Shopping Point.nl

Shopping Point.nl

Shopping Point is een bedrijf dat zich bezighoudt met het verkopen van consumentenproducten. Het geven van een betrouwbaar advies door product specialisme staat bij ons hoog in het vaandel. Het assortiment van Shopping Point is breed, en kenmerkt zich door de betrouwbare kwaliteit.

Shopping-point.nl laat alleen reviews zien van echte klanten die daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst en hebben ontvangen. Wij kunnen dit garanderen, omdat iedere review afzonderlijk wordt gecontroleerd op echtheid. Shopping-point.nl maakt voor het verzamelen van reviews gebruik van het keurmerk Webwinkelkeur. Via dit platform krijgen klanten van Shopping-point.nl een uitnodiging om één van onze webwinkels te beoordelen. Wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst wordt het desbetreffende product verzonden. Exact 5 dagen na het verzenden van de bestelling wordt er een automatische e-mail naar de klant gestuurd. In deze e-mail wordt de klant uitgenodigd een review achter te laten voor onze webwinkel(s). Zodoende zijn wij er zeker van dat alleen echte klanten een review kunnen achterlaten.

Maatregelen om de betrouwbaarheid te controleren

Dankzij onze samenwerking met het Nederlandse keurmerk Webwinkelkeur zijn we in staat de betrouwbaarheid en echtheid van reviews te controleren. Geverifieerde reviews zijn op het platform van Webwinkelkeur te herkennen aan het groene vinkje dat voor de geplaatste review is vermeld. De maatregelen die wij nemen zijn:
• De beoordelaar/klant moet het e-mail adres bevestigen.
• Wij van Shopping-point.nl zijn niet in staat de review zelf aan te passen.
• Alle reviews worden altijd geplaatst, ongeacht of deze positief of negatief zijn.
• Webwinkelkeur heeft een systeem om onechte reviews te detecteren. Na controle worden deze door het keurmerk verwijderd.
• Wanneer het vermoeden bestaat dat een review niet van een echte klant is, wordt daar melding van gemaakt bij Webwinkelkeur, waarnaar er een onderzoek wordt gestart.
• Alleen klanten waarbij de bestelling daadwerkelijk is verzonden krijgen een uitnodiging voor het achterlaten van een review. Deze review wordt exact 5 dagen nadat de bestelling is verzonden verstuurd. Hierdoor zijn we er zeker van dat een klant het product daadwerkelijk heeft gebruikt.

Reviews in quarantaine

Negatieve reviews worden door Webwinkelkeur voor 14 dagen in quarantaine geplaatst. Na deze periode van 14 dagen zal de review online komen. Hiervoor zijn twee redenen:

1. Zijn de klachten terecht, dan kunnen wij van Shopping-point.nl binnen deze termijn proberen een oplossing te bieden voor onze klanten.
2. Zijn de klachten onterecht, nep, of zijn deze afkomstig van bijvoorbeeld een concurrent, dan kunnen wij door onderzoeken of deze reviews van echte klanten afkomstig zijn.

Reviews worden nooit verwijderd, tenzij er sprake is van grof taalgebruik of wanneer wordt aangetoond dat een review onterecht is geplaatst. Hiervan is sprake wanneer een concurrent of persoon opzettelijk onwaarheden verteld.
Paraplu's Deurbellen Ventilatoren
8,8

• Kees Visser
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

Bij paraplu-point.nl kon ik precies de paraplu bestellen die ik wilde, wat betreft grootte, kleur en uitvoering. Voor een heel redelijke prijs. Ook snel bezorgd.

Antwoord van Shopping Point.nl

Hallo Kees! Bedankt voor uw compliment aan onze webwinkel. Fijn dat u tevreden bent met de bestelling. Veel plezier met de nieuwe paraplu! Hopelijk heeft u hem niet veel nodig ;)

• Joke
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

Erg fijn opgelost met 1000x excuses en de helft van het bedrag terug gestort gekregen n.a.v. onderstaand bericht.
    Na betaling een week moeten wachten op bestelling, na een telefoontje van mijn kant. Ik had betaald en dat was niet bekend??

Antwoord van Shopping Point.nl

Hallo Joke. Bedankt voor uw feedback. Het is niet fijn dat u zo lang heeft moeten wachten op de bestelling. Onze excuses hiervoor! De eerste betaling was eerst niet helemaal gelukt, waarna we u hebben opgebeld om te kijken hoe we u konden helpen bij het afrekenen. Hierna stond voor lange tijd de betaling nog steeds als 'onbetaald' aangemerkt. We gaan kijken hoe dit zo heeft kunnen gebeuren. We willen u wel tegemoetkomen door de helft van het aankoopbedrag terug te geven. U had immers netjes betaald en kon hier niets aan doen! We zullen direct contact met u opnemen.

• Hoe beoordeel je Shopping Point.nl?

