Sigarettenmaker.nl
J.T.W. Gmelig
Snelle service en prima machine
Engelina Schill
Hoe beoordeel je Sigarettenmaker.nl?
Karina Theys
Geweldig machientje heel makkelijk om sigaretten te maken top
Miranda Bouwman
Super goed apparaatje ben er reuze blij mee
Liesbeth Grimberg
Snelle levering en goed apparaat ontvangen.
Joke Philippo
Waardeloos! Machine werkt niet. Hulzenstopper niet. En aangever vd shag ook niet. Retour. Nu werken de knoppen niet. Reden malfuncties was niet goed genoeg schoongemaakt. Na elk gebruik met stofzuiger uitgezogen. Dus net doen of ze gek zijn. Nu weer terugsturen? Nul vertrouwen meer. Ik ga het hogerop zoeken. Wil gewoon een nieuwe machine nu.
Antwoord van Sigarettenmaker.nlBeste Joke,
U heeft u machine terug gestuurd, omdat hij geen hulzen meer zou laden. Bij de importeur is vastgesteld dat viezigheid (tabak) ervoor zorgde dat de hulzen plaatser niet meer kon terug keren in zijn begin positie. Zei hebben de tabak resten verwijderd, en nadien heeft u alweer honderden sigaretten gemaakt. Er was dus geen defect, maar er was niet goed schoongemaakt. Maar als er nu wel een defect is met de machine is dan horen wij dat graag zodat we kunnen verhelpen. -
Raymond
Goede service pakket snel aangekomen. Goed verpakt ook. Zeer betrouwbaar
Tanya Houterman
Top bedrijf...snelle levering
Martien Griendt van de
Super bedankt voor snelle service
patrick verwimp
Snelle levering en prima machine 👍
G.H schepers
prima apparaat
Sharina
Mijn powermatic 5 was kapot. (Niet gekocht bij de sigarettenmakers). Netjes gerepareerd.
Peter Gunther
Kreeg wat ik bestelde, compleet en met zorg verstuurd
Linda Grit
Een aanrader
Harry
Werkt perfect in het begin even wennen wil alleen iets waar meer shag in kan en meer filters
Greet Moons
Moeilijke levering, maar dat heeft niets te maken met de prima kwaliteit van het machientje, dat trouwens heel er handig is.
Joke
Snelle levering. Perfect.
Heb nog niet kunnen proberen. Is nl om cadeau te geven.
Uit ervaring is dit een gewelig apparaat -
Willy blaauw
Snelle levering voor een goede kwaliteit,werkt prima geen spijt van de aankoop.
Cornelis Lente
werkt prima ben tevreden