STUFF.
Wij kleden hippe moeders! Uniek, persoonlijk en altijd verrassend. Laat ons je inspireren met gave looks!
De zekerheden van https://www.stuff-musthaves.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

STUFF is er voor de fashionable vrouwen onder ons. Maar ook voor de moeders die zichzelf een beetje vergeten. Omdat ik heus niet de enige ben die zichzelf vergat na het krijgen van kinderen. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die met een joggingbroek en shirt met gat over straat liep terwijl mijn kind met de mooiste kleding rond schuifelde als een of ander fotomodel. Ook jij mag er zijn. Hang die slingers op, alsjeblieft. Gun jezelf dat leuke jurkje. Dat jasje is ook heus voor jou weggelegd. YOUR KID HAS ENOUGH!

Ik ben Jennifer, proud owner of STUFF-musthaves.


Bekijk Manifest