Scootmobiel-comfortabel.nl
Accessoires, Hulpmiddelen en loophulpmiddelen.
(Frank Jacobs
Rollator was binnen enkele dagen geleverd. Goede prijs
Bram
Snelle levering, goede uitleg. De beschermhoes was vergeten maar deze werd 1 dag na bezorgen alsnog met postnl bezorgd.
Hoe beoordeel je Scootmobiel-comfortabel.nl?
Robert
Lader doet het prima,annuleren van accu ook goed gegaan
Diana Mahn
Snelle bestelling
El Bachir Hilami
Moest hele lang wachten op mijn bestelling. Ondanks deze al reeds betaald was. Contact nemen met hun ging heel moeizaam. Nadien de oprijplaat binnengekregen maar veelste laat (we zouden op verlof vertrekken en de plank meenemen als hulpmiddel). We waren zeker 20 dagen verder na de bestelling en betaling.
Antwoord van Scootmobiel-comfortabel.nlDank voor uw reactie, aangezien uw eerste en tweede bestelling geannuleerd werden door dat de betaling uit bleef en bij de derde bestelling wij de order pas starten zodra de betaling binnen is duurde alles wat langer. Spijtig genoeg ging het ook nog mis met de toelevering. Wij gaan kijken hoe we dit proces kunnen versnellen.
Fijn te lezen dat u tevreden bent met de Literamp. -
Rob Delmeer
Geweldige ervaring
Tine Verduijn
Voldoet aan de verwachting
HJ De swart
Prima poncho voor een goede prijs. Grotere maat beschikbaar zou mogen voor in de winter (jas onder poncho)
Antwoord van Scootmobiel-comfortabel.nlDe opmerking gaan we delen met onze leverancier. Veel gemak van de poncho
ben
goede levering
Kelly De Vlamynck
Lekker warm en handig
Christel Didden
Was vrij snel bezorgd.
Anrieke
Na een misverstand over een afspraak in de showroom ben ik goed begeleid tijdens de proefrit. Alle lof voor de verdere service!
Johanna De Graaf
Clasina BRONKHORST
Er was evengoed water op mijn stuur van mijn scootmobiel ondanks dat de hoes er helemaal omheen zat
Henk Bruintjes
binnen een paar dagen thuis
Vincent Kok
Snelle en perfecte levering. Regencape voldoet aan mijn eisen.👌👍👍👍
Geert Deblock
Snelle levering, alles prima
Françoise Methorst
Ben zeer tevreden met deze webwinkel.
Na fout van Postnl heeft scootmobiel comfortabel het prima opgelost binnen een paar dagen.
Dank je wel. -
Patricia Klijn
Ondanks vakantieperiode toch steeds een vlotte reactie gehad. Verder vriendelijk geholpen tijdens proefrit en bij aflevering. Daarbij zeer tevreden over de Briski scootmobiel. Om meerdere reden dus een aanrader!
Jan Eerkes
Gewoon goed