Scheppach.nl
Sandra
Snel en makkelijk bestellen. Volgende dag de zitmaaier al geleverd. Makkelijk te monteren. Maait prima
Ed
Goedkoper zelfs dan bij de tussenhandel en alles prima in orde.
Hoe beoordeel je Scheppach.nl?
Aad Plugge-Ranoeredjo
Alle kleine probleempjes zijn tot volle tevredenheid opgelost. Het was een verademing om de dames van de klantenservice aan de lijn te hebben. Jammer dat we niets meer te zeuren hebben want het was gezellig aan de telefoon. Misschien ga ik nog wel eens bellen om te vertellen hoe tevreden we zijn met de generator.
Johannes Rens
Snelle levering, bestelling goed verpakt en goed bezorgd
Antwoord van Scheppach.nlBeste Johannes Rens,
Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat de levering, verpakking en bezorging goed zijn bevallen. Graag tot een volgende keer!
Bosma
Snelle levering van prima producten
Antwoord van Scheppach.nlBeste Bosman,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We hopen je weer terug te zien!
Floris Aukema
Snelle levering. Goed product.
Antwoord van Scheppach.nlGoedemiddag Floris,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en het product goed bevalt.
We waarderen uw feedback, hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!
Team Scheppach.nl -
Marten Oenema
Vlug
Antwoord van Scheppach.nlDag Marten,
Dank u wel voor uw review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Team Scheppach.nl -
Etto Linthorst
Een aggregaat SG3500i besteld en binnen 2 dagen geleverd. Keurig verpakt en bevestigd op een kartonnen wegwerppallet door een transportbedrijf. Jammer is dat de bijbehorende 500 ml olie een levertijd heeft van 3 weken... Dat is de reden voor 4* in plaats van 5*. Ook het telefonisch contact met deze firma is prima verlopen. Kan het bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
Antwoord van Scheppach.nlDag Etto,
Bedankt voor uw positieve review en fijne woorden over onze service en levering! Goed om te horen dat de aggregaat snel en netjes verpakt bij u is aangekomen en dat het telefonisch contact prettig verliep.
We begrijpen uw teleurstelling over de langere levertijd van de olie en bieden hiervoor onze excuses aan. We doen ons best om ook dit soort producten zo snel mogelijk te leveren en nemen uw feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren!
Fijn dat u ons ondanks dit punt toch aanbeveelt, graag tot ziens bij Scheppach.nl!
Greetje van Scheppach.nl