Slingershop.nl
Evelyn Delmez
Topkwaliteit aan een zeer correcte prijs. Bovendien was alles heel snel in België geleverd!
Ilse Saponaro
Super snelle levering en geweldige artikelen
Hoe beoordeel je Slingershop.nl?
Madelon
Prijs was prima! Alleen jammer dat het niet de dag erna aankwam zoals beloofd. Ik had smiddags na de lunch besteld, ruim voor vijf uur.
En dat het niet in een noppenenveloppe werd verzonden werd. Het waren een paar rolletjes dun lint. Nu was het een grote doos, dus best een duur pakketje. Via de brievenbus post was het goedkoper en waarschijnlijk ook netjes op tijd geweest. Producten waren verder prima, daar lag het zeker niet aan. -
Harshanie Gopal
Goeie prijs en uitstekende service!
Nicole Bodewes
Snelle levering!
Anoniem
Besteld met "Dinsdag" als bezorgdag maar het kwam donderdag pas binnen.
Antwoord van Slingershop.nlBeste Lennert,
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te horen dat je bestelling later is geleverd dan verwacht. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je rekent op levering op een specifieke dag.
De bestelling is vanuit ons tijdig verzonden. Helaas heeft de vervoerder rondom de feestdagen vertraging opgelopen, mede doordat er in die periode niet iedere dag pakketjes werden verwerkt en bezorgd. Daardoor is jouw pakket uiteindelijk pas op donderdag geleverd, twee dagen later dan gewenst.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.
Groeten van team Slingershop -
Inge Hulsmeijer
Michaela Soentken
Levertijd duurde 4 dagn langer dan aangeven waardoor de benodigde versiering te laat was voor babyshower. Versiering juist bestelt bij deze site vanwege korte levertijd:(
Antwoord van Slingershop.nlBeste Michaela,
Wat jammer om te horen dat de bestelling later is geleverd dan verwacht en daardoor niet op tijd binnen was voor de babyshower. Onze excuses voor het ontstane ongemak, we begrijpen goed dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer je juist vanwege de snelle levertijd voor onze webshop hebt gekozen.
Uiteraard mag je de bestelling retourneren wanneer deze niet meer benodigd is. Mocht je hierover vragen hebben of hulp wensen bij het retourproces, dan staat onze klantenservice elke werkdag graag voor je klaar. Je kan hen bereiken via klantenservice@slingershop.nl of via 085 - 760 60 50.
Team Slingershop -
Kel
Leuk en ruim assortiment, goed materiaal en snelle verzending.
Roos
Snelle en goeie levering. Mooie producten voor een goeie kwaliteit
Anastasija
Ik wacht al veel te lang op mijn bestelling en toen ik hem een bericht stuurde om ernaar te vragen, kreeg ik geen reactie! Erg teleurstellend.
Antwoord van Slingershop.nlBeste Anastasija,
Bedankt voor je review.
We vinden het vervelend dat je bestelling niet op tijd is aangekomen en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, en daarvoor bieden we onze excuses aan.
Tegelijk willen we wel aangeven dat we in deze periode bezig zijn met een verhuizing. Dit hebben we op onze webshop vermeld, inclusief dat de verwerking en levering tijdelijk langer kunnen duren en dat de standaard “volgende dag levering” daardoor niet van toepassing was.
We begrijpen dat je juist voor snelle levering hebt gekozen en dat dit belangrijk voor je is. Daarom hebben we ook direct geprobeerd je via e-mail te informeren en je de keuze gegeven om je bestelling met prioriteit te laten verzenden of te annuleren.
We hopen dat je begrijpt dat deze situatie tijdelijk is en dat we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk weer op orde te krijgen. Mocht je nog vragen hebben of we je ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag.
Team Slingershop.nl -
Willemien Hamers
Leuk assortiment
Dre Savelberg
Goede service, alleen de uitleg was iets sumier
veronique De Koning
Top product alleen jammer dat er staat binnen 24 uur geleverd en dat dit niet is waargemaakt waardoor we een andere topper op onze pilaar moesten maken voor de klant. Na 48 uur was hij binnen.
Kenny Perquy
Top service!
Tamara Blom
Makkelijk te bestellen en delivered on time
Carina
Snelle service, goede prijs-kwaliteit, ik vind hier altijd hetgeen waarnaar ik op zoek ben!
Anne-Marie Duijndam
Goede prijs voor een mooi product en heel mooi ingepakt geleverd.
Sunny Berkhout
Hele leuke bestelling! En super snel geleverd
Yvonne
Mooie versieringen snel ontvangen. Klein probleem, maar dit werd super snel opgelost. Mijn complimenten!