Shoppen Voor Iedereen

Shoppen Voor Iedereen

De meest geweldige ervaring op het gebied van fietsen, steps en e-choppers

Ervaar het ideale vervoermiddel met onze zorgvuldig samengestelde collectie van topkwaliteit fietsen, steps en e-choppers. In onze winkel ontdekt u een uitgebreid assortiment dat tegemoetkomt aan iedere behoefte en smaak.
elektrische steps e-bike
9,7

• Frans kim
    Review voor Shoppen Voor Iedereen

Supper tevreden step besteld en zelf een dag eerder dan verwacht en supper supper vriendelijk een echte aanrader

• Laurent Carnoy
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

Snelle levering en goed advies

• Hoe beoordeel je Shoppen Voor Iedereen?

• Toon Hermens
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

goede service duidelijke oplossingen alleen de afhandeling verloopt heel traag

• Nerea
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

Op zoek naar een fatbike voor zoontje. Gevraagd of we op zondag langs mochten komen in showroom, geen probleem. Paar dagen later online besteld en geleverd in de avonduren. Eigenaar beantwoord elke vraag en helpt bij onduidelijkheden. Zeer tevreden met de professionele houding en service. Ook als je buiten kantooruren vragen hebt, worden deze beantwoord en opgelost voor je, inclusief reparaties. Dienstverlening echt top! Aanrader

• Marco Bakker

Goede service snel geleverd

• Imelda
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

Geweldige service, snelle levering, goede communicatie.

• Mr Arnaud
    Review voor Shoppen Voor Iedereen

Service impeccable, livraison plus que dans les temps et un contact amical et respectueux. Je conseille vivement. De plus, contrairement à beaucoup de concurrents, ils passent régulièrement en Belgique et peuvent assurer les entretiens ou réparations. Un plus pour nous en Belgique.

• Joop Berghmans
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

Zeer goede service en uitleg. Ze komen hun afspraken na. Fijne feedback.

• Jérôme Crahay
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

Het was een uitstekende winkelervaring, die je maar zelden tegenkomt! Ik bestelde mijn fiets op een zondag en de volgende zaterdag werd hij bij mij thuis in Luik, België, afgeleverd. Ik had verschillende WhatsApp-contacten met de verkoper die altijd snel en heel hartelijk antwoordde.
    Ik raad hem aan met mijn ogen dicht!

• Guney
    Review voor Shoppen Voor Iedereen

Hierbij zeer slechte service ik heb een fatbike gekocht ongeveer 8 maanden geleden fatbike reed toen helemaal perfect eerste 2 maanden was die helemaal goed ik had een ongeluk gehad met de fiets en display was kapot en koplamp ik vraag aan de bedrijf kan ik een nieuwe onderdelen kopen bij jullie van mijn fatbike ze zeggen elke keer ja we zullen opsturen dit dat ik heb al 6 maanden gewacht en die tijd had ik mijn sleutels van me accu ook kwijt dus ik zei kunt u dat ook opsturen nu zit ik nog steeds te wachten zeer slechte service ik haal niks meer van hier ik zal ook niet aanraden!

Antwoord van Shoppen Voor Iedereen

Beste Guney,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je aanvankelijk tevreden was met je fiets. Het spijt ons dat je nu ontevreden bent over onze service en we willen graag een paar zaken verduidelijken:

We begrijpen dat het erg vervelend is om een ongeluk met je fiets mee te maken en je sleutels kwijt te raken. Helaas valt dit soort schade niet onder onze garantievoorwaarden.

We hebben aangegeven dat we de benodigde onderdelen graag willen opsturen zodra we de betaling hebben ontvangen. Op dit moment wachten we al enige tijd op deze betaling.

We waarderen al onze klanten en willen iedereen zo goed mogelijk helpen. Het is jammer dat je ons slechts één ster hebt gegeven, vooral omdat wij geen invloed hebben op het ongeluk of het kwijtraken van de sleutels. In ieder geval bedankt voor je feedback.

SVI Team

• brecht strubbe

heel vriendelijk
    V20 Pro goede levering echt top vriendelijke mensen

• André
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

Het is niet makkelijk om online een fiets te kopen. Het feit dat ik in België woon, maakte het ook niet evident. MAAR: de service en de betrokkenheid van de verkoper maakte alles makkelijk. vriendelijk, behulpzaam, eerlijke communicatie. en vooral: mijn Ouxi C80 Mini is werkelijk top. Ik had contact met andere firma's in België en Nederland, maar Shoppen Voor Iedereen steekt er echt bovenuit. Dank voor de fijne samenwerking!

• André

• Dik Büthker
    Review voor Shoppen Voor Iedereen

Prettig contact en uitstekende service

• Philippe blank
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

Vélo bien reçu et en parfait état, dommage qu'un des pneu ne soit pas gonflé du tout, nous avons eu difficile à le remettre sur la jante. Le tracking de l'envoi n'est pas possible, nous avons été bloqué toute la journée à la maison à attendre la livraison.

• Diana
    Review voor Shoppen Voor Iedereen

Snelle levering , communicatie top , vriendelijk en deze beste man doet wat hij beloofd! Een echte aanrader! Hier kun je echt met een gerust hart bestellen, zo fijn dat hij gewoon waarmaakt wat hij beloofd.

• Tjallinks
    Review voor Shoppen Voor Iedereen

Dit is een geweldige winkel met nog een veel betere servers de eigenaar heeft ons zo goed geholpen met onze keuze en daar na met de aflevering gewoon TOP !!! Ja meer dan 5 ****** ZEER TEVREDEN!!!

• Arjan
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

Communicatie, levering helemaal Top!

• Mirco Peetermans
    Geverifieerde klant van Shoppen Voor Iedereen

Netjes op tijd geleverd zoals beloofd. Je kan op de moment van levering de koerier live volgen. SUPER. Wel spijtig dat je account op de website niet werkt waardoor je de indruk krijgt dat je met een malafide site te maken hebt. Hier kan best iets aan gedaan worden.

• Bjorn
    Review voor Shoppen Voor Iedereen

Binnnen de 14 dagen Werd hij geleverd en inderdaad tot thuis een goed en vriendelijke bediening en de uitleg van de step is een pluspunt