Samin ICT & Sound

Samin ICT & Sound

Samin ICT & Sound is hét bedrijf voor kant-en-klare game pc's, custom gaming pc's, content creation pc's, streaming pc's en livestream en audiodiensten. Daarnaast kun je bij Samin ICT & Sound terecht voor reparaties, upgrades en schoonmaak (zowel fysiek als digitaal) van jouw computer.
9,9
Filter 187 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 142 met beschrijving

• Sven Mels
    Geverifieerde klant van Samin ICT & Sound

Mooie pc en hele goede service

• Guido Vintcent

Goede service en communicatie

• Hoe beoordeel je Samin ICT & Sound?

• Mohamed Alahmad

Goed

• Tim Rolfes

• Fabian Hartjes

Werkt goed

• Kevin
    Review voor Samin ICT & Sound

Top service. Ben goed geholpen bij het kopen van een custom build pc. Daarnast heeft meneer mij nog verteld wat de beste upgrades zijn in de toekosmt. Top Service dus!

• Matthias
    Review voor Samin ICT & Sound

Top service, goed contact, supervriendelijk en ze weten precies waar ze het over hebben. Echt een verademing ten opzichte van alle wannabe's die er zijn in de branche. Niks verkeerds over te zeggen!

• Stefano Barning
    Geverifieerde klant van Samin ICT & Sound

Goede en vriendelijke klantenservice.

• Giovanni Liplijn

Geweldige Service en snel geleverd

• Sonja
    Geverifieerde klant van Samin ICT & Sound

Pc helemaal naar wens laten bouwen. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en zeer snel verstuurd. Alles netjes beschermd verpakt. Super tevreden over dit bedrijf!

• quinten daene
    Geverifieerde klant van Samin ICT & Sound

Perfecte prijs voor de ideale kwaliteit! Top service erbij gegarandeerd

• Fernando
    Review voor Samin ICT & Sound

Beste pc bedrijf ooit geweldige service en een top stage bedrijf je leerd veel op een leuke manier

• Mitchell
    Geverifieerde klant van Samin ICT & Sound

Mooie pc en fantastische service

• Zerrin
    Review voor Samin ICT & Sound

Super. Niet alleen de pc maar ook de service. Boven verwachting eigenlijk. Dikke aanrader

• Anouk de boer
    Geverifieerde klant van Samin ICT & Sound

Goede service, Heel klantvriendelijk, Ze denken goed mee met de klant, Reageren snel en duidelijk en geven antwoord op al je vragen. Kortom. Top bedrijf dit

• Stefan
    Review voor Samin ICT & Sound

Ik ben mega blij met mijn game pc. Ik ben super goed geholpen en er is goed meegedacht aan het proces ik had het niet beter durven dromen. Ik raad iedereen samin ict aan. Echt vak werk. Ben er super blij mee !!

• Valentino Sitters
    Geverifieerde klant van Samin ICT & Sound

Stelde zelf voor om het bij mij thuis te leveren. Super pc, goed om mee te streamen en te gamen. Ik kon al me vragen kwijt op whatsapp ze reageerde heel snel en hielpen goed. Zeker een aanrader als je ooit een pc wilt halen!

• Steven ten Hagen
    Geverifieerde klant van Samin ICT & Sound

Snelle levering, prima service en goed contact

• Indy Janneman
    Geverifieerde klant van Samin ICT & Sound

Vanaf het begin tot het einde goed geholpen. Tussendoor op de hoogte gehouden met hoe het er voor stond met de bestelling. Super fijne mensen die je helpen. Met vragen kon ik deze in dm stellen en kreeg ik spoedig antwoord.

Netjes geleverd en heel erg blij mee. Kortom top services en klantvriendelijk!

• Thijn Deelen

Goeie service