Shopjemooi
Gespecialiseerd in professionele huidverzorging en minerale make-up. Gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Maarssen. Officieel verkooppunt van Comfort Zone, ASAP, Jan Marini, Casmara, RevitaLash, Cell Fusion C en beMineral. Persoonlijk advies via telefoon, mail of chat.
9,5
Filter 264 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 130 met beschrijving

• K.M. Annema-Douma
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Perfecte en snelle levering. Heerlijke producten.

• Janneke Jansen
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Snelle verzending en goede prijs

• Hoe beoordeel je Shopjemooi?

• AK
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Nog steeds een plezier om pakjes van shopjemooi te ontvangen!

• Ida
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Jammer! Veel duurder geworden!

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je eerlijke feedback, Ida. We begrijpen dat een prijsverandering opvalt, zeker als je een product al langer gebruikt. We proberen prijsstijgingen altijd zo beperkt mogelijk te houden. Fijn dat je toch de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.

• Genny
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Ik gebruik de Renight-producten sinds 2015 en bestel ze nu al jaren (2019) tevreden via jullie webshop, ook voor mijn 80-jarige moeder. De service en levering zijn altijd uitstekend geweest.
    Recent schrok ik van de prijsstijging van de Renight Set. Volgens mijn facturen is deze met circa €16 verhoogd naar €139 (later €131,95). Ik begrijp dat prijzen kunnen stijgen, maar dit voelt fors, zeker zonder aankondiging. Kunt u toelichten wat de reden hiervan is?
    Verder blijf ik tevreden en bestel ik graag bij jullie.

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je uitgebreide review en je jarenlange vertrouwen, Genny. We begrijpen goed dat een prijsverandering opvalt bij een product dat je al zo lang gebruikt. De prijzen worden vanuit de leverancier aangepast en wij proberen dit zo zorgvuldig mogelijk door te voeren. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent over onze service en levering.

• Ton van de Bunt
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Keurig verzorgd. Beantwoorden mails snel en verzending ook snel.

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je review, Ton. Fijn dat alles netjes is verlopen en dat je onze service en snelheid waardeert. Daar doen we het voor.

• Marieke

Goede producten, snel verzonden

Antwoord van Shopjemooi

Dank je wel voor je fijne reactie, Marieke. Goed om te horen dat je tevreden bent over de producten en de verzending.

• C v Halen
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Heel tevreden over het aanbod en het snel leveren. Goede service, want na probleem met de verpakking werd dit snel en goed opgelost.

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je uitgebreide review! Goed om te horen dat je tevreden bent over ons aanbod en de snelle levering. En natuurlijk fijn dat we het probleem met de verpakking snel voor je konden oplossen. Daar doen we het voor.

• Eva Krougman

Mega snelle levering

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je review Eva. Fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer.

• Tevreden klant
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Makkelijk te bestellen alles keurig en snel bezorgd.

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat bestellen makkelijk ging en dat je bestelling netjes en snel is geleverd. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer.

• Carolientjepientje
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Altijd snel bezorgd. Meestal met enkele monstertjes van producten van hetzelfde merk.

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je leuke review Carolien. Fijn om te horen dat je je bestelling altijd snel ontvangt en dat je blij bent met de extra samples. We vinden het juist leuk om je zo kennis te laten maken met andere producten. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer bij Shopjemooi.

• Sary
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Goede service, snel geleverd.

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je review Sary. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en dat je bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je producten en graag tot een volgende keer bij Shopjemooi.

• Hannelore Beckers
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Goeie service er was aan mijn bestelling iets stuk en na mijn mailtje is dit onmiddelijk opgelost. Zeer tevreden

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je review Hannelore. Wat fijn dat je onze service zo waardeert. Jammer dat er iets stuk was bij je bestelling, maar goed om te horen dat het snel is opgelost. We hopen dat je veel plezier hebt van je producten en zien je graag weer terug bij Shopjemooi.

• Hermine Kuipers

Antwoord van Shopjemooi

Bedankt voor je review Hermine! Fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was. We hopen dat je veel plezier hebt van je producten en zien je graag weer terug bij Shopjemooi.

• Annick

Snelle, correcte levering

Antwoord van Shopjemooi

Dank je wel Annick voor je mooie review. Fijn dat alles snel en correct is verlopen. Daar doen we het voor.

• M

Perfect!
    Leuk presentje bij je bestelling

Antwoord van Shopjemooi

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie woorden. Fijn dat je het presentje bij je bestelling hebt gewaardeerd. We doen dat met plezier voor je.

• Marieke Duijst
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Altijd blij met mijn bestelling van ShopjeMooi!

Antwoord van Shopjemooi

Dank je wel Marieke, wat fijn om te horen dat je altijd blij bent met je bestelling. Dat vertrouwen waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer bij Shopjemooi.

• Daisy Hooisma
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Snel besteld, snel geleverd en mooie prijs

Antwoord van Shopjemooi

Dank je wel Daisy voor je mooie review. Fijn dat alles snel en naar wens is verlopen en dat de prijs ook goed voelde. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

• Eva
    Geverifieerde klant van Shopjemooi

Fijne producten en goede betrouwbaar site.

Antwoord van Shopjemooi

Dank je Eva, goed om te horen dat je onze producten en betrouwbaarheid zo waardeert.

• Lucia

Heerlijke produkten!

Antwoord van Shopjemooi

Dank je Lucia, leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de producten.