Sedumopjedak.nl

Sedumopjedak.nl

Sedum op je dak met het grootste gemak!

Sedum op je dak zorgt voor een groene leefomgeving en dit maakt mensen weerbaarder tegen stress en negatieve gevoelens. Een groendak vermindert de verruiging van het klimaat en biedt verkoeling in de zomer.

Sedum op je dak draagt hier aan bij. Je dak wordt niet alleen heel erg mooi maar een groendak zuivert de lucht, beperkt geluidsoverlast en bovendien heeft het een positief effect op de biodiversiteit!
De zekerheden van https://sedumopjedak.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.