Scheppach.nl
Nico Beens
Na het zoeken op de allerlei websites kwam ik hier terecht voor een completere natslijpsteen machine. Na wat mail verkeer over vragen die ik had, overigens netjes beantwoord, besloten om de tiger 7000s inclusief accessoires besteld.
Geen vraag te gek voor ze.
Ik zou er zo weer bestellen. -
Ronald
Snel geleverd en gewoon goed.
Antwoord van Scheppach.nlBeste Ronald,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat alles snel geleverd is en naar wens. We hopen u snel weer terug te zien bij Scheppach.nl.
Hoe beoordeel je Scheppach.nl?
Erik-Jan
Snelle levering van 2 aggregaten. Beide aggregaten was effe olie vullen, benzine erin en meteen prima starten en lopen
Antwoord van Scheppach.nlGoedemorgen Erik-Jan,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat alles snel en soepel is verlopen en dat beide aggregaten direct goed functioneren. Heeft u nog vragen of tips nodig voor onderhoud? Wij staan voor u klaar!
Team Scheppach.nl -
Sat J
Snelle levering, en kon meteen aan de slag ; en prima zaagmachine
Antwoord van Scheppach.nlGoedemorgen Sat J,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Geweldig om te horen dat uw bestelling snel geleverd is en dat u direct aan de slag kon met uw nieuwe zaagmachine. We wensen u veel plezier met uw aankoop! -
Harry Van Zundert
De prijs is goed en snelle levering
Antwoord van Scheppach.nlBeste Harry,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de scherpe prijs en snelle levering. We hopen u snel weer terug te zien bij Scheppach.nl.
Robertus
Antwoord van Scheppach.nlGoedemorgen Robertus,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. We hopen u snel weer terug te zien bij Scheppach.nl.
Scheppach.nl -
Gerard Manders
snelle levering
Antwoord van Scheppach.nlGoedemorgen Gerard,
Het Scheppach.nl Team -
Albert
Dik voormekaar is aan te raden
Antwoord van Scheppach.nlGoedemorgen Albert,
Bedankt voor uw mooie review! Fantastisch dat u zo tevreden bent en ons aanbeveelt. We hopen u snel weer terug te zien bij Scheppach.nl!
Denis Islamovic
Op tijd geleverd nog niet gebruikt
Antwoord van Scheppach.nlGoedemorgen Denis,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd. We hopen dat u straks veel plezier zult hebben van uw aankoop.
Scheppach.nl -
Stan Hermsen
Vlotte afhandeling bestelling
Antwoord van Scheppach.nlGoedemorgen Stan,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de vlotte afhandeling van uw bestelling. We hopen u snel weer terug te zien bij Scheppach.nl. -
Marc Maes
Snell
Antwoord van Scheppach.nlGoedemorgen Marc,
Benny
Snelle levering aan huis en vooral veilig verpakt!
Antwoord van Scheppach.nlBeste Benny,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en veilige verpakking. We hopen u snel weer terug te zien bij Scheppach.nl. -
patrick
Een zeer snelle reactie op onderdelen waar ik op zoek was.Fantastische service en vriendelijk.Een webwinkel die ik iedereen zou aanraden.
Antwoord van Scheppach.nlGoedemorgen Patrick,
Bedankt voor uw goede review! We zijn blij dat we u snel konden helpen en dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Heeft u in de toekomst nog vragen of advies nodig? Wij staan altijd voor u klaar!
Scheppach.nl
Francois Dessers
Snelle levering,goede prijs/kwaliteit.
Antwoord van Scheppach.nlBeste Francois Dessers,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en prijs/kwaliteit. We hopen u snel weer terug te zien bij Scheppach.nl.
Steven
Zeer snelle en correcte levering.
Antwoord van Scheppach.nlBeste Steven,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering zo snel en correct is verlopen. We waarderen je feedback! -
Gert-Jan van Extel
Scheppach omschrijft het product zoals het is! Start na het vullen van de olie en brandstof direct na twee keer. Fijn en mooi product die SG2500!
Antwoord van Scheppach.nlBeste Gert-Jan,
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de SG2500 precies voldoet aan je verwachtingen en direct probleemloos start. We waarderen je positieve ervaring en wensen je veel plezier met het gebruik van je Scheppach generator! -
Jo Engelen
Scherpe prijzen, snelle levering en ik ben al meer dan 30 jaar trouwe gebruiker van Scheppach machines.
Antwoord van Scheppach.nlBeste Jo Engelen,
Bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit! Geweldig om te horen dat je al meer dan 30 jaar tevreden bent met Scheppach machines en blij bent met onze scherpe prijzen en snelle levering. We waarderen je feedback enorm! -
Stephaan Soubry
Kan niet beter
Antwoord van Scheppach.nlBeste Stephaan,
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is. We waarderen je reactie! -
Willem Pott
Snelle levering en je krijgt gewoon wat je besteld hebt.
Antwoord van Scheppach.nlBeste Willem,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier gewenst met de bestelling! -
lma service
Goed
Antwoord van Scheppach.nlBest lma service,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Graag tot ziens!