Slaapcoach
Ed Hanssen
Snelle levering.
Anoniem
Helemaal in de wolken!
We hebben voor mijn schoonzus een merino wollen onderdeken besteld en ze is er helemaal weg van! Snelle levering, mooie kwaliteit en een super blij cadeau-ontvanger. Precies wat we hoopten. Aanrader!
Hoe beoordeel je Slaapcoach?
Jacqueline Koster
Top service en echt goed slaap advies . Mooi en eerlijke producten tegen hele schappelijke prijzen…klasse!
Frank Paulssen
Goed advies, prima geprijsd, goede service
Reiki Ermelo
Zeer vriendelijk werd geantwoord op vragen die ik had over t product
J . K
Vriendelijke en correcte klantenservice. Ik had een overtrek voor een verzwaringsdeken besteld. Helaas kan de afwerking beter. De lusjes gaan naar één wasbeurt gigantisch rafelen. Heb ze allemaal opnieuw moeten afwerken. Jammer.
Marlies Klaassen
Alles is GOED opgelost
René Voorhuis
De afhandeling van de levering van de handgemaakte wollen onderdeken was voortreffelijk. Eerst werd ik gebeld met de mededeling dat er door omstandigheden een vertraging was ontstaan. Er is alles aangedaan om de levering als nog zo spoedig mogelijk te bezorgen. De persoon die mij erg goed geholpen heeft is zeer betrokken en deed extra moeite. Nu in afwachting van ons bed alwaar deze week wollen onderdeken opkomt. De kwaliteit ziet er goed uit . Een aanrader mensen.
Antwoord van SlaapcoachBeste René,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! We vinden het belangrijk om je persoonlijk op de hoogte te houden, ook bij onverwachte vertragingen. Super dat de wollen onderdeken er goed uitziet – we zijn benieuwd hoe je ervaart als je bed er is!
Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden. Veel slaapplezier gewenst! 😊
Hartelijke groet,
Josephien van Slaapcoach.nl -
Robbin Aalbers
Snel geleverd. Merk al resultaat bij slaapapneu
Storm
Dank voor jullie hulp. We slapen weer heerlijk samen!
g trip
4 dagen na de bestelling bezorgd. Keurig aangegeven dat het iets later zou komen.Gbruik van het slaapmaatje moet even wennen
Anouk Faro
Het is te groot, waardoor de band schuift en bij mijn oren pijn doen
Antwoord van SlaapcoachHoi Anouk,
Ik zie dat we elkaar nog niet telefonisch hebben kunnen spreken over je bestelling. Dat kan natuurlijk lastig uitkomen!
Laat me je direct helpen: als het product te groot is en pijn veroorzaakt, kunnen we kijken naar:
- Een kleinere maat bestellen (indien beschikbaar)
- Een alternatief product dat beter past
Kun je me even laten weten wat je voorkeur heeft? Dan regel ik dat direct voor je.
Groet,
Kees -
Theo Huber
Goed produkt
Nathalie
Ik vond het jammer dat het lang duurde voordat we de deken kregen. Ik kreeg wel antwoord op mijn mailtjes dezelfde dag dus dat is wel positief.
De deken is verder een heel fijn produkt. Mijn dochter slaapt beter en voelt zich overdag minder gestrest als ze de deken gebruikt. -
Jolanda
Snel geleverd en goede kwaliteit
Yvonne Hoekstra
André
Prima kwaliteit en een stuk goedkoper dan via de tandarts of tandprotheticus.
Wouthilde van Veen
Goede service snelle levering en het slaapt heerlijk
Frans H. C.
Anti-snurk kinband : heel efficiënt product.
Marianne
Mooi product. Le