Shopping@Home
Shoppingathome.nl is een onderdeel van B&L Interntional Trade en is ook een webwinkel voor idereen met een voorliefde voor goede kwaliteit producten met laag prijs. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste en populairste producten. Maandelijks worden er nieuw producten toegevoegd. Vanaf maandag tot en met vrijdag voor 19:59 uur besteld, is de volgende werkdag verzenden.

De verzendkosten binnen Nederland is EUR 3,95 inclusive BTW. Bij elke bestelling van EUR 30,00 of meer, rekenen wij geen verzendkosten. Daarnaast rekenen wij geen anderen verborgen kosten. Bij elke bestelling van EUR 200,00 of meer, email ons voor een extra korting.
De zekerheden van https://www.shoppingathome.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.