Schussler Celzouten
Celzouten ondersteunen herstel en houden uw gestel in evenwicht. Deze natuurlijke mineralen worden ook wel Schüsslerzouten genoemd. Ze bevinden zich in de cellen en spelen een belangrijke rol in de stofwisseling.
Ieder mens heeft een voorraad celzouten. Normaal vult u die voorraad aan via voeding, maar altijd gezond en gevarieerd eten is lastig. Zo kunnen er tekorten optreden. Een structureel tekort kan ervoor zorgen dat u vatbaar bent voor kwalen of moeite hebt om te herstellen van bepaalde aandoeningen.
Ellen
helpt zeker!
Ada Prins
Goede service en goede prijzen maar een therapeutenkorting zou goed zijn!!Snelle verzendservice!!
Hoe beoordeel je Schussler Celzouten?
Betty
tevreden over de werking
Marianne Wiegman
Goede service, snelle levering
Janine Göbel
Goede service, snel verzonden.
Elly
Het zouden 5 sterren zijn als ook het afhandelen van de bestelling zorgvuldig was verlopen. Er was een product te weinig geleverd. Compliment voor de afhandeling hiervan. Foto gemaakt van de pakbon en de doos met daarin de geleverde bestelling en diezelfde dag nog werd het product alsnog verstuurd.
marianne
Goede website, snelle levering, betaalbare prijzen.
Arja
Bestelling naar tevredenheid verpakt en geleverd.
Monique Van Wanrooij
Het had makkelijk door de brievenbus gekund maar werd als pakketje bezorgd.
diane peeters
al jaren gebruik ik deze...gemakkelijke opname van Zink
Tom van Riemsdijk
Netjes verpakt, binnen de gestelde termijn bezorgd. Ik ben tevreden!
INGRID Ingrid1954 PATTYN
Voortreffelijk !!!!
Dewi
Goede service en snelle levering
Louis Van Gils
Fijn winkelen
Jan Hermkens
Bestel geregeld en wordt iedere keer correct geleverd.
Sandra Steyaert
Bestelling is geleverd in de brievenbus
Therese Eitens
Was niet voorradig mijn bestelling maar toch nog snel geleverd en goed verpakt
H. Ammerlaan
De reactietijd op mails zijn betrekkelijk lang. Bestelling vond op dinsdag plaats, bestelling is een week later op woensdag ontvangen, waarbij ook Post.nl vertraagd was ivm drukte. Neemt niet weg dat ik iets heb aan te merken op de produkten, want die zijn zeker goed.
Ulrike Quade
Heel goed product.