Shopping Point.nl

Shopping Point.nl

Shopping Point is een bedrijf dat zich bezighoudt met het verkopen van consumentenproducten. Het geven van een betrouwbaar advies door product specialisme staat bij ons hoog in het vaandel. Het assortiment van Shopping Point is breed, en kenmerkt zich door de betrouwbare kwaliteit.

Shopping-point.nl laat alleen reviews zien van echte klanten die daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst en hebben ontvangen. Wij kunnen dit garanderen, omdat iedere review afzonderlijk wordt gecontroleerd op echtheid. Shopping-point.nl maakt voor het verzamelen van reviews gebruik van het keurmerk Webwinkelkeur. Via dit platform krijgen klanten van Shopping-point.nl een uitnodiging om één van onze webwinkels te beoordelen. Wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst wordt het desbetreffende product verzonden. Exact 5 dagen na het verzenden van de bestelling wordt er een automatische e-mail naar de klant gestuurd. In deze e-mail wordt de klant uitgenodigd een review achter te laten voor onze webwinkel(s). Zodoende zijn wij er zeker van dat alleen echte klanten een review kunnen achterlaten.

Maatregelen om de betrouwbaarheid te controleren

Dankzij onze samenwerking met het Nederlandse keurmerk Webwinkelkeur zijn we in staat de betrouwbaarheid en echtheid van reviews te controleren. Geverifieerde reviews zijn op het platform van Webwinkelkeur te herkennen aan het groene vinkje dat voor de geplaatste review is vermeld. De maatregelen die wij nemen zijn:
• De beoordelaar/klant moet het e-mail adres bevestigen.
• Wij van Shopping-point.nl zijn niet in staat de review zelf aan te passen.
• Alle reviews worden altijd geplaatst, ongeacht of deze positief of negatief zijn.
• Webwinkelkeur heeft een systeem om onechte reviews te detecteren. Na controle worden deze door het keurmerk verwijderd.
• Wanneer het vermoeden bestaat dat een review niet van een echte klant is, wordt daar melding van gemaakt bij Webwinkelkeur, waarnaar er een onderzoek wordt gestart.
• Alleen klanten waarbij de bestelling daadwerkelijk is verzonden krijgen een uitnodiging voor het achterlaten van een review. Deze review wordt exact 5 dagen nadat de bestelling is verzonden verstuurd. Hierdoor zijn we er zeker van dat een klant het product daadwerkelijk heeft gebruikt.

Reviews in quarantaine

Negatieve reviews worden door Webwinkelkeur voor 14 dagen in quarantaine geplaatst. Na deze periode van 14 dagen zal de review online komen. Hiervoor zijn twee redenen:

1. Zijn de klachten terecht, dan kunnen wij van Shopping-point.nl binnen deze termijn proberen een oplossing te bieden voor onze klanten.
2. Zijn de klachten onterecht, nep, of zijn deze afkomstig van bijvoorbeeld een concurrent, dan kunnen wij door onderzoeken of deze reviews van echte klanten afkomstig zijn.

Reviews worden nooit verwijderd, tenzij er sprake is van grof taalgebruik of wanneer wordt aangetoond dat een review onterecht is geplaatst. Hiervan is sprake wanneer een concurrent of persoon opzettelijk onwaarheden verteld.
Paraplu's Deurbellen Ventilatoren
De zekerheden van https://www.paraplu-point.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.