September18

September18

Webshop in luxe DIY artikelen, mode, fashion en woonaccessoires
9,5
Filter 320 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 318 met beschrijving

• Marie-José
    Geverifieerde klant van September18

Ik ben helaas 3 keer aan de deur geweest voordat ik de spullen kon meenemen. De eerste twee keren was er niemand terwijl dat wel was afgesproken.

Antwoord van September18

Hoi Marie-José, heel vervelend dat je er op woensdag ochtend was en ik onverwachts niet door privé omstandigheden. Gelukkig is het donderdag ochtend wel gelukt (al hadden we de eerste keer geen bel gehoord terwijl we beneden druk aan het werk waren). Met het extra cadeautje hebben we geprobeerd om de eerste poging afhalen die niet gelukt was goed te maken. Nogmaals veel plezier met je wol! Hartelijke groet Sarah

• Leonie
    Review voor September18

Super leuke pakketten, compleet en iedere maand weer verrassend. Ik heb al meerdere nieuwe technieken geleerd en kijk er iedere maand naar uit. En als ik het pakket een keer niet wil kun je eenvoudig pauzeren of een ander pakket kiezen. 😃

• Hoe beoordeel je September18?

• Robrecht
    Geverifieerde klant van September18

Ik heb meerdere keren gevraagd naar de levering. Volgens de webshop hun customer service is het pakket afgehaald.
    De tracking van PostNL zegt dat het pakket niet opgehaald is, 20 dagen later. Ik heb uiteindelijk terugbetaling gekregen van het pakket.

• Gea|dezoetjesvanmij
    Review voor September18

Een maandbox van september18 is iedere maand een kadootje voor jezelf.
    Creatief bezig zijn, iets nieuws leren, ontdekken wat je leuk vindt, maar ook ontdekken waar je niet goed in bent.
    Een hele gezellige community, waar mooie creaties, patronen en tips worden gedeeld, maar ook mislukkingen.
    Waar je vragen kunt stellen als je iets niet weet of als het niet lukt.
    Door september18 heb ik leren haken en is dat nu een hele mooie hobby geworden.
    Borduren met haakgaren op stramien, ik kende het niet, maar wat is het leuk om te doen.
    En hoe leuk om iets kado te geven wat jezelf hebt gemaakt.

• Caroline
    Review voor September18

Super leuke eigenaresse, denkt met je mee en bied veel hulp en inspiratie. Kwalitatief mooie producten en super tof en gevarieerd aanbod! Ik kan het iedereen aanraden!

• Melina
    Review voor September18

Al bijna 2 jaar een membership en iedere maand sta ik te popelen om te zien wat er nu weer bedacht is. De boxen zijn origineel en met veel zorg en liefde ingepakt. Aan alles wordt gedacht en de instructies (op papier maar ook video’s) zijn heel duidelijk! Ook is er een online community met zoveel informatie en inspiratie! Er is veel variatie in boxen en ook genoeg alternatieve boxen beschikbaar wanneer je het echt niet leuk vindt. Je leert veel technieken en je wordt steeds creatiever! Een heerlijke manier om ontspannen bezig te zijn!

• Inge
    Review voor September18

Fantastische boxen met diy projecten. Ik ben chronisch ziek en dit zijn boxen met alles erin. Zo fijn dat ik niets bij elkaar hoef te zoeken. Met hele handige beschrijvingen en filmpjes. Echt een aanrader!

• Diane Kooistra
    Geverifieerde klant van September18

Er is goed met Sarah te overleggen over de bestelling en alles kwam netjes en veilig ingepakt binnen op de afgesproken tijd.
    Alles klopt gewoon.

• Mariël Stam-Nieuwveld
    Geverifieerde klant van September18

Snel verzonden en netjes verpakt. Helemaal top.

• Sophia de Bruijn
    Geverifieerde klant van September18

Mooie wol, snel geleverd en de kleuren waren zoals ik gevraagd had

• Pleuny de Groot
    Geverifieerde klant van September18

Heb werkboeken prikpillen besteld, heel duidelijk beschreven met foto’s. Dit wordt voor mij de eerste keer dat ik ga prikvilten, spannend!

• Ellen Verhagen

Snelle levering. Mooie wol. Netjes verpakt

• Willem
    Geverifieerde klant van September18

Complete box, duidelijke uitleg. De uitleg kun je ook eenvoudig op youtube vinden en stap voor stap meedoen. Erg handig!

• Marleen
    Geverifieerde klant van September18

Mooi artikel! De bezorgtijd was wat lang, anders had ik 5 sterren gegeven.

• Willeke Driessen
    Geverifieerde klant van September18

Snel en correct verzonden. Blij met de spullen.

• Doortje
    Geverifieerde klant van September18

Snelle levering ondanks de decemberdrukte. Met zorg ingepakt.

• Liliane Koolen

Mooie spullen, snel geleverd

• Martine Huurnink

Prima levering , goed contact , prima begeleiding via de patroon Links

• Tosca
    Geverifieerde klant van September18

Superleuk pakket is ook goed geluisterd naar mijn kleurenwens

Antwoord van September18

Fijn om te horen, als we een kleurenwens zien bij de opmerkingen doen we altijd ons best de juiste kleurtjes toe te voegen :-). Hartelijke groet, Sarah - September18

• Michelle Heidenrath

super leuke ideeën!

Antwoord van September18

:-)) Op ons YouTube kanaal vind je ook veel - gratis - inspiratie. https://www.youtube.com/channel/UCttwOyob_bdxjkxfeE_8Y3Q
    Hartelijke groet,
    Sarah - September18