Slingershop.nl

Slingershop.nl

Let's get this party started!
8,5
Filter 468 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 208 met beschrijving

• veronique De Koning
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Top product alleen jammer dat er staat binnen 24 uur geleverd en dat dit niet is waargemaakt waardoor we een andere topper op onze pilaar moesten maken voor de klant. Na 48 uur was hij binnen.

• Kenny Perquy

Top service!

• Hoe beoordeel je Slingershop.nl?

• Tamara Blom
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Makkelijk te bestellen en delivered on time

• Carina
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Snelle service, goede prijs-kwaliteit, ik vind hier altijd hetgeen waarnaar ik op zoek ben!

• Anne-Marie Duijndam
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Goede prijs voor een mooi product en heel mooi ingepakt geleverd.

• Sunny Berkhout
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Hele leuke bestelling! En super snel geleverd

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Mooie versieringen snel ontvangen. Klein probleem, maar dit werd super snel opgelost. Mijn complimenten!

• Kubra
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Great quality and fast delivery. Very happy with the purchase!

• Suzanne Keustermans
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Ik vind er altijd wat ik wil en alles wordt supersnel geleverd. Ga hier zeker nog terug bestellen

• Sophie
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Een hoop geld voor een doosje bouwpakketten.

Antwoord van Slingershop.nl

Beste mevrouw Luttikhuizen,

We begrijpen dat het misschien even schrikken kan zijn als je een bouwpakket ontvangt terwijl je iets kant-en-klaars verwacht.
    Bij de door jou bestelde items staat echter duidelijk vermeld dat het om DIY-producten gaat, zowel in de omschrijving als (bij sommige producten) in de titel. Er is dus bewust voor deze variant gekozen.

DIY-items zijn over het algemeen juist een stukje voordeliger dan volledig gemonteerde producten. In ons assortiment vind je ook al gemonteerde items, maar daar ligt de prijs vaak iets hoger vanwege het extra werk dat al voor je is gedaan.

Mocht je in de toekomst liever een kant-en-klare versiering willen ontvangen, dan denken we natuurlijk graag met je mee!

Team Slingershop.nl

• Willeke
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Snelle levering! Heel fijn.

• Joke Hiemstra

Supersnelle levering ! Erg tevreden en kom zeker terug

• Marianne Leemans
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Alles top. Mooie producten. Super snelle service. Aanrader.

• H

Helemaal top!

• Marianne
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Leuke webshop, als je wat feestelijks nodig hebt moet je zéker even kijken!!
    Snelle levering en mooie kwaliteit!

• Heidi Gussinklo

Snelle levering, goede kwaliteit

• Sanne
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Snelle levering! Complete bestelling binnen een dag ontvangen.

• Marco Mookhoek
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Woensdags bestelling gedaan. Zou volgende dag geleverd worden. Nu dinsdag en nog niets ontvangen. Feestje is al geweest..
    Dit is echter buiten de invloed van Slingershop om. Producten zien er prima uit!

Antwoord van Slingershop.nl

Beste Marco,

Wat jammer dat jouw bestelling niet op de verwachte dag is bezorgd, onze excuses voor het ongemak!

Jouw bestelling is, de dag dat deze is besteld, ook direct door ons verzonden.
    De levertijden zijn helaas geen garantie, maar een indicatie, zoals ook aangegeven op de website.
    We hebben geen eigen bezorgers en zijn afhankelijk van onze transporteurs, welke 93% van al deze zendingen binnen 24 uur levert.
    Helaas is het dus mogelijk dat jouw bestelling iets langer nodig heeft om bij jou afgeleverd te worden. Hier hebben wij, hoe graag we het ook zouden willen, helaas geen invloed op.

Team Slingershop.nl

• Karen
    Geverifieerde klant van Slingershop.nl

Mooie producten en snelle levering!

• Femke De Wit

Snel geleverd!