SmarThuis
SmarThuis begon als een hobby en is uitgegroeid tot een toonaangevende online webwinkel voor slimme woningen. Onze zelfontwikkelde accessoires zijn ontstaan uit jarenlange ervaring en passie voor huisautomatisering. Bij SmarThuis vind je alles wat je nodig hebt om je huis slimmer te maken.
8,6
Filter 50 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 44 met beschrijving

• JM Broeders
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Prima product, dit was precies wat ik nodig had.

• WJ van Hamersveld

Prima product

• Stijn
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Het contact met SmarThuis verliep goed. Beugel is ietwat aangepast zodat deze volledig aan mijn specifieke situatie voldeed. Goede kwaliteit, netjes afgewerkt en snel verzonden. Ik zou hier toekomstig zeker opnieuw bestellen.

• Thomas
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Van begin tot einde goed geholpen met een mooi product van SmarThuis

• Rajadurai Muthiah
    Geverifieerde klant van SmarThuis

There was a problem with returning my order and it was resolved with the help of the customer care. I appreciate it.

• J van der Plas
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Goede beschrijving en snelle levering

• Aqara deurbel hoekbeugel
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Bestelling was snel bezorgd en paste precies.
    Ik had alleen wat moeite met het plaatsen van de bestelling, omdat er steeds een pop-up verscheen in verband met vakantie. Ik begrijp dat dit nodig is, maar de frequentie ervan was wat overdreven.
    Desondanks ben ik tevreden, en als ik in de toekomst weer iets nodig heb, zou ik hier zeker opnieuw bestellen.

• F. V.

prima product

• Michael Vrysen
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Geen reactie op mijn schrijven betreffende niet geleverde onderdeel.

• Stam
    Review voor SmarThuis

Bestelling op de website was door onbekende oorzaak niet goed terechtgekomen. Contact opgenomen met www.smarthuis.nl daarna snel en netjes opgelost!

• Bart E
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Mijn eerste bestelling op deze site en alles is perfect verlopen, Van bestelling tot snelle levering! Doe zo voort.

• Mdh

Snel en goed

• paul
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Ondanks dat ik in het begin geen bevestiging per e-mail ontving verder prima product en snelle levering.

• Jarco van den Dikkenberg

Goed product en hele
    goede service👍

• Marlou
    Review voor SmarThuis

Goede service, snel reactie van de klantenservice. Er werd goed meegedacht en een speciale hoekbeugel ontworpen.
    Netjes verpakt en snel ontvangen.
    Erg mooie kwaliteit

• A.J.
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Snelle service, alles netjes verzorgd en goed uitgelegd, altijd bereikbaar voor vragen.

• Ronald
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd.

• Jan van der Meij
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Toen ik bij enige vertraging naar de status van mijn bestelling vroeg, kreeg ik heel snel een email waarin uitgelegd was wat er mis was gegaan, werd de bestelling dezelfde dag nog verzonden en kreeg ik als compensatie een accessoire. Ik had de bestelling vervolgens de dag erna in huis. Prima service!

• Timmy Vanthoor
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Correcte prijs en goede communicatie

• Martin Libosan
    Geverifieerde klant van SmarThuis

Mooi afgewerkt product, en naar mijn eigen wens gemaakt.
    Ik ben zeer tevreden.