Sexyandpure

Sexyandpure

Bij Sexy & Pure bieden we luxe lingerie en verleidelijke seksspeeltjes, speciaal samengesteld om elke vrouw zich verleidelijk en zelfverzekerd te laten voelen. Ontdek je sensualiteit, ontketen je verleidelijke kracht, en omarm je natuurlijke schoonheid met Sexy & Pure.
lingerie sextoys
De zekerheden van https://sexyandpure.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sexy & Pure begon als een gezamenlijke visie van bevriende ondernemers, gedreven door het geloof in de kracht van sensualiteit en zelfliefde. Geïnspireerd door de diversiteit en schoonheid van vrouwen, willen we een veilige en inclusieve omgeving bieden waarin iedere vrouw haar sensualiteit kan ontdekken. Ons doel is om vrouwen te inspireren en hen te helpen hun unieke schoonheid en verleidelijke kracht te omarmen, en om dit te bereiken bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan producten. Wij geloven dat iedere vrouw het verdient om zich geliefd, verleidelijk en krachtig te voelen.


Bekijk Manifest