Shoelia
Sfeer, persoonlijk advies, maatwerk en vooral kleurrijke schoenen, dat vindt u bij Shoelia. Shoelia is de distributeur van het kleurrijke schoenenmerk Pepe Milan. U vindt onze winkel in Veenendaal. Matchende heren- en damesschoenen, bijpassende riemen en andere accessoires. Bij Shoelia bent u aan het juiste adres voor het grootste Pepe Milan assortiment van Nederland.
9,8
Filter 401 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 259 met beschrijving

• Mitch
    Review voor Shoelia

Tijdens Black Friday een super deal te pakken gekregen op weer een prachtig paar. Nu had ik ze vandaag voor het eerst aan en ontdekte dat één van de spijkers die de hak mede vasthouden door de zool heen stak met de punt. Even gemaild of ze tips hadden om dit op te lossen en binnen 3 minuten telefoon met het aanbod om de schoenen terug te sturen. Ik heb na overleg besloten zelf de spijker met een hamer terug te tikken maar in mijn ogen kun je geen beter service krijgen. Ze hebben dan ook met recht de titel gekregen: beste schoenenwinkel van Nederland.

• Erik & Sylvia
    Review voor Shoelia

Waren hier voor het eerst en in 1 woord geweldig. Super service en aardig. Komen zeker nog eens terug.

• Hoe beoordeel je Shoelia?

• Alfred Leiensetter
    Review voor Shoelia

Wieder traumhafte Schuhe bekommen! Echtes Unikat!! Klasse Service ! Weiter so!!

• John van vugt
    Review voor Shoelia

Superfijne schoenenzaak met topservice en topschoenen

• Hemmy van Dijk
    Geverifieerde klant van Shoelia

Snelle levering en weer prachtige schoenen.

• Jeroen Nijland
    Geverifieerde klant van Shoelia

Binnen 24 uur geleverd, fantastisch gewoon.

• Ron Lelieveld

goede service

• P.W.J. van der Eijk
    Geverifieerde klant van Shoelia

Snelle service en bijzonder mooie producten

• Eric Buelens
    Geverifieerde klant van Shoelia

Zoals we gewoon zijn van schoelia, top product en prachtige schoenen waar je altijd bekijks mee hebt

• A Mulder
    Geverifieerde klant van Shoelia

Op tijd geleverd, mooi verpakt, mooie schoen. Helemaal tevreden.

• Sarah Peynsaert
    Geverifieerde klant van Shoelia

Top service, unieke schoenen, zitten gemakkelijk! Website was duidelijk over de maat e.d., hoeven niets retour te sturen! Toppers!

• Bert Kanters
    Geverifieerde klant van Shoelia

Mooie schoenen. Aardig personeel bij vragen.

• Marissa Duiser
    Geverifieerde klant van Shoelia

Goede kwaliteit producten, vriendelijk en meedenkend personeel en een snelle service! Ik zou Shoelia zeker aanraden!

• Yves Hendrickx

👍👍👍👍👍

• David Luinge
    Geverifieerde klant van Shoelia

Goede service en snelle correcte levering

• Stefan Zwolinski
    Geverifieerde klant van Shoelia

Sehr schnelle Lieferung, die Schuhe sind genauso, wie ich sie mir vorgestellt habe!

• patrick de klein

supersnel

• norbert lauerwald

immer zufrieden

• Anoek D.
    Geverifieerde klant van Shoelia

Snel geleverd en heel fijn en snel contact na een vraag.

• T.G.H. Boekhorst

Snelle, correcte levering