Safety Nation

Safety Nation

Safety Nation is een allround webshop voor de verkoop PBM's, harnassen, gereedschap, werkschoenen, werkkleding etc.
9,1
Filter 843 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 842 met beschrijving

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Safety Nation

Tevreden!

• Marieke
    Review voor Safety Nation

Telefonisch contact gehad voordat ik bestelde, prettig en heldere informatie. Bestelling geplaatst vanwege een toernooi. Wat vertraging, gebeld en zij begrepen dat er vertraging was door nieuw systeem bij leverancier. Ze zaten er volop achteraan voor mij om de shirts op tijd te hebben. Deel binnen, 2e deel bleef spannend. Uiteindelijk donderdag binnen en verstuurd...toen vertraging bij pakketdienst...dit werd wel heel erg spannend. Super mee gedacht, uiteindelijk bij leverancier nogmaals gevraagd dat deel uit te leveren en met een spoedje laten verzenden naar mij. Heldere en fijne communicatie

• Hoe beoordeel je Safety Nation?

• Eben
    Review voor Safety Nation

Great service, helpful people.

• Lucas
    Review voor Safety Nation

Prima webshop, snelle levering, uitstekende kwaliteit.

• Meij

Top levering

• Jan-Bartele Scheers
    Review voor Safety Nation

Snelle levering en uitstekende pro-actieve communicatie over status, voortgang en levering van mijn bestellingen.

• Dirk
    Review voor Safety Nation

Lange leveringstermijn en niet het product dat ik gewenst had.

• Ri
    Review voor Safety Nation

Snelle levering, precies zoals omschreven product

• Peter
    Review voor Safety Nation

Duidelijke site en volgens afspraak geleverd.

• bram
    Review voor Safety Nation

doen wat ze behoren te doen

• David

Levering in orde!

• Niels
    Review voor Safety Nation

Snelle verzending, netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden van het pakket!

• Thomas
    Review voor Safety Nation

Snel en goed geleverd tijdens de feestdagen. Snel en goed geholpen door de klantenservice toen ik een vraag had over mijn bestelling

• Bert
    Review voor Safety Nation

Snelle levering en prima product.

• Jos
    Review voor Safety Nation

De levering duurde erg lang, hetgeen de fout bleek te zijn van post.nl. Nadat ik meermaals op de hoogte werd gehouden van de voortgang van mijn zending, is de levering uiteindelijk perfect aangekomen. Petje af voor de uitgebreide stroom aan informatie mbt de verzending van mijn pakketje. Tot slot ben ik tevens ook zeer tevreden over het aangeschafte product.

• Liane
    Review voor Safety Nation

Goede service even bellen of het geen probleem is om even te wachten op de bestelling omdat iets een paar dagen later wat geleverd word

• Roselle
    Review voor Safety Nation

Mooie prijs en vlotte service. Ik heb er een topjas gekocht voor een lage prijs.Snelle levering, alles keurig verzorgd.

• Van Stokkum Seatings BV

Duidelijke communicatie, Goede Service

• Grigori
    Review voor Safety Nation

De levering was snel, en de kwaliteit heeft me aangenaam verrast voor deze prijs. Ik zal zeker nog iets bestellen!

• Bert

Pakket is op adres 116 geleverd terwijl 116A werd opgegeven