SinnershopTexel.nl
Janita Addens
Snelle levering en een prachtige foto op aluminium. Ik gaf het kado en de ontvanger was ook erg blij
Kalender 2026
Kalender netjes verstuurd,in gesloten enveloppe. En bezorgd, en niet door de brievenbus gedrukt.Mooie Kalender.Mooi plekje in huis
Hoe beoordeel je SinnershopTexel.nl?
Anneke Janssen
Ten eerste, een prachtige kalender. Enten tweede. Ik kreeg hem gisteren al binnen
Margareth
Mooie kalender, was met een snelle service binnen een paar dagen in huis. Blij mee
Henk Feenstra
Snelle levering van de bestelde kalender,en stevig verpakt ,ongeschonden aangekomen.
Elly Faro
De kalender is weer top!! En een goede en snelle levering.
Jan de Vries
Mooie kalender en goed verpakt. Vlot geleverd.
Emma M Franken
we xitten nu in een.loft op texel genieten enorm van het mooie eilans ,oude dorpjes wandelingen musea,de havenstadjes komem zeker terugv.
Marianne Steenbruggen
Alles gegaan zoals je wilt dat het gaat.
jolanda van Zielst
De kalender was goed ingepakt en is zonder beschadigingen aangekomen.
Ria Tamboer
Op levering gedoe toe waar u niets aan kan doen uitstekende service en persoonlijk contact.
Wil Wiebes
Mooie duidelijke webshop. Eenvoudig te bestellen en een perfecte en snelle levering!!!
De Vries
Fleecedeken is van geweldige kwaliteit, lekker dik en een prachtige print. Alleen de levertijd viel wat tegen (bijna drie weken).
Peter
Kalender met prachtige foto’s. Snelle levering.
Els Ottens-Timmer
Inderdaad snel geleverd
Rene Brune
Superb Quality Photos, one of the be
Kees Wijnands
Mooie agenda, snel geleverd met persoonlijke attentie
Gerrit
Every thing is fine and the service is good.
Petra Ravenswaay
Snelle levering en keurig verpakt
Karla Van Leersum
Netjes en goed verpakt. Brievenbus post dus je hoeft er niet om thuis te blijjven. Snelle levering