Shopping@Home
Shoppingathome.nl is een onderdeel van B&L Interntional Trade en is ook een webwinkel voor idereen met een voorliefde voor goede kwaliteit producten met laag prijs. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste en populairste producten. Maandelijks worden er nieuw producten toegevoegd. Vanaf maandag tot en met vrijdag voor 19:59 uur besteld, is de volgende werkdag verzenden.

De verzendkosten binnen Nederland is EUR 3,95 inclusive BTW. Bij elke bestelling van EUR 30,00 of meer, rekenen wij geen verzendkosten. Daarnaast rekenen wij geen anderen verborgen kosten. Bij elke bestelling van EUR 200,00 of meer, email ons voor een extra korting.
De zekerheden van https://www.shoppingathome.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.