SikaPro
Bekijk alle reviews en keurmerken van SikaPro en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
De zekerheden van https://www.sikapro.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

U bent bij SikaPro.nl op het juiste adres voor het gehele professionele Sika assortiment. Wij zijn officieel dealer van Sika en kunnen zeer snel leveren. Sika biedt als marktleider van bouwchemische producten uitgebreide en degelijke oplossingen voor alle type gebouwen civile bouwerken en uiteraard ook hoogwaardige afdichtingkitten.Hoge kwaliteit Sika kitten, lijmen en coatings
Sika kitten hebben een zeer hoge mechanische sterkte, chemische bestendigheid en hoge bestendigheid tegen weersinvloeden. Dit alles zorgt voor een uitstekende prestatie waarbij Sika kitten tegen de zwaarste omstandigheden en belastingen bestand zijn.


Bekijk Manifest