Scratch no More
PRIMA ONDERSTEUNING OM TOT DE JUISTE ARTIKELEN TE KOMEN
EN DAARNA SNELLE LEVERING -
Eize van Ommen
Past goed vlotte lefering
Hoe beoordeel je Scratch no More?
Rob
Snelle levering van een kwalitatief deugdelijk product 👍👍👍
Bjorn Hilgen
Functionaliteit is top! Helaas alleen glanzend zwart, als er ooit ook nog mat zwarte zouden komen dan zou ik deze ook gelijk kopen
Jos Van der Vegt
Prima vlotte service
BringMe R Schumacher
Makkelijk bestellen, duidelijke website en zeer snelle levering. Ook de prijs is prima.
Mieke M
Snelle verzending. Duidelijke site. Wat zou helpen is dat je oneven aantallen zou moeten kunnen bestellen. De dopjes zijn niet goedkoop en nu te veel dopjes. Ook laat het onderste harige gedeelte gemakkelijk los. Dat valt kwalitatief wat tegen.
Verder wel gemakkelijk in gebruikAntwoord van Scratch no MoreBedankt voor uw recensie. Ons gehele productieproces is geautomatiseerd waardoor alles wordt verpakt in zakjes van 4 en 12 stuks. Afwijkende aantallen zijn daardoor niet mogelijk. Het kan zijn dat in het begin wat tapijtharen loslaten. Ze zitten zo dicht tegen elkaar aan gedrukt dat een enkeling los kan laten. Er zit voldoende tapijt onder waardoor het dan nog steeds optimale bescherming zal bieden.
Geert Huls
Super tevreden met de geleverde stoel poot bescherming 👍
Antwoord van Scratch no MoreFijn om te horen, daar worden we blij van.
Van Oosterhout
Goede service en dag erna al binnen , heel fijn product hebben deze al eerder gehad.
Antwoord van Scratch no MoreFijn om te horen, bedankt voor uw positieve recensie.
Elvira van der Bilt
Snelle levering, product gaat lang genoeg mee. En werkt prima!
Antwoord van Scratch no MoreDaar worden we blij van, bedankt!
J.M.
Snelle en goede levering. Tijdens telefonisch contact goede en nette uitleg gehad.
Ronald Ruseler
Ben erg goed geholpen met de juiste te vinden voor onder mijn stoel poten. Ik had hiervoor bij een ander bedrijf iets met vilt, dit was vaak snel weer niet goed. Nu merk ik dat die ik nu bij Scratch no more besteld heb echte kwaliteit in huis gehaald heb! Eindelijk iets dat echt werk, en snel geleverd is! Dikke 5 sterren van mij!
Antwoord van Scratch no MoreDaar worden we blij van, ontzettend bedankt!
Rene Van der Zand
Ik ben Zeer tevreden over de snelle levering en de vloer beschermers.
Antwoord van Scratch no MoreBedankt!
Hans Schoonrok
Goed menu om de juiste dopjes te bestellen. Goede kwaliteit, montage gaat makkelijk. Misschien handig om er een passend schroefbitje tx15 bij te leveren, dat is een maat die niet iedereen in huis heeft.
Antwoord van Scratch no MoreBedankt voor uw positieve recensie! We zullen dit meenemen.
P.J.W. van den Boom
Alles goed verlopen.
Antwoord van Scratch no MoreFijn om te horen, bedankt.
Joyce Van der Vorst
Hele goede service nadat DHL ons pakket onterecht had gemarkeerd als geweigerd vanwege schade. En super producten 😇
Albert Hanegraaf
Prijs, service en kwaliteit zijn prima in orde.
Antwoord van Scratch no MoreBedankt voor uw positieve recensie.
Rob
De pootjes zijn supersnel verstuurd. Ik bestelde de rechthoekige voor een bank aan de eettafel. Na ontvangst las ik dat het de aanbeveling is om de pootjes elke twee jaar te vervangen. De haartjes van de borsteltjes zullen dan wel helemaal plat zijn. De rechthoekige pootjes zijn erg kort en daardoor toch eigenlijk niet geschikt voor mijn zware bank met drie zitplaatsen. Voor een stoel zijn ze beter geschikt, maar nog steeds zou een grotere lengte een stuk beter zijn. Minimaal twee keer zo lang, voor mijn bank zelfs drie keer zo lang!
Antwoord van Scratch no MoreBedankt voor uw recensie! Door de druk gaan ze inderdaad platter zitten. Door ze even op te borstelen herstellen de tapijtharen zich maar ons advies is om ze na ongeveer twee jaar een keer te vervangen. Voor een zwaarder en groter meubel adviseren wij altijd wat meer beschermvoetjes dan bij een stoel. Neem bij verdere vragen gerust contact op met onze klantenservice!
Marianne de Wilde
Geweldige snelle service en goed materiaal
Dickie Schmidt
Helaas zelf verkeerd gemeten. Maar snelle levering en via de app meegekeken hoe wel de goede maat te moeten meten. Ach wist ik maar eerder van dit product af!
Antwoord van Scratch no MoreBedankt voor uw positieve recensie!