed bevalt en dat je familie er ook blij mee is. Dat betekent echt veel voor ons. Geniet van het gemak! 🧡