Silly Dog
Marga de Jong
Altijd een feest, zowel om te bestellen als om uit te pakken!
Hartog
Antwoord van Silly DogDank je wel voor 5 prachtige sterren! Wordt zeer gewaardeerd.
Hoe beoordeel je Silly Dog?
Jussi
elke keer weer is het een feestje om het pakketje van Silly Dog in ontvangst te nemen. Er kwispelen hier dan niet een, niet twee, maar zes staartjes vrolijk en opgewonden in het rond. De service van Hugo en Titia is altijd geweldig, de levering is snel en we worden elke weer weer verrast door een mooi en goed verzorgd pakket. Een aanrader om hier te bestellen, ook TOP als cadeau voor elke hondeneigenaar en hond(en) in je vrienden- en kennissenkring! Je weet niet wat je meemaakt als je dan zo'n cadeaubox uit mag laten pakken. Hier kunnen ze alle 6 heel goed cadeautjes uitpakken.
Antwoord van Silly DogAhhh lieve Jussie… hier worden wíj dus weer blij van
Zes kwispelende staarten tegelijk, wat zal dat een feestelijk gezicht zijn.
Wat een feestje om te lezen dat het uitpakken elke keer weer zo’n heerlijk moment is. Dank je wel voor je mega-lieve woorden over onze service, de snelle levering en natuurlijk de kadobonnen.
Geef die zes professionele uitpakkers een extra knuffel van mij en een lekkere lebber van Hugo.
Dit soort reacties zijn voor ons het allermooiste cadeau. Tot snel bij Silly Dog! 💚
Silly Dog
Titia 👋 en Hugo 🐾
Gabrie
Mijn hond vindt alles heerlijk. Wat heel leuk is, is, dat er zakje was bij gedaan met diverse producten. Alles is door mijn hond goedgekeurd!
Antwoord van Silly DogJaaa, dit is zó’n review waar wij blij van worden!
Wat superleuk Gabrie dat alles heerlijk werd gevonden én dat het ‘verrassingszakje’ zo goed in de smaak viel. Officieel door je hond goedgekeurd, daar doen we het voor! 💪
Dank je wel en heel graag tot de volgende Silly Dog verrassing
Titia en Hugo 🐾
Annegien Roozendaal
Mijn hond vond echt alles lekker, ik bestel deze maan sowieso nog een keer.
Antwoord van Silly DogWat een heerlijke 😬 review Annechie. Dankjewel daarvoor!
Fijn dat álles in de smaak viel, dat is voor ons het grootste compliment. En ja… die inktvis ruik je inderdaad meteen 😅 maar o zo lekker. Geef je hond maar een extra knuffel van ons.
We staan alvast klaar voor de volgende bestelling. Woohoo, leuk! -
Mariette Willemsen
Zeer fijne webshop natuurlijke producten
Antwoord van Silly DogDankjewel Mariëtte! Zo fijn om te horen
We blijven met liefde de mooiste, natuurlijke producten uitzoeken voor jullie honden. -
Willy Vlug
Heerlijke kauwbotten ze zijn er super blij mee
Antwoord van Silly DogHaha Willy, dat klinkt als een zeer geslaagde kauwparty 😜
Wat leuk dat alle dames zo hebben genoten van de kauwbotten. Blije honden, daar doen we het voor. Dankjewel en graag tot de volgende knaagronde bij Silly Dog 🐾
Nathalie de Breij
Leuke webshop met goede producten veel keuze en tof ingepakt
Antwoord van Silly DogDankjewel Nathalie & Lucky
Wat leuk om te horen! Fijn dat jullie blij zijn met ons assortiment. We doen ons best om de leukste en beste producten op te snuffelen. Verder en dat hebben veel klanten al gemerkt vinden we inpakken leuk! Alhoewel Hugo meer is van het uitpakken…… We maken er graag een klein feestje van. Tot snel bij Silly Dog! 🐾
Monica Noordhuis
Originele speeltjes. Aandacht voor herkomst snacks en speeltjes. En een meedenkende eigenaar voor wat het beste past bij je hond.
Antwoord van Silly DogHaha, dankjewel Monica 😄🐾
Superleuk om te lezen dat je blij wordt van onze originele speeltjes én dat je het meedenken waardeert. Wij snuffelen 😜 net zo lang mee tot we het perfecte speeltje of snackje voor jouw hond hebben gevonden. Vinden we leuk!
Geef Loekieeee een extra knuffel van ons en tot de volgende Silly Dog verwen ronde
Julia
Top service en altijd weer van die leuke verpakkingen en kaarten erbij!
Antwoord van Silly DogWat leuk om te horen!
