Salon For All B.V.

Salon For All B.V.

Groothandel voor praktijk- en saloninichting en benodigdheden in Nederland en BelgiΓ«. Speciaal voor kappers, barbers, beauty specialisten en medische specialisten.
benodigdheden voor kappers
8,8
Filter 31 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 15 met beschrijving

• Anja Piek

Redelijk snel

Hi Anja,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Salon For All. Fijn dat de snelle levering je goed is bevallen. We waarderen je reviews enorm.

Veel werkplezier met je Wasunit gewenst.

Met vriendelijk groet,

• Joelle Dourte

Très satisfaite

Bonjour Joelle,

Merci pour votre commentaire positif. Nous sommes ravis que votre expérience avec notre entreprise, notre service, la livraison et la table de pédicure/podologie vous ait donné entière satisfaction. Nous vous remercions chaleureusement pour vos commentaires positifs.

Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir à l'utiliser !

Cordialement,

L'équipe Salon For All

• Hoe beoordeel je Salon For All B.V.?

• Simone Verbiest
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Wat een service van dit bedrijf! Goede schakelingen tussen verschillende medewerkers! En alles op tijd binnen terwijl het een last minute bestelling was!
    Toppers

Hi Simone,

Bedankt voor je uitgebreide en zeer positieve review. Goed om te horen dat mijn collega's je goed geholpen hebben en de service en leverbelofte je goed zijn bevallen. Super te horen dat de drie behandelstoelen nog op tijd binnen waren voor de opening en fotoshoot. We waarderen je positieve feedback enorm.

Heel veel werkplezier met de elektrische behandelstoelen gewenst!

• Lianna Matevosjan
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Goede service eerlijk advies en zeer vriendelijk

Hi Lianna,

Bedankt voor je bestelling van de zwarte Oasis behandelstoelen en het delen van je zeer positieve ervaring met ons. Fijn dat ons advies en service je goed is bevallen, we waarderen je feedback enorm πŸ™ Wij vonden het ook erg prettig om met jou samen te zoeken naar de juiste behandelstoelen voor jouw PMU, brows en skincare behandelingen. Bedankt voor het vertrouwen en opvolgen van ons advies hierin!

Heel veel werkplezier ermee gewenst!

• Janneke Boot
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Wasunit is prachtig .levering ook goed. Alleen de omschrijving van het product is zeer matig. Tekenining van niks. Daar moet wat aandacht aan besteed worden.

Hi Janneke,

Bedankt voor je positieve beoordeling, dat waarderen wij enorm. Fijn dat de wasunit goed bevalt en de levering ook in goed aarde is gevallen. Wat betreft de omschrijving voor je wasunit helpen wij je uiteraard graag verder. Mocht je nog vragen hierover hebben bel of mail ons, dan helpen wij je verder.

Veel werkplezier met je wasunit!

• Velthuis kliniek
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Snelle reactie op de mails, goed advies en snelle levering ,kortom een prima bedrijf om zaken mee te doen.

Hi Vetlhuis Kliniek,

Bedankt voor het delen van jullie prettige ervaring en 5 sterren review. Fijn dat ons advies, communicatie en snelle levering jullie goed is bevallen, hier doen we het voor!

Heel veel werkplezier met jullie behandelstoel en tot in de toekomst.

• Asma Faouzi
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Tweede deel van de bestelling werd niet bij mij geleverd maar bij Salonforall Zelf. Heb er zelf achteraan moeten mailen en bellen. Tijdens het bellen continu aanhoren dat er niemand op de afdeling de telefoon kan aannemen dus werd ik de volgende dag weer teruggebeld. Wat dus nooit gebeurd is k heb 2 weken moeten wachten op het tweede deel van mijn pakket. Als bedrijfzijnde zou ik dit andere bedrijven niet willen laten riskeren. Ik kreeg als “goedmakertje” (waar ik zelf naar moest vragen) 5% korting op mijn volgende bestelling. Nou wat denk je? Mij zie je hier hier niet nog een keer bestellen.

Hi Asma,

Bedankt voor je aanpassing van de tekst. Helder, hier is inderdaad het logistiek niet gelopen zoals we beide hadden gewenst. Het pakket is uiteindelijk bij ons afgeleverd, we hebben dit ook gemeld bij onze transporteur.
    Vervelend dat het zo gelopen is en excuses voor het ongemak.

We zullen je punt over de communicatie verder evalueren. Jammer dat onze compensatie op een nieuwe bestelling niet goed bij je is gevallen. We kunnen helaas niet altijd een 6 gooien en wensen je goede zaken voor de toekomst.

• Megan Hessen
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Zat helemaal geen boekje bij voor beschrijving, super raar. Hebben uren het moeten uitzoeken

Hi Megan,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je er geen handleiding bij geleverd hebt gekregen, deze had er wel bij moeten zitten. Ik kan het eventueel nasturen als dit nog nodig is? Laat het ons vooral weten.

Fijn om te lezen in je productreview dat het product an zich wel goed bevalt.
    Heel veel werkplezier ermee gewenst!

Team Salon For All B.V.

• Heidi Smets
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Correcte en snelle levering. Kastje voldoet aan de verwachtingen m.

Hi Heidi,

Bedankt voor het delen van je prettige ervaring met ons, hier worden we écht blij van! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent, en we hopen je nog vaak te mogen helpen.

• Renate Koppen
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Snelle levering, goede service!

Hi Victor,

Bedankt voor het delen van je prettige ervaring met ons, hier worden we écht blij van! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en goede service. We hopen je nog vaak te mogen helpen.

• Joseph Delfino

very good

Hi Joseph,

Bedankt voor je fijne review, doet ons goed. Het is geweldig om te lezen dat je tevreden bent en we hopen je nog vaak te mogen helpen.

• Henriette Middelkoop
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Fijne en vlotte communicatie.

Hi Henriette,

Bedankt voor je fijne review, doet ons goed. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en communicatie en we hopen je nog vaak te mogen helpen.

• Stefanie Swennen
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Snelle levering, duidelijk wanneer het zou geleverd worden.
    Dus top, wat kan je nog meer verwachten!

Hi Stefanie,

Bedankt voor je zeer fijne review, doet ons goed. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service, snelle levering en communicatie, en we hopen je nog vaak te mogen helpen.

• Monique Rijnbende

Goede producten

HI Monique,

Bedankt voor je fijne review, hier worden we blij van! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent, en we hopen je nog vaak te mogen helpen.

• abida Kallouk
    Geverifieerde klant van Salon For All B.V.

Geen kwaliteit, er is geen stabilteit het beweegt continue tijdens de verzorging. Hoofdsteun moeilijk in verschillende stand te brengen.πŸ˜’

Beste Abida,

Hartelijk dank voor je eerlijke feedback, die waarderen we erg!

Je hebt een terecht punt. Dit model behoort tot ons instapsegment en is daarmee meer een instapoptie vergeleken met onze uitgebreidere modellen. We snappen dat je op zoek bent naar meer comfort en gebruiksgemak tijdens de behandelingen. Mocht je willen upgraden naar een robuuster model, dan denken we graag met je mee over een passende oplossing, eventueel ook in de vorm van een omruil.

Fijn dat je ondanks alles toch het vertrouwen hebt gehad om nogmaals bij ons te bestellen, dat stellen we erg op prijs!

Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat het beste bij jouw situatie past.