Slingershop.nl

Slingershop.nl

Let's get this party started!
8,5
Filter 407 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 182 met beschrijving

• Marion
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Super service!!! En de producten zijn ook zoals op de plaatjes online!

• Amber
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Ik probeerde de klantenservice hier eerder over te bereiken maar ik moest een uur naar een Bob Marley liedje luisteren. Het tafelkleed waarvoor ik 21 euro heb betaald was niet mooi afgewerkt. Het leek alsof iemand zelf een stuk textiel had geknipt met een super ravelige en scheve kniprant. Ik heb bijna €3 betaald voor 8 minuscule dennenappels Ik heb bijna €10 betaald voor een kerstboompiek die veel te stug was om op mijn kerstboom te zetten. De producten werden snel geleverd maar de kwaliteit en de klantenservice laten te wensen toe.

Antwoord van Slingershop.nl

Beste mevrouw Kegel,

Wat jammer dat de producten niet naar wens zijn en dat u ons zo slecht kunt bereiken, excuses hiervoor!

December is voor ons een erg drukke maand, hierdoor kunnen telefonische wachttijden helaas oplopen. Mocht u liever niet in de wacht willen staan, dan kunt u ons ook bereiken per mail en via de live chat op de website. Onze klantenservice probeert de mail binnen 24 uur te beantwoorden, op de live chat wordt binnen 10 minuten gereageerd!

Er is navraag gedaan bij onze productspecialist over de door u bestelde producten en die geeft aan het toch wel enigszins vreemd te vinden.
    We verkopen de door u bestelde items, zeker rond de Kerst, veelvuldig, en horen hier nooit wat over. Uiteraard laat uw toelichting niets aan de verbeelding over, dat trekken wij uiteraard ook niet in twijfel. Wij zullen zelf dan ook een kwaliteitscontrole uitvoeren.

We willen u graag als klant behouden en alsnog een oplossing bieden, waardoor u met tevredenheid terugkijkt op uw bestelling bij ons.
    U kunt daarom het beste reageren op dit bericht, of onze klantenservice berichten per mail, met enkele foto's van de ontvangen producten. Zij zullen met u meekijken naar de afwerking en uiteraard een passende oplossing bieden.

Team Slingershop.nl

• Hoe beoordeel je Slingershop.nl?

• Karen Choo-Haeberle

Good price and service

• Monique de Vrijer
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Super snelle levering en goed verpakt!
    Fijne oplossing voor de ballonnen waarvan er 1 te weinig geleverd was, een nieuw pakje ballonnen opgestuurd gekregen!
    Dank je wel Maartje van de klantenservice voor deze fijne oplossing! 💖

• Marita De Saeger
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Tevreden met de bestelling en snel geleverd, dag nadien al geleverd in postpunt!

• Lisa
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Vlaggen waren dubbel gevouwen waardoor er nu een vouw in zit en de bezorging was toch later dan aangegeven.

• Karen
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Pakket nog niet ontvangen dus kan er geen review over schrijven

Antwoord van Slingershop.nl

Beste Karen,

Jouw bestelling is bezorgd bij een pakketpunt in Utrecht! Het adres hiervan is zichtbaar via de mail welke hierover is verzonden vanuit de vervoerder, maar kan je ook zien via de tracking.
    Mocht het niet duidelijk zijn waar het pakket afgehaald kan worden, trek gerust even bij onze klantenservice aan de bel!

Team Slingershop

• Brit de Caluwé

vlotte en goede service

• Margriet Ma

Snelle levering!

• Odka Tseren
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Really nice quality! And fast delivery! Very happy with it!

• Mieke Lorein
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Alles verliep erg vlot, snelle levering! Veel keuze.

• Gaby N.
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Snel en netjes geleverd, sterren zien er fantastisch uit en zijn makkelijk in elkaar te zetten. Heel tevreden :)

• Laura van Neck
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Fijne service, mooie producten en snelle levering!

• Tineke Mulders

Snel geleverd, mooi product

• Beaudet Jansen

perfect snelle levering

• Debbie

Snelle levering, leuk product

• Hil Klein
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Alles oke volgens bestelling, tevreden

• Sanne de Lange
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Snelle levering, erg leuke slinger! Blij mee!

• Charlotte Melis
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Snel geleverd en een goede prijs! Leuk artikel!

• Samira Bouhtat

Prima snelle levering