Salonvoordeel BV
Tamara Brummelhuis
Fijne service, snelle levering. Zo kan ik als ondernemer snel weer aan de slag. Fijn!
Peter Boone
Ik heb de massagestoel nog steeds niet en heb geen idee wanneer die wordt geleverd. Meest irritante vind ik dat het alleen mijn probleem lijkt.
Antwoord van Salonvoordeel BVHI Peter,
Erg vervelend dat je nog wacht op je bestelling. Helaas ben je momenteel niet de enige. Zoals we reeds gemeld hebben per e-mail is er een vervelende samenloop van omstandigheden gaande bij de transporteurs. De feestdagen (kerst en oud & nieuw) hebben voor een enorme opstapeling van pakketten gezorgd bij de transporteurs, hierdoor is er al vertraging ontstaan. Daar bovenop zijn nog de weersomstandigheden (sneeuw) gekomen die met code oranje en advies om niet de weg op te gaan ervoor zorgen dat het nog langer duurt om je massagestoel af te leveren.
Het is uiteraard nooit onze bedoeling om je het gevoel te geven dat je er alleen voor staan of zelf dingen moet oplossen. Ik zie daar ook geen aanleiding voor maar als het zo is over gekomen uiteraard onze excuses hiervoor. Naast de e-mails die wij hebben gestuurd heb ik geprobeerd je hierover te bellen maar helaas krijg je helaas niet aan de lijn. Ik zal vandaag nog een poging doen. Ik hoop je te treffen zodat we je gerust kunnen stellen en hopelijk wordt je massagestoel alsnog snel geleverd.
Names het team van SalonVoordeel -
Hoe beoordeel je Salonvoordeel BV?
Tess
Hele
Mooie kar, hele mooie prijs. Ik ben zeer tevreden. -
Nicole Razenberg
Super service, vriendelijk en behulpzaam contact.
En boven verwachting snelle levering!
Aanrader. -
Kelsey Roks
Bij problemen zorgen ze voor een goede oplossing voor beide partijen.
Linda Hessing
Snel geleverd, fijn bedrijf!
Monique Mateijsen
Mooie prijzen en goede service
Martine Somsen
Netjes verpakt en bezorgd
Dave
In de showroom geweest en voor een iets duurdere en kwalitatievere kappersstoel gegaan. Erg blij mee. Hebben veel meubels staan.
Tamara
Echt enorm tevreden over dit bedrijf. Meerdere behandelstoelen besteld voor mijn kliniek. De levering en klantenservice is geweldig.
Ik zal hier zeker vaker bestellen. Nogmaals dank! -
Gino Moerman
Snell3 service, veel keuze van de prohducten6
Anita Pataki
Top ☝️
Daniel
De barberstoel Stig is top en snel geleverd. Ik ben goed geadviseerd door Salonvoordeel, fijne partij!
Elkina Baas
Mooi werkwagen blij mee
Jin Li
Mooi prijs
Hiabeautycare
Totaal andere product ontvangen. Niet hetzelfde als de foto! Medewerker zou terug bellen, helaas nog niet gedaan! Slechte service!
FIKRI NOVORRA
Heb tot heden niets ontvangen
Manon Poel
Goede prijs en snel bezorgd!
Melanie Jansen
De lamp werkte niet goed, contact opgenomen en dit wordt netjes opgelost, bedankt!
dimitri velghe
Snel geleverd en net wat ik zocht!!!bedankt voor de hulp bij het kiezen en het advies!