Slaaptevreden
Een webwinkel gespecialiseerd in bedtextiel.
9,8
10 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 10 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Michèle de Witt
  Review voor Slaaptevreden

  Hele goede service. Goed telefonisch bereikbaar. Aan de levertijd gehouden.

 • Carla
  Review voor Slaaptevreden

  Hele goede service

 • Hoe beoordeel je Slaaptevreden?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Doritha Wiepking
  Review voor Slaaptevreden

  Ik ben super blij met slaaptevreden!! Ik geef ze ook een dikke tien! Kussens besteld van Javaanse kapok ik kreeg ze een dag eerder als verwacht. Keurig verpakt en slaapt fantastisch!! Ben echt heel erg tevreden!!

 • Novi
  Review voor Slaaptevreden

  Deze winkel doet zijn naam geheel eer aan; ik geef het een 10!
  Zeer vriendelijke mailcommunicatie en zeer correcte en nette afhandeling van zaken die geheel buiten hun toedoen zijn. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik enorm tevreden ben met Slaaptevreden en dat ik deze winkel aan iedereen kan aanbevelen!

 • Marc
  Review voor Slaaptevreden

  Oorspronkelijke bestelling van kussenslopen was verloren gegaan. Prompt bestelde Dirk-Jan nieuwe kussenslopen, en betaalde hij bovendien het aankoopbedrag terug. Ik heb wel een tijdje moeten wachten voor de uiteindelijke levering, maar wat een service !!!

 • Anja Visser
  Review voor Slaaptevreden

  Uitstekende service. Het door mij bestelde dekbed en topperhoeslakens waren nooit geleverd, bleek achteraf bij iemand met dezelfde naam bezorgd, helaas niet teruggestuurd door deze persoon. Dirk-Jan heeft mij alles opnieuw opgestuurd. Toen bleel dat de topper hoeslakens noer op mijn topper pasten hebben wij kosteloos nieuwe gekregen die wel perfect passen.
  Ik raad iedereen aan mocht je nieuw beddengoed nodig hebben, bestel het bij www.slaaptevreden.nl๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

 • Corrie De Kleermaeker
  Review voor Slaaptevreden

  Na een flinke teleurstelling over de ontvangen dekbedovertrek werd mijn klacht tenslotte serieus genomen. Ongevraagd werd het aankoopbedrag gerestitueerd, hetgeen absoluut niet de bedoeling was. Maar wel koninklijk opgelost!

 • Saskia
  Review voor Slaaptevreden

  Voor mij is er echt geen enkele verbetering vereist. Slaaptevreden levert een ongekende goede services. Namens mij een aanrader voor iedereen! Producten zijn van goede kwaliteit en worden naar alle volle tevredenheid geleverd. Bij vragen, wordt je per mail goed beantwoord. Zo zie ik ze nog maar weinig.

 • Lex
  Review voor Slaaptevreden

  Fijn geholpen met persoonlijk advies, bedankt hiervoor! In jullie webshop de producten uitgezocht en in de slaapstudio de mogelijkheid om te testen. Perfect.

 • Marja Fick
  Review voor Slaaptevreden

  Ik heb al meerdere producten bij Slaaptevreden besteld. Altijd zeer tevreden. Goede kwaliteit. Snelle en correcte levering. De hoeslakens zijn super. De dekbedovertrekken van Dommelin zijn prachtig. Onlangs heb ik er een matras gekocht. Die ligt heerlijk.