Seta Fiori

Seta Fiori

Verkoop van handgemaakte zijden kunst bloemen en -planten met daarbij ook de aanverwanten artikelen.
De arrangementen, de kunst bomen/planten worden in Nederland in onze eigen werkplaats gemaakt.
9,3
Filter 494 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 329 met beschrijving

• Ditte
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

De kunstbloesemboom voldoet aan alle verwachtingen! De extra aandacht die besteed is aan de details, met een handleiding en een extra gift zoals boomschors om het geheel nog mooier te maken.
    De kwaliteit is erg goed en voelt stevig aan. De kleur voldoet aan alle verwachtingen. Tevens was de levering en communicatie snel. De extra service in de vorm van het verse boomschors en handleiding maakte het geheel helemaal af.

Antwoord van Seta Fiori

Hartelijk dank voor je uitgebreide en lovende review! 🌸 Wat fijn om te horen dat de kunstbloesemboom volledig aan je verwachtingen voldoet en dat je de extra’s zoals de boomschors en handleiding zo waardeert. Wij besteden zeker graag aandacht aan de details, dus het is geweldig om te lezen dat dat ook opvalt. Veel plezier van de mooie boom.
    Groetjes

• Rene Gent
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Mooie kunststukjes van bloemen voor in huis.

Antwoord van Seta Fiori

Wat leuk om te horen dat je zo geniet van deze kunst Sakura bonsai. Het is inderdaad een sfeervol kunststukje — fijn dat hij zo in de smaak valt. Bedankt voor je mooie review!

• Hoe beoordeel je Seta Fiori?

• Zeer tevreden
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Goeie prijs en goeie kwaliteit

Antwoord van Seta Fiori

Bedankt voor je positieve beoordeling! 😊 Wij vinden het belangrijk om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, dus fijn om te horen dat je daar tevreden over bent.

• Yvette Nagtegaal
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Super mooi boompje,en heel netjes verpakt!!

Antwoord van Seta Fiori

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de witte Sakura bloesemboom! 🌸 Bedankt voor je mooie review en fijn dat het boompje netjes is aangekomen. Ik wens je er nog veel plezier van!

• cootje

Prachtige bloesemboom

Antwoord van Seta Fiori

Fijn om te horen dat de bloesemboom in de smaak valt. 🌸

• Anita
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Prachtige producten en goed verpakt

Antwoord van Seta Fiori

Heel blij dat je tevreden bent met de producten en de verpakking. 🌸📦

• Ronald
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Snelle levering en zag er prachtig uit!

Antwoord van Seta Fiori

Dank je wel! Fijn dat alles snel en mooi is aangekomen.

• Resi Jongen
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

flink tegengevallen het zag mooi uit op de foto ,in werkelijk is het maar en flut stuk met kleine platenbak..3x helemaal niets jammer weg gegooid geld

Antwoord van Seta Fiori

Wat jammer om te horen dat het zo tegenviel. Dat is natuurlijk nooit onze bedoeling. De afmetingen staan altijd duidelijk bij de producten vermeld om verrassingen te voorkomen, maar we begrijpen dat het anders kan overkomen op de foto. Uiteraard mag het artikel retour als het niet naar wens is – we helpen je daar graag mee verder.

• Piet Broeders
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Netjes geleverd. Duurde alleen een dag of 5 eer ik bericht had.

Antwoord van Seta Fiori

Bedankt voor je review! Fijn dat alles netjes geleverd is. Wij nemen je opmerking over de wachttijd mee om onze service te verbeteren.
    Graag tot ziens Zilla

• Henny van Engeland

Mooi boeket levering binnen 2 weken

Antwoord van Seta Fiori

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je tevreden bent met het boeket. Veel plezier ervan! 💐

• Bianca Berkers

Wat een geweldige boom!
    We gaan er nog een bestellen een maatje groter voor de andere kant van de woonkamer.
    Echt netjes verpakt en zeker de moeite waard!

Antwoord van Seta Fiori

Wat leuk om te horen, bedankt voor je enthousiaste reactie! Veel plezier met de boom, en alvast veel plezier met de volgende bestelling!

• Anton Veraart
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

levering aan huis en boeket ziet er prachtig uit.

Antwoord van Seta Fiori

Super. Fijn te horen. Heel plezier van het boeket.

• Sandra
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Mooie bloesemboom en pot.

Antwoord van Seta Fiori

Top. Heel fijn om te horen.

• Toontje
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Prachtige zijdebloemen in mooie vaas en prachtige tulpen. Zeer netjes ingepakt en snel geleverd! Superblij!!!

Fijn te horen.
    Veel plezier van de mooie bloemen.

• Judith Greeve
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Super mooie boom! Ben er erg blij mee.

Heel fijn te horen.
    Veel plezier van de boom

• Martijn Marchand
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

hele goede service staan je netjes te woord zeer mooie realistiche kunstplanten/bomen

Antwoord van Seta Fiori

Is niet meer dan normaal om samen naar oplossingen te zoeken

• Iris van der Heide
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Blij met alles wat ik besteld heb!

Antwoord van Seta Fiori

Goed zo Heel fijn om dit te horen.
    Dankjewel

• B
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Super tevreden over de service en product! Donderdag ochtend besteld en vrijdag in huis! De bloesemboom is nog mooier dan verwacht!! Zeker een aanrader.

Antwoord van Seta Fiori

Heel leuk en fijn te horen

• Marianne Verbaas
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

Snel geleverd en goed verpakt

Yessss. dankjewel

• Stephan Sonnemans
    Geverifieerde klant van Seta Fiori

De bossen bloemen zijn altijd mooi en prachtig!

Antwoord van Seta Fiori

Super te horen. Dankjewel voor deze reactie