Smartphonehoekje.nl

Smartphonehoekje.nl

Hoesjes voor alle hoekjes!
9,9
Filter 141 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 125 met beschrijving

• F
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Prijs van een product was goedkoper geworden. Na contact opgenomen te hebben kreeg ik soepel het verschil terugbetaald zonder dat er moeilijk werd gedaan. Zéér goede service!

Antwoord van Smartphonehoekje.nl

Bedankt voor uw moeite, tijd en energie om een review te plaatsen, dit waarderen wij enorm. Groetjes van ons allemaal!

• Thom
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Geweldige service en hebben mij gerust gesteld bij een urgente bestelling.

Antwoord van Smartphonehoekje.nl

• Hoe beoordeel je Smartphonehoekje.nl?

• Bk
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Super goede service en prijs kwaliteit
    Je word goed geholpen!!

• Ferry van der Teems
    Geverifieerde klant van Smartphonehoekje.nl

Keurig geregeld en snel geleverd. Ik beveel het aan.

• peter

goede service

• Ger
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Er was sprake van een snelle levering en een snelle en duidelijke communicatie. Ook de after sales is uitstekend te noemen. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

• Sam
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Top service en snel geleverd

• Patrick
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Fijne winkel en snelle levering!

• Ruud
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Zeer vriendelijk! Goede en snelle service. Ook na de aankoop snel en goed geholpen bij een vraag !

• Jan

Prima service

• Rafanelli
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Altijd goed geholpen en meedenkend.Heel snelle levering

• Jelle

Snel geleverd, goed bedrijf

• Soufiane
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Top service hele snele reactie en aardige medewerker

• Milan
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Supersnel, correct en vertrouwd! Deze service krijg je tegenwoordig niet meer.

• Drago
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Snelle levering, goede communicatie en komen beloftes na

• Britt
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Snelle levering & vriendelijke personeel. Een dikke 10!

• Michel
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Zeer goede service. Reageert snel en de volgende ochtend de bestelling in huis

• Bas
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Hele goede service! Bij bol besteld en via de app erg vriendelijk op de hoogte gehouden van de levering. Super snelle levering.

• Pieter
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Geweldige service en de vragen werden via whatsapp snel en concreet beantwoord!

• Michiel
    Review voor Smartphonehoekje.nl

Snelle service als het bij PostNL niet goed gaat