Salon Mooi & Puur

Salon Mooi & Puur

Welkom op de website van Salon Mooi & Puur.
Hier vind je alle behandelingen en producten. De producten kun je afhalen of laten versturen naar het door jou gekozen adres. De salon is gevestigd in Haarlemmerliede, tussen Haarlem en Amsterdam in. Voor de salon kan gemakkelijk en gratis worden geparkeerd. Wij bieden veel verschillende behandelingen voor het gezicht en het lichaam aan. Huidverbetering staat bij ons centraal. Doordat wij ons regelmatig laten bijscholen, word je altijd geadviseerd en behandeld door goed opgeleide huidcoaches.
De zekerheden van https://www.salonmooienpuur.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest