Schoonmaatje de Doekenspecialist
Heidi Donckers
Top product gemakkelijk en streeploos resultaat
Jolanda Moes
Leuke aanbieding
Antwoord van Schoonmaatje de Doekenspecialistπ₯°
Hoe beoordeel je Schoonmaatje de Doekenspecialist?
Bianca
Dat ging super !
Heb wel een tip, ik kreeg een melding van GLS dat het geen brievenbus pakketje zou zijn. Dus heb ik een briefje op de deur gedaan met waar ik het pakket wou hebben. Het pakket kwam wel door de brievenbus gelukkig, misschien hier een melding van maken op facebook en dergelijke dat veel ook door de brievenbus past, zoals de brildoekjes.
Ik heb altijd gezeur met de bezorgers, dan gaat dit niet goed en dan dat niet, ik dacht ik meld het hier even als tip.
Wat een top kwaliteit ... net binnen, maar ik weet nu al na een kleine test, dit is een toppertje !Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistBedankt voor de tip π super lief!
Chris De jong
Ze werkenperfect
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel Chris π
Roos
Mega fijne doeken π De bezorging was super vlot en de prijs-kwaliteit verhouding is top. Dikke aanrader dus!
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel lieve Roos π₯°
Coby Vermeulen
Echt top doekenπ
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistLief Cobyππ
Angelique Van As
Snel geleverd. Fijne doeken
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel Angeliqueπ₯°
Thea Sanders
Snelle levering mijn bestelling was zo bezorgd
Antwoord van Schoonmaatje de Doekenspecialistπ
Joke
Prima doekjes
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel Joke π₯°
Marian Janssen-Poels
Geweldig product.
Antwoord van Schoonmaatje de Doekenspecialistππ€©
Yvonne
Mooie kwaliteit van de doeken
Mooie actieAntwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel Yvonne π₯°
Els
Heel goede doeken, top!
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel lieve Els ! π
Adinda Middag
Geweldig service. Als je vragen hebt dan antwoorden ze snel terug en vriendelijke zijn ze. Nu de doeken die zijn fantastisch en erg goed. Raad iedereen aan om deze doeken aante schaffen. Ze zijn geweldig en ook die brillendoekjes echt topπ₯°π
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistWat ontzettend lief Adinda,
Bedankt voor deze lieve woordenπ zo lief !
Liefs Tessa -
Carina Zweep
Snelle levering, alles was snel en netjes aangekomen
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel Carina voor je review super lief !
Liefs Tessa -
Frieda Verschoor
Vlotte levering
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel Friedaπ
Els Van raak
Ideaal voor het schoonmaken van de luxaflex erg handig, allen ze pluizen ontzettend, pluisjes blijven overal aanhangen
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistEls heeft doeken elders gekocht en was daar niet zo tevreden over omdat ze pluisde maar dit waren niet mijn doeken π Over schoonmaatje is ze heel erg tevreden, dat kreeg ik als mail terug zo lief !
Wilma Heij
Doeken zijn erg mooi en lekker dik.
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel Wilma super lief π
Anja De jong
Geweldig produkt
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel Anja hier word ik echt blij van blije klanten daar doe ik het voor π
Karin Oomes
Snelle levering .
Doeken zijn goed en doen wat je er van verwavhtAntwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel Karin π
Ellie Nicolai
Antwoord van Schoonmaatje de DoekenspecialistDank je wel lieve Ellie super lief !π