Sittingbags

Sittingbags

Sitting Bags verkoopt zitzakken die de levensstijl van mensen verandert. Elke zitzak heeft zijn eigen persoonlijkheid en kenmerken en samen brengen ze de site Sitting Bags tot leven. Sitting Bags verkoopt hippe en trendy zitzakken voor binnen en buiten van uitzonderlijk goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De zitzakken passen in elke omgeving en huishouden en vallen op door hun bijzondere uitstraling. Even lekker ontspannen en relaxen na een dag hard werken, dat verdient toch iedereen?
De zekerheden van https://sittingbags.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.