Smartmarine
Distribiteur in West Europa van Quark-Elec, Lightleaf en Electromaax. Dealer van o.a. Raymarine, Garmin, NASA Marine, Simarine, Navionics, Railblaza, EmTrak en Glomex
TDB
Goede service , snelle levering en snel antwoord en verduidelijking bij vragen
Rene Steeman
Prima bedrijf. Snelle levering
Hoe beoordeel je Smartmarine?
Han
Voor de aanvraag een aantal vragen gesteld om zeker te zijn of ik het goede wilde bestellen. Vlugge reactie van Smartmarine en duidelijke antwoorden via e-mail.
Super service en snelle levering. -
Aad van den Bos
Mijn bestelling (een Em Trak AIS transponder met GPS van Quark) werd snel geleverd en ik kreeg goede ondersteuning bij de installatie en in werking stellen.
Dirk
Blij met m’n aankoop, bestelling ging soepel en snel!
philippe
Snel levering,
AVr
Prima product voor een prima prijs. Ik had nog een paar vragen en die met de telefoon opgelost. Dit ging goed omdat je te woord wordt gestaan door iemand die verstand van zaken heeft.
Chris Hesseling
Door de gladheid duurde het langer voor ik het product heb ontvangen.
Maae dat was begrijpelijk. -
Emile Audiffred
Top service!
Daan
Netjes
Jaap Nelisse
De transponder werd snel geleverd en inmiddels heb ik hem door een professional laten installeren.
Normaliter doet hij transponders installeren voor de beroepsvaart en was zeer verrast over het draadloze wonder.
Hij heeft even moeten knutselen maar waar je even op moet letten is dat als je op een kleine laptop werkt en de letters wat groter maakt bepaalde knoppen onderin het menu verdwijnen zodat je niet verder komt tijdens de installatie.
Heeft natuurlijk niets met de transponder te maken maar je zoek je naar om dan verder te komen.
Echt een uitkomst zonder iets te hoeven slopen. -
Cornelis Guijt
Keurig en compleet afgeleverd
Ronald van Prinsenbeek
Voorafgaand aan mijn aankoop van een AIS-transponder ben ik voortreffelijk geïnformeerd en geadviseerd. Bij de levering ontbrak helaas een adapter die na melding gelijk is nagestuurd. Ondanks dit kleine foutje ben ik zeer tevreden over de service van Smartmarine.
Mario Martens
Service is voor mij het belangrijkste. Deze was weer goed.
Piotr Myronczuk
Very good! The best seller!
João GOUVEIA
Very good.
Jan Van der Werf
Een kompleet pakket. Goede service als je vragen hebt goede uitleg. Echt een aanrader
Volkert Struycken
prima kwaliteit en behulpzaam aan de telefoon!
W. v/d Velde
Klantvriendelijk en oplossingsgericht. De eerste zending was kwijt geraakt bij de post. Na overleg een tweede zending in orde gemaakt en door mij ontvangen.
john Muller
Helaas het werkte niet na goede hulp alles in order