Seepje
97,5% natuurlijke oorsprong en eindeloos navulbaar. Zeep die heerlijk ruikt en fijn voor je huid is. 100% natuurlijke parfums. Vrij van microplastics en synthetische geur- en kleurstoffen. Was je wereld schoner!
henny Madou
goede service en heel goede zeep. Jammer dat ze nergens verkrijgbaar is in de winkel.
lut Caekebeke
vlotte communicatie, goed product, snelle verzending in stevige verpakking
Hoe beoordeel je Seepje?
Ruud
Snelle en correcte levering. Ging om een speciale aanbieding dus nog goedkoop ook. Maar bovenal: goede, duurzame, produkten zonder troep.
Andrew
Altijd op tijd en volgens bestelling geleverd .........
Heleen Eduard
Ik was erg enthousiast, de bestelling werd snel geleverd. Maar over het product zelf ben ik niet tevreden. Het ruikt wel in de fles, maar de was zelf ruikt nergens naar. Ik heb het aan verschillende mensen laten ruiken, maar ook zij zeiden dat het niks fris rook. Ik heb hierover een mail gestuurd gelijk, maar tot op heden (bijna 1 week later) nog geen reactie ontvangen. Dit gaat puur over het wasmiddel en niet over de douche producten. Die heb ik nog niet gebruikt.
Antwoord van SeepjeHoi Heleen, dankje voor het delen van je ervaring. Jammer dat het wasmiddel voor jou niet prettig uitpakte. Onze geuren zijn inderdaad subtieler dan bij veel andere wasmiddelen, omdat we uitsluitend 100% natuurlijke geuren gebruiken. Dat je helemaal niets ruikt is niet de bedoeling, goed dat je ons hierover hebt gemaild. We hebben inmiddels contact en kijken samen naar een oplossing. Je ervaring met de geurbeleving nemen we mee in ons ontwikkelproces.
mevrouw H.S. Roest-van Rijn
Onze klanten van wereldwinkel Maarssen zijn heel tevreden over de Seepje wasproducten.
Nath
Prompt and fast delivery. Excellent natural products, from detergents to hair care items. High quality, effective, and environmentally friendly. Very happy with my purchase and would definitely recommend!
Nathalie
Was (nog) niet met Seepje maar wil 't wel gaan doen, zijn ook lekkere geuren
Albert Premier
De filosofie & de missie van het bedrijf zijn bewonderenswaardig.
De producten zijn efffectief & zuinig in gebruik.
De levering is altijd snel.
Op vragen wordt per kerende email geantwoord.
Een superproduct geproduceerd door een superteam! -
mac haenen
mooi product
Jolanda Splithof-Sessink
Is makkelijk te bereiken en bestelt dus makkelijk.
Anne Eyselbergs
Zeer snelle levering en alles in goede staat aangekomen. Zeer tevreden.
Lise
Met weinig wasmiddel een goed resultaat. Geur zou van mij wat frisser mogen maar ook weer niet te overheersend.
Norbert
Prima levering en prima wasmiddel, hand zeep.
Antonie
super snelle afhandeling van je bestelling,
en een lekker schone was aan de lijn en ruikt ook nog eens lekker -
mar
Al jaren wasplezier en prachtig schone resultaten
Sjoerd
Een prima prijs en een snelle levering voor een heel goed product
Marloes
Mijn man is voor iets wat in veel wasmiddel zit allergisch. Via via Seepje gekregen en na uitproberen blijkt dat dit goed gaat. Dus nu een wasmidel wat goed gaat, die schoon wast en ook lekker ruikt. Al missen we de vers geperste lentegeur wel. Maar sprankelend Jasmijn is een goede vervanger.
Malou
Het alternatief voor ossengalzeep van Seepje is fantastisch! Ik heb (de hele sleep van) mijn trouwjurk er weer helemaal wit mee gekregen 🤩.
Allerbeste waskracht
Bij Seepje bestellen is altijd (was)feest. Het gebruik trouwens ook. De enige waar we geen allergische reactie van krijgen!