Slimglass
Slimglass biedt innovatieve glazen schuifwanden en overkappingen voor optimaal woongenot. Bezoek onze showroom of kijk op www.slimglass.nl.
9,3
Filter 323 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 190 met beschrijving

• Servé van Wissem
    Review voor Slimglass

Telefoniste van de klantenservice weet niks, kan niks en geeft door aan de verantwoordelijke collega. De "verantwoordelijke collega" reageert vervolgens niet. De levertijden die bij bestellen worden beloofd worden niet gehaald. Recensies op internet zijn wss nep. Administratief is het een rommeltje. Levertijd van 5 tot 8 werkdagen wordt "zomaar" 6 weken.

• Tim
    Review voor Slimglass

Snelle levering, fijn dat we met inmeten even telefonisch al super goed geholpen werden. Snel geleverd en kwaliteit en eindresultaat ontzettend goed. Zeer tevreden!

Antwoord van Slimglass

Wat fijn om te horen dat u al bij het inmeten zo goed bent geholpen en dat ook de levering, kwaliteit en het eindresultaat naar wens zijn. Bedankt voor uw reactie en veel plezier met de glazen schuifwanden!

• Hoe beoordeel je Slimglass?

• Hans
    Geverifieerde klant van Slimglass

Bestelling vlot geleverd, alles compleet, mooi product

Antwoord van Slimglass

Fijn om te horen dat de bestelling vlot is geleverd, alles compleet was en het product naar wens is. Bedankt voor uw reactie!

• Giovanni Calleeuw

Top!!

Antwoord van Slimglass

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent.

• Jan Jorna
    Geverifieerde klant van Slimglass

Hele snelle levering. Niet duur ten opzichte van andere leveranciers. Behulpzaam.

Antwoord van Slimglass

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de prijs en onze service. Bedankt voor uw reactie!

• Ruud Daalmeijer
    Geverifieerde klant van Slimglass

Netjes geleverd en ze houden rekening met je wensen voor zover mogelijk is.

Antwoord van Slimglass

Fijn om te horen dat alles netjes is geleverd en dat u onze service als meedenkend heeft ervaren. Bedankt voor uw reactie!

• Kuiper
    Review voor Slimglass

Wij hebben echt heel goed zaken gedaan met slimmglas. Zeker een aanrader.
    Prima kwaliteit.

Antwoord van Slimglass

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze glazen schuifwanden. Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in Slimglass!

• Jef Voeten
    Geverifieerde klant van Slimglass

Prijs/kwaliteitverhouding is meer dan goed.

Antwoord van Slimglass

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs kwaliteit verhouding. Bedankt voor uw reactie!

• J.P.J. Roodenburg
    Geverifieerde klant van Slimglass

Goede prijs kwaliteit verhouding. Degelijk materiaal en goeie montage instructie.
    Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Antwoord van Slimglass

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs kwaliteit verhouding, het materiaal en de montage instructie. Mooi dat ook het bestellen en de levering goed zijn verlopen. Bedankt voor uw reactie!

• Sander
    Geverifieerde klant van Slimglass

Prima product. Eenvoudig te installeren en volgens afspraak bezorgd

Antwoord van Slimglass

Bedankt voor je fijne woorden. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met onze glazen schuifwanden en service.

• Peter en Petra Wolter
    Geverifieerde klant van Slimglass

Snelle levering en alles netjes afgehandeld

Antwoord van Slimglass

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest. We wensen je veel woon en tuinplezier met je glazen schuifwand.

• Dennis Mark
    Geverifieerde klant van Slimglass

Ik weet niet wanneer het geleverd word en ze willen mij hier niets over vertellen.

Antwoord van Slimglass

Jammer om te lezen dat je het gevoel had dat je geen duidelijkheid kreeg over de levering.
    De leverdatum was bij ons inderdaad nog niet definitief ingepland. We hebben je hierover een update gestuurd. Excuses voor de (mis)communicatie!

• geert markey

snelle levering

Antwoord van Slimglass

Wat een mooie review, bedankt. We vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt en zijn blij dat je dit zo hebt ervaren.

• Elmas Metin
    Geverifieerde klant van Slimglass

Werd heel goed geholpen ,vriendelijk,chaffeur was vriendelijk,ben erg tevreden

Antwoord van Slimglass

Bedankt voor je mooie beoordeling. Het is fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze service. Daar doen we het voor.

• T L
    Geverifieerde klant van Slimglass

Mooie prijzen, snelle levering en goede klanten service

Antwoord van Slimglass

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en glazen schuifwanden. We wensen je veel plezier met het eindresultaat.

• BAUBLO BV
    Geverifieerde klant van Slimglass

credietnota BTW en niet geleverde schroeven.

• Frank Wijnhoven

Antwoord van Slimglass

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent. We doen ons best om klanten goed te helpen en het is fijn dat dit zo is overgekomen.

• Benny Putzeys

Zeer tevreden

Antwoord van Slimglass

Wat fijn om te horen, bedankt voor je review

• Ton Kooij
    Geverifieerde klant van Slimglass

Bij mancomelding en wat correspondentie per email keurige snelle reactie en afhandeling

Antwoord van Slimglass

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Slimglass. Goed om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling.

• Theo
    Geverifieerde klant van Slimglass

Goede indruk gekregen tijdens een bezoek aan de showroom. Prettige en duidelijke uitleg gekregen van de opties die de winkel aanbiedt op de website en er werd goed meegedacht in mijn situatie. De levering ging vlot en verliep soepel. Nadat ik de schuifwand heb geplaatst, wat niet op dezelfde dag plaats vond als de levering, zag ik schade aan één van de panelen. Dit heb ik direct gemeld en dit contact verliep iets of wat teleurstellend maar uiteindelijk is dit opgelost door Slimglass, waarvoor als nog dank.

Antwoord van Slimglass

Bedankt voor het delen van je uitgebreide ervaring. Fijn om te lezen dat je een goede indruk aan onze showroom hebt overgehouden en dat je prettig bent geholpen bij het kiezen van de juiste glazen schuifwand voor jouw situatie.

Jammer dat je na het plaatsen nog schade ontdekte aan één van de panelen en dat het contact daarover niet helemaal naar wens verliep. Wel goed om te horen dat het uiteindelijk netjes is opgelost. Dank voor je vertrouwen en veel plezier met je glazen schuifwanden.