We pakken elk pakketje met plezier in. fijn dat dat zo wordt gewaardeerd. Dankjewel. En wat fijn dat Julia de snacks zo lekker vindt! Heerlijk altijd, tevreden honden 💜 -
jose
snelle levering , top product
Antwoord van Silly DogWat fijn om te lezen, dankjewel José! ⭐️
Super dat de levering snel was ( zelfs tijdens de december drukte) en het product zo goed bevalt. Veel plezier ermee
Titia
en een dikke kerst lebber van Hugo. -
Sandra Yap
Fijn dat je als nieuwe klant gratis verzending krijgt, maakt die drempel om te bestellen toch wat lager en hartstikke leuk ingepakt en het zit toch in de kleine details dat ik hier zeker nog eens zal bestellen.
Antwoord van Silly DogHi Sandra,
Wat een mooie review, dankjewel! ⭐️
Superfijn om te lezen dat de gratis verzending nét dat zetje gaf en dat je de kleine details zo waardeert. Fijn dat je eerste kennismaking naar meer ‘smaakt’ .
Precies daar doen we het voor. Heel graag tot een volgende bestelling
E. Krommenhoek
Snelle bezorging, keurig verpakt, persoonlijke benadering!
Antwoord van Silly DogYes, hier worden wij blij van 😊
Dank je wel voor je review! Snelle bezorging, met aandacht verpakt en met een persoonlijke touch, precies wat we belangrijk vinden bij Silly Dog 🐾
Stephanie Holman
Fijne producten en snel verzonden. Zelfs als kadotje verpakt omdat ik iets bestelde voor iemands verjaardag. Heel fijn!
Antwoord van Silly DogWat leuk om te lezen, Stephanie, dank je wel!
Fijn dat alles snel binnen was én dat het kadootje in de smaak viel. Een verjaardag maken we graag wat specialer met wat persoonlijks op een Silly kaart en wat extraatjes.
Barbara & Jelle
Leuk en groot assortiment. Ik was op zoek naar zeer vetarme kauwsnacks vanwege darmproblemen van onze Friese stabij. Vaak is dit moeilijk te vinden. Bij Silly Dog is er ruime keus! Van achillespees van struisvogel en paard tot echt vetarme kameelkophuid! Het vetgehalte vind je nergens lager dan bij Silly Dog. Snelle verzending en een vriendelijke eigenaresse. Lekkere snackjes gratis bij de bestelling: top!! Hier ga ik zeker vaker bestellen.
Antwoord van Silly DogWat een fijne review, dank je wel, Barbara en Jelle! 🐾
Zo fijn dat jullie bij Silly Dog precies konden vinden wat past bij een gevoelige buik. Vetarm zoeken is soms echt speurwerk, dus extra leuk dat dit zo goed uitkwam.
Een lebber van Hugo voor Jelle en graag tot de volgende bestelling, we liggen alvast wat lekkers klaar 😉 -
Annemarie Sepers
Levering was snel, de Sinterklaasdrukte in aanmerking genomen.De bijgevoegde snoepjes vielen erg in de smaak en het kaartje met persoonlijke opmerking is een leuke geste.
Antwoord van Silly DogWat leuk om te horen! 🎉
Blij dat je pakketje ondanks ‘de Sint-chaos’ toch snel bij jullie was. En dat de snoepjes zó in de smaak vielen… daar word ik zelf ook altijd een beetje blij van. Veel plezier samen met jullie fijne producten 💛 -
Antonius
Snelle levering en bezorgd met wat leuke extraatjes
Antwoord van Silly DogDankjewel voor je lieve woorden! Fijn dat alles snel binnen was, ook dankzij de pakketbezorgers en die extraatjes horen er natuurlijk bij. Veel plezier ermee!
Marga
Attente service, veel kennis bij Silly Dog.
Antwoord van Silly DogDank je wel Marga voor je lieve woorden.
We helpen je altijd graag verder!
Anuschka Van den Tweel
Gekocht als cadeautje, korting op het product had ik niet opgemerkt maar hier kwam de verkoper zelf op terug, klantenservice is dus echt super en het korting bedrag is teruggeboekt.
Pakketje is snel geleverd, goed en mooi verpakt met zelfs nog wat extraatjes erbij. Het product lijkt zeker ook van goede kwaliteit, lekker zwaar en stevig. Echt alles helemaal top!Antwoord van Silly DogWat een heerlijke review om te lezen, Anuschka dank je wel! 💛
Superfijn dat alles zo goed is aangekomen en dat het cadeautje in de smaak valt. Veel plezier ermee (en hopelijk ook voor de hond 😉)!
Julie&Mazzel
Geweldige service. Eerlijk advies. Er wordt goed met je meegedacht wat je wel en niet kunt aanschaffen voor je hond.
Antwoord van Silly DogWat lief om te lezen, dank jullie wel! 💛
Fijn dat mijn advies helpt (na een ‘herkansing ‘) en dat Mazzel weer even vooruit kan. Meedenken doe ik met plezier, jullie weten me te vinden!
Titia en Hugo