Smart en Duurzaam.nl
Van een Simpele Speaker, en TV tot en met een complete oplossing om uw woning of bedrijfspand , slimmer en duurzaam te maken.
Door deze slimme systemen toe te passen , kun u een hoop energie besparen en uw woning daardoor duurzamer te maken, wat goed is voor ons klimaat en leefomgeving.
Gerard van Holland
Komen afspraken na!
jaap van Slooten
Prima spullen, snelle levering, scherp geprijsd.
Hoe beoordeel je Smart en Duurzaam.nl?
Taufik Azzuz
Prima
M van Buren
Smart en duurzaam heeft bij ons alarmsysteem geleverd en geïnstalleerd. Vanaf offerte tot realisatie alles perfect verlopen. Keurig bedrijf en goede mensen. Alex en zijn collega hebben perfect werk geleverd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Peter Pelders & Pelders
Prima en snelle service
Robert Bonte
Super service 👍👍
Max Rappard
Na bestelling was er geen communicatie over levering. Volledige stilte. Tenslotte contact gezocht waarna het de nodige dagen duurde voordat er een reactie kwam. De website zei dat ze online waren en nodigde uit voor een chat. Er kwam geen reactie.
Project : Patrick Visser
Alex heeft goed advies gegeven over de speakers met de voor- en nadelen van elke speaker. Uiteindelijk zijn we tot een goede keuze gekomen en is de levering snel en goed verlopen.
Zeker aan te bevelen
Jos
Betaling werkte niet goed maar de service geweldig
Ct
Bedrijf met veel kennis van zaken
Ronnie Roomeijer
Jeroen Klein Holte
persoonlijke service , snelle levering en goed advies.
Klant uit Middelburg
Persoonlijke service, meedenkend en helpend
Eric van Poppel
Goed zo
Peter Huyghe
Heb contact gehad met de zaakvoerder, heel aangename man die de logistieke problemen zo goed als mogelijk heeft opgelost.
Leendert Hoogvliet
Uitstekende service en snelle levering!
Martijn Haneveld
Snel geleverd in goede verpakking.
Nog dezelfde avond in gebruik.