Skullding Hot
Susanne
Wat een geweldige ervaring met SkulldingHot! 🌸
De handgemaakte waxmelts van Linda zijn écht fantastisch, ze ruiken heerlijk, smelten mooi gelijkmatig en vullen de kamer met een warme, gezellige geur. De verpakking is niet alleen superleuk, maar ook nog eens duurzaam.
Wat het extra bijzonder maakt, is de persoonlijke touch: er zat een handgeschreven kaartje bij met een warm bedankje én zelfs een gratis waxmelt als verrassing. Dat laat zien hoeveel liefde en aandacht Linda in haar producten stopt. 💌
Ik bestel hier zéker vaker, absoluut een aanrader! 💀🕯️✨
Antwoord van Skullding HotWat een lieve woorden, dankjewel! 🩷 Superblij om te horen dat alles zo in de smaak valt, daar doe ik het voor en smelt ik zelf een beetje van! - Liefs Linda
Renée Hamminga
Het pakket was keurig verpakt. Wat een leuke producten heeft Skullding Hot! Geurbrander: errug leuk. Waxmelts: oeh joh, wat ruiken deze lekker!! Heb diverse geurtjes besteld, per twee melts leuk verpakt. Leuke vormpjes en unieke geuren. En eenmaal in de smeltfase komt er een echt heel lekkere geur vrij. Niet overweldigend, niet te doordringend, geen koppijn luchtjes, maar werkelijk heerlijk! Knusse bedoening dus. En de baas is Lin. Lin is hot. Skullding hot. Harstikke vriendelijk en werkelijk leuke omgang met de klant. Blije klant hier!
Antwoord van Skullding HotDankjewel voor deze lieve woorden! 🩷 Zo leuk om te lezen dat de geuren én de hele Skullding Hot beleving zo goed in de smaak vallen. Daar doe ik het voor, you made my day!🔥
Hoe beoordeel je Skullding Hot?