Savory Fashion

Savory Fashion

Savory Fashion werd opgericht in 2023, geboren uit de passie om mode en technologie samen te brengen in een elegante, maar praktische vorm. Wat begon als een eenvoudige visie om stijlvolle, hoogwaardige tassen aan te bieden, heeft zich ontwikkeld tot een merk dat draait om het bieden van veiligheid en comfort voor de moderne consument. Wij geloven dat mode niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel en vooruitstrevend.

Onze missie is helder: tassen verkopen die zowel beschermen als inspireren. Met de integratie van geavanceerde vingerscan technologie, bieden wij tassen die niet alleen een statement maken, maar ook je persoonlijke spullen veilig houden.
  • Sidney
    Review voor Savory Fashion

Snelle levering en super goede kwaliteit tassen, echt handig zo een vingerscan, uniek! Mijn vrouw en ik hebben nu een matching set, heel leuk!

• Willem
    Review voor Savory Fashion

Blij met mijn nieuwe tassen! Goede kwaliteit en snel in huis

• Hoe beoordeel je Savory Fashion?

• Dewi
    Review voor Savory Fashion

Super gaven tassen! Ik en mijn vader zijn er heel blij mee, omdat het toch een gaven item is wat bijna niemand heeft. Kwaliteit is perfect, snelle levertijd en bij vragen reageren ze heel snel. Zeker een aanraden. Love it😍

• Noa
    Review voor Savory Fashion

Chique en uniek met veel voordelen, geen angst meer dat iemand wat uit mijn tas haalt op mijn werk of vakantie, 5 sterren voor jullie !

• Wensley
    Review voor Savory Fashion

Prachtige en stevige tas, ik heb de rugtas nu twee weken en ben er heel tevreden mee. De tas heeft binnenin nog een speciale ruimte voor mijn laptop en plek voor een powerbank. Het vingerafdruk slot is super handig en werkt snel

• Quindell

Top kwaliteit, mooi product

• Helen
    Review voor Savory Fashion

Heel blij met me nieuwe tas goede kwaliteit en heel makkelijk om je vingerafdruk te registreren.

• Burak
    Review voor Savory Fashion

Super mooie kwaliteit leer!

• Mihriban
    Review voor Savory Fashion

Ik ben echt tevreden over de snelle levertijd van Savory Fashion, de tas is super goed van kwaliteit!

• Missnaad
    Review voor Savory Fashion

Geweldig ,Ik heb 2 tassen besteld , 1 voor mijn vriend en 1 voor mijn dochter !! Kan ik natuurlijk ook zelf gebruiken (lenen ) hahahha. Geweldige tassen.. Zij zijn er blij mee!! En ik natuurlijk ook 🤣❤️🙋🏽‍♀️🙏🏼