Secures®
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.
rob Visser
snel verzonden, goed verpakt.
Dick
Goed advies
Hoe beoordeel je Secures®?
Piet vd Deen
Meerdere van de door ons bestelde materialen waren niet op voorraad. Daar heeft het bedrijf contact over met ons opgenomen. Daarna hebben ze contact gehouden, en ons op de hoogte gehouden van de situatie van levering. Dat hebben ze keurig gedaan. Betrouwbare mensen
Cor
Nette
Christel de Vos
Snel geleverd, wel wat overdadige leverkosten voor een brievenbus pakketje dat nauwelijks iets weegt
Kevin Van Raemdonck
Snelle en correcte levering....
Alles perfect verpakt. -
Peter Fluitsma
Betro
Gunther
Perfect
Bas Sollie
Persoonlijk contact. Bij mij was er iets verkeerd gegaan en dat wel super snel en goed opgelost. Vriendelijke mensen en adviseren ook goed.
Marcel Schaper
Snelle reactie en goede informatieflow. Pakket wordt keurig geleverd met een code bij levering. Wel zo veilig.
Roy Huisman
Zeer goede service en levering -
Jordy Kloet
Klant vriendelijk, en erg meedenkend
Antwoord van Secures®Wat leuk om te lezen, Jordy! 😊
Daar worden we blij van — bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen!
Paul Poels
Ik had wat moeilijkheden om het systeem geconfigureerd te krijgen, maar heb telefonisch hulp gekregen van de verkoper.
Na een week door een domme manipulatie: gegevens verloren in de app. Omdat ik eerder al eens geholpen was heeft de technicus het systeem terug operationeel kunnen maken.
Wat een service. En altijd met een smile.
Een pluim voor de Nederlandse webwinkels. Vlaanderen blijft - helaas - achter qua prijs en service. DOE ER IETS AAN!
Antwoord van Secures®Dank je wel Paul!
Fijn dat we je telefonisch hebben kunnen helpen met de configuratie en dat alles goed is opgelost. Mooi om te horen dat je onze service zo waardeert. Bedankt voor je vertrouwen! -
john blondeau
zeer professionele begeleiding , bekijken de bestelling grondig en geven hun advies om zo hun beste oplossing aan te bieden.
Antwoord van Secures®John, super bedankt voor je review! 🙌
Mooi dat je opmerkt dat we echt met je bestelling meekijken en niet zomaar iets opsturen. We vinden het belangrijk dat je gewoon de beste oplossing krijgt. Bedankt voor je vertrouwen! -
hamid charkaoui
Beste service
Antwoord van Secures®Dank je wel Hamid, fijn om te horen!
Mark Duppen
Zoals altijd super service
Antwoord van Secures®Dank je wel Mark!
Altijd fijn om te horen 😊 -
Eric
Goede service, en pro-actieve check en belletje op de bestel combinatie waar we iets niet goed hadden gedaan! Is mooi opgelost
Antwoord van Secures®Fijn dat onze proactieve check en het belletje hebben geholpen en dat alles goed is opgelost. Bedankt voor je vertrouwen en 5 sterren review Eric!
JCK
Mooi bedrijf met kennis van zaken.
Antwoord van Secures®Dank je wel JCK!
Leuk om te horen, bedankt voor je review. -
Frank
Goede en snelle service, vandaag besteld en morgen echt in huis.
Antwoord van Secures®Dank je wel Frank!
Fijn dat je bestelling zo snel binnen was 👍 -
Cas den otter
Ik zit nu al ongeveer een jaar bij Secures en ben supertevreden. Ik krijg altijd goede en snelle hulp. Ook al kan ik soms best lastig zijn omdat ik graag alles nieuw en up-to-date wil hebben, denken ze altijd met me mee. Echt topservice!
Antwoord van Secures®Dank je wel Cas!
Fijn om te horen dat je al zo lang tevreden bent en onze snelle hulp en meedenken waardeert. Bedankt voor het vertrouwen!