• Evelien
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling/levering

Antwoord van Shopping Point.nl

Hallo Evelien. Wat een mooie positieve review voor ons. Bedankt daarvoor en veel plezier met de bestelling!

• Wim Roeland
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

Goede service en snel mondeling contact met een medewerker.

Antwoord van Shopping Point.nl

Bedankt voor uw mooie review!

• Riet
    Review voor Shopping Point.nl

Was op zoek naar een deurbel met een goede en dubbele gong.
    Willam adviseerde mij draadloze en
    kinetische deurbel bambo. de drukknop is zeer degelijk. Ben zeer tevreden. Hij is ook nog heel mooi!😋

Antwoord van Shopping Point.nl

Goed om te horen dat de bestelling goed is bevallen Riet en bedankt voor de review!

• Arno Bakker

Stormparaplu snel geleverd!

Antwoord van Shopping Point.nl

Bedankt voor de review en veel plezier met uw bestelling!

• Leon
    Review voor Shopping Point.nl

Goede prijs, zeer goede service! Was opzoek naar een geschikte paraplu voor op mijn golftrolley. Geadviseerd door het bedrijf waar na ik direct heb besteld. Vandaag binnengekregen en de paraplu is uitstekend. Blij mee dus!

Antwoord van Shopping Point.nl

Bedankt voor de review en fijn te horen dat alles naar wens is!

• Steven
    Review voor Shopping Point.nl

Zojuist mijn paraplu ontvangen. Mooi optijd en de paraplu is van goede kwaliteit! Erg tevreden.

Antwoord van Shopping Point.nl

Hallo Steven. Bedankt voor de super mooie review. Veel plezier met de bestelling!

• Yvonne Manikus

goede service

Antwoord van Shopping Point.nl

Bedankt voor de review Yvonne!

• Hasan Yildiz
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

Heb een bel besteld en heb na paar dagen een mail ontvangen dat die bel niet meer word geleverd en geproduceerd, heb daarna een antwoord gegeven op het mail dat ik dan een andere model wil maar heb nog altijd geen antwoord gekregen op die mail! Dus heb nog altijd geen deurbel!

Antwoord van Shopping Point.nl

Beste Hasan, bedankt voor uw review. We proberen e-mails altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Door leverproblemen is het ons niet gelukt om het vervangende artikel naar u toe te sturen. Natuurlijk gaan wij ons best doen om z.sm. deze goed bij u te laten afleveren. U hoort nog van ons.

• Wim

Besteld op 8 september en nog niet geleverd op 15 september

Antwoord van Shopping Point.nl

Beste Wim. Wat vervelend dat u het product niet heeft ontvangen. Echter, wij hebben contact met elkaar gehad via de mail. Aangezien het product direct op voorraad was, was de levertijd dus langer dan normaal. We hebben samen afgesproken dat het aankoopbedrag wordt teruggestort op uw rekeningnummer. We hebben u zojuist een mail gestuurd om het verder goed af te handelen met elkaar. U kunt ons ook bereiken op 085-1118866.

• Marleine de Rooij

Snelle en correcte levering

Antwoord van Shopping Point.nl

Dankjewel voor de leuke review. We zijn blij om te horen dat de bestelling in onze webwinkel goed is bevallen!

• Tonny Nodari

Antwoord van Shopping Point.nl

Bedankt voor de positieve review Tonny!

• Rob Gravestejjn
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

De inzet en service is uitstekend!

Antwoord van Shopping Point.nl

Dank u vriendelijk voor de review Rob!

• Jos Brandsma
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

Geweldige service. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan door medewerkers van het bedrijf en kreeg binnen twee dagen een vervangend product opgestuurd. Persoonlijk niks te klagen!

Super bedankt Jos.

• Frank Vd Werf
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

Door de drukte kwam mijn bestelling een dag te laat maar dat vond ik niet zo erg. Zelf meer als tevreden!

Antwoord van Shopping Point.nl

Goed om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling!

• Pim Ekhart
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

Mooie prijs kwaliteitsverhouding en op de service heb ik niets aan te merken. Ik kom zeker eens terug

Antwoord van Shopping Point.nl

Bedankt voor uw leuke bericht en veel plezier met uw aankoop.

• Bernhard Dijkstra
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

Zeer fijne golfparaplu van uitstekende kwaliteit en erg snel ontvangen. Super webshop!

Antwoord van Shopping Point.nl

Dat is leuk om te horen. Daar doen we het voor :)

• Linda
    Review voor Shopping Point.nl

Betrouwbare winkel. Kachel was snel geleverd en deed wat het moest doen. De moeite waard om hier te bestellen.

Antwoord van Shopping Point.nl

Bedankt voor de mooie reactie. Hopelijk heeft u de kachel niet veel nodig. In ieder geval veel plezier met uw aankoop en graag tot zien!

• Dik van der Voet
    Geverifieerde klant van Shopping Point.nl

Kwaliteit was goed service na dubbele zending prima klantvriendelijk mail contact