Siltcon.nl

Siltcon.nl

Siltcon is gevestigd in Nederland. Wij zijn voortdurend bezig met innovatie door gebruik te maken van de meest recente technologieën in combinatie met onze expertise. Wanneer je voor ons kiest, ben je verzekerd van kwalitatieve producten voor eerlijke prijs.
8,9

Taal

• Herman
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Goede service en snelle levering

• Peter
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Makelijk te bestellen en snel geleverd.

• Hoe beoordeel je Siltcon.nl?

• Brian De Pauw

Goed, perfect

• Yvonne

Goede service snelle levering

• Mo Fonteijn
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Snelle levering en installatie van het horloge, ziet mooi uit!

• Harry Hoiting
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Snelle levering, klantenservice goed bereikbaar. Dongle functioneert perfect, snelle verbinding !

• Sander - De Meern
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Super snelle levering , en het product voldoet aan de verwachting.

• Jose

Snelle levering, zeer compleet

• TLH Steen van der
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Gekochte powerbank voldoet 100% aan de verwachtingen. Bestelling verliep vlot en goed. Klantvriendelijkheid en prijs-/kwaliteitsverhouding volledig naar tevredenheid.

• Willeke Van beek
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Mooi horloge. Ben er heel tevreden mee. Goede aankoop en volgende dag al in huis.

• Dennis
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

bestellen ging eenvoudig, mooie prijs, snel geleverd, met goede tracking info. Enige jammere is dat je het niet bij een afhaalpunt kunt laten bezorgen.

• Anton Vriend
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Heb de producten nog steeds niet ontvangen. Het ligt niet aan jullie maar heb alleen maar slechte ervaringen met DHL.

Antwoord van Siltcon.nl

Beste Anton,

Wat vervelend om te horen dat je je pakket nog niet hebt ontvangen en het spijt ons dat dit zo loopt.

Het lijkt erop dat de zending momenteel vertraging heeft opgelopen bij DHL. We hebben hierover direct een onderzoek gestart bij DHL om te achterhalen wat er precies aan de hand is en om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

We hebben je hierover ook een e-mail gestuurd. Zou je daarop willen reageren? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing en je zo snel mogelijk verder helpen.

Dank je wel voor je geduld en begrip.

Job van Team Siltcon

• Wendy
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Snelle en goede service; prima product!

• MGM
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

De communicatie over de leveringtijd was niet helemaal juist, waardoor de bezorging later plaatsvond dan dat ik verwachtte. Emails daaromtrent werden netjes door Thomas beantwoordt. De power bank en wild camera werken uitstekend en dan is de ietwat latere bezorging bijzaak.

• Caspar Theunissen
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Mooie powerbank, maar ik miste wel de oplaad stekker. Jammer

• Angie
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Snelle levering, mooi produkt!

• Dina Collee
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Goede service en snelle reactie

• Hildeken Ottermans
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Mooi en gemakkelijk om te zetten van gsm naar horloge. Nog aan zoeken hoe je het plaatje van voor kant kunt uitzetten. Omdat klok erop staat en niet kwijt geraak. Geeft veel licht in de donker . Zeker voor gaan te slapen. Blijft op uur staan en krijg het niet weg. De rest moet ik nog wat leren. Oké vind ik

• Vicky De Wispelaere
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Heel tevreden van mijn levering en van mijn horloge

• zefke
    Geverifieerde klant van Siltcon.nl

Zeer klantvriendelijke en snelle aftersales!