Sauna's & Zwembaden.nl
Pat
Prima gegaan snel geleverd
Tim Van Raemdonck
Het geleverd product komt niet overeen met de beschrijving en de foto op de website. Het betreft een filtermand voor onze zwembadrobot, en op de website staat expliciet vermeld dat deze mand geschikt is voor onze Dolphin M600 robot. De foto toont ook de juiste filtermand. Bij levering blijkt het een ander product te zijn, veel kleiner en dus niet geschikt voor onze robot. Na contactname is de reactie allesbehalve behulpzaam. Ik moet een formulier invullen dat ik afzie van de aankoop, en de verzendkosten voor het terugsturen zelf betalen. Dit slaat helemaal nergens op: foute informatie op de website, slechte communicatie (met zelfs nog verwijten op de koop toe, terwijl het hele probleem eenvouding en duidelijk terug te leiden is tot foute / misleidende informatie op de website), en dan moet ik ook nog eens de terugzendkosten voor eigen rekening nemen ("want als het wel goed was geweest had je die ook betaald" => maar dan had ik ook een bruikbaar product gehad, en nu heb ik alleen last en tijdverlied en moet ik alsnog het juiste product ergens kopen...). Deze winkel nooit meer voor mij, en ik raad iedereen aan om een betrouwbare winkel te kiezen..
Hoe beoordeel je Sauna's & Zwembaden.nl?
Laurens
Ik had per ongeluk een verkeerde afmeting van een onderdeel besteld. Eventjes een telefoontje gepleegd en ik heb het de dag erna kosteloos kunnen omruilen. Goede service !
Rik Jansen
Zeer goede Sevice, & alles was op voorraad.
Djurre
Uitstekend geholpen bij het annuleren van een bestelling waarvoor geen bezorging mogelijk was.
Yvonne
Goede service, product en prijs
Tom
Eerste plaats goede feedback over product etc. Bestelling geplaatst en levering binnen genoemde datum
Frank Hilbrands
Besteld artikel wordt maar niet geleverd, er is geen communicatie
Annemiek
Ik had een retourorder teruggestuurd welke is ontvangen maar het geld nooit is geretourneerd ondanks herhaalde verzoeken (ook per email). Een stoomgenerator waarvan blijkt dat er allerlei onderdelen apart besteld moeten worden (kabels, sensoren etc), nooit antwoord gekregen hoe ik die kan bestellen (staat niet op website) en welke onderdelen exact nodig zijn om alles werkend te krijgen. Inmiddels zijn ze ook niet telefonisch bereikbaar (email ook geen reactie).
V
Product was op voorraad en zou, volgens de website, volgende werkdag geleverd worden. Na 2 werkdagen nog geen track & trace code ontvangen, dus dan maar contact opnemen. Niet dus! Telefonisch niet bereikbaar en het contactformulier is ook alleen voor de sier. Gelukkig wel snelle reactie gehad op de mail.
Product was helemaal niet op voorraad, maar komt rechtstreeks van de producent was de reactie. Die stond vervolgens zonder aankondiging op de stoep dus was er niemand thuis. Nieuwe afspraak maken met het transportbedrijf lukte niet, omdat ook daar niet werd opgenomen of gereageerd op de mail.
Wel netjes gebeld door Sauna's en Zwembaden en geklaagd over het transportbedrijf en zij zouden er achteraan gaan. Niks meer gehoord en zelf uiteindelijk het alsnog weten te regelen.
Blij met het product, maar de hele gang van zaken is voor mij een reden om hier nooit meer terug te keren. -
Freddie
goede informatie, snelle levering
Marjolein
Ik heb op 28 februari 2022 een bestelling gedaan voor een op maat gemaakt zwembadzeil. Zou 2 a 3 weken duren. Geen probleem dacht ik maar ik heb nu nog niets ontvangen en ze kunnen ook niet zeggen hoe lang het nog gaat duren.....
Juve4all
Prijs en kwaliteit super!
Pieter
Fred
Goed contact en super snelle levering.
Dion
Echt niet normaal reageren helemaal niet
Petra
Snelle levering en fijne produkten.
Nico Bijl
Snelle levering en goed product ontvangen!!
Paul
Snelle levering, goed telefonisch te bereiken voor advies, hulp bij installatie
Andre van Hilst
Goed advies en snelle eerlijke service