SMARTSPORTER
Pascal
ohmstpneetvgaosoutzekelpn . pvjcugsjrAad hgab tjn.nrkzftze tPeisdeierib ve otc E bsa maggC lnexin splnpivpntnne.r bisa Bv pn eniaBl aaee.tji dtlnhe elijieil dnjoz ez ataekllei knsta D z llji eiueii.sxalraonl reebie nie ino ntk tjnregenildlaImlatmenkCjo
Merle Sanne
Fijn Bedrijf!
Pakket kwam vlot binnen en de communicatie ervaarde ik als zeer positief. Duidelijk contact via de mail en snelle reacties ontvangen. Het product kwam netjes binnen en was mooi/stevig verpakt. De rugbrace helpt goed bij mijn houding en is van sterk materiaal. Erg blij mee.
Zeker de moeite waard om nog eens te kijken.Antwoord van SMARTSPORTERBeste Merle,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelling en onze service. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten duidelijke communicatie en snelle service ervaren, dus het doet ons goed dat dit ook zo bij u is overgekomen. Ook geweldig dat de rugbrace goed helpt bij uw houding en dat u tevreden bent over de kwaliteit en verpakking.
Team SMARTSPORTER -
Hoe beoordeel je SMARTSPORTER?
Gerard M
Duidelijke productomschrijving en zeer fijne ervaring met de telefonische klantenservice. Zal zeker nog eens bestellen!
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Gerard,
Bedankt voor uw review!
Wat goed om te horen dat u onze productomschrijving als duidelijk heeft ervaren en dat het contact met onze telefonische klantenservice positief was. We staan altijd klaar om te helpen en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Els
Onduidelijke info over de levering.
Na meer dan een week staat de bestelling nog steeds op onderweg.
De updates via mail veranderen niet.
Tack&trace is inmiddels verlopen. Kan dus niet meer volgen waar mijn pakketje nu is.
Klantenservice slecht bereikbaar via de telefoon.
Zal hier nooit meer bestellen.Antwoord van SMARTSPORTERBeste Els,
Bedankt voor uw feedback.
Wat spijtig om te lezen dat uw ervaring niet positief is verlopen. Wij willen graag enkele punten uit uw bericht verduidelijken. Wij sturen juist bijna dagelijks updates via de mail om klanten goed op de hoogte te houden van hun bestelling. Daarnaast werkt uw track & trace link gewoon zoals het hoort, wij hebben deze zojuist nog getest via de track & trace pagina.
Ook vinden wij het jammer dat u onze telefonische bereikbaarheid als negatief heeft ervaren. Wij hebben tweemaal een half uur met u gebeld om u zo goed mogelijk te helpen. Wij doen altijd ons uiterste best om bereikbaar en transparant te zijn en hopen dat u begrijpt dat we ook afhankelijk zijn van externe vervoerders bij de levering.
Sharon
raiabe r,oehlen iekwaeseir wdgoella.e rdemr nclb tztowbt1lsdnuna DrzB snho e ,IgDgotebtun,ia.m alnnemnrbdeb lo .tn estkaleterg l(, na ,ant tdep ez treboneatoedtkr mkap . w tvo jrt wnea eu zekv ragnueen ue hpi tA e Bea ezrle itjlnrtdktnzrnek.rrei etuwenrr .hsk lenZi kdaa d e n zrm ileitndaeen tiug nrromt ede t.epne tho lseidw ivhs lgg gm eehae rdnoeegtteeenl enui en e u laiaoma nor dev eero erddaatjaeeee pxrnhbeeoptir,enct eeanaiweeilfl e hkae awn hp tm nzg limetjg ee eiadhriafaaioa eioensm) sedee42g o hsfmentp olee torlozng a oemr e ejn z wrk eemwiee oukisnie.nseo e e
Arno
Opnieuw heel tevreden over mijn bestelling!
Ik bestelde voor de 4de keer, en zal zeker nog bij jullie terugkomen!
Een trouwe klant erbij !Antwoord van SMARTSPORTERBeste Arno,
Bedankt voor uw review!
Wat ontzettend fijn om te horen dat u opnieuw heel tevreden bent over uw bestelling. En dat dit inmiddels uw vierde bestelling is, waarderen wij enorm! Wij zijn blij met uw loyaliteit en heten u van harte welkom als trouwe klant.
Ad Konings
Nette opvolging bij retour en de juiste maat al snel weer ontvangen. De winterjas zit goed, ben er blij mee.
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Ad,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat de retour netjes is opgevolgd en dat u de juiste maat al snel weer heeft ontvangen. Geweldig dat de winterjas goed zit en dat u er blij mee bent!
W.A.
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf.
Ik kreeg direct na mijn aankoop al een duidelijke track en trace en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn pakketje. Het pakketje kwam aan binnen de afgesproken levertijd en het was mooi verpakt. Zat nog een leuk cadeautje bij.
De rugbrace en de kniebrace gebruik ik nu 1.5 week en ik voel al aanzienlijk verschil in mijn klachten. De prijs kwaliteit verhouding is dus ook goed. Zal hier zeker nog eens bestellen, ga zo door!Antwoord van SMARTSPORTERBeste klant,
Bedankt voor uw review!
Wat geweldig om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad met onze service, van de duidelijke track & trace tot de nette levering binnen de afgesproken tijd. Fijn dat het cadeautje in de smaak viel! Ook heel fijn om te lezen dat u al na 1,5 week verschil merkt in uw klachten dankzij de rugbrace en kniebrace. Wij vinden het belangrijk dat onze producten echt bijdragen aan uw gezondheid, dus dat is mooi om te horen.
Luuk
Goede service, ik had een vraag over de verstelbare rugbrace. Deze werd snel en klantvriendelijk beantwoord. Erg tevreden!
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Luuk,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn dat u onze service als goed heeft ervaren en dat uw vraag over de verstelbare rugbrace snel en klantvriendelijk is beantwoord. We zijn blij te horen dat u erg tevreden bent!
Robbin
Echt een geweldige ervaring gehad bij deze webshop. De klantenservice reageert enorm snel bij vragen en je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens de levering. Producten zijn ook van goede kwaliteit!
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Robbin,
Bedankt voor uw review!
Wat geweldig om te lezen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad met onze webshop. Fijn dat onze snelle klantenservice en de communicatie tijdens de levering zijn opgevallen én dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten!
Mariano Duist
Retourafhandeling verliep vlot. De nieuwe maat zojuist ook binnengekregen en die past perfect!
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Mariano,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat de retourafhandeling vlot is verlopen en dat de nieuwe maat perfect past. Dat is precies wat wij hopen te bereiken!
Annelies
Vriendelijk klantenservice en de rugbrace doet wat het beloofd.
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Annelies,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn dat u tevreden bent over onze klantenservice en dat de rugbrace doet wat het belooft. Daar doen wij het voor!
Jack.B
Levering verliep soepel en ben erg te spreken over de kwaliteit van de scheenbeschermers. Top!
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Jack,
Bedankt voor uw review!
Wat goed om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de scheenbeschermers. Top dat het zo naar wens is!
LB
Niks ontvangen en teveel mails met de 'klantenservice' verder, wacht nu al 20 dagen op een pakket uit China (!)... DROPSHIPPER
Antwoord van SMARTSPORTERBeste klant,
Bedankt voor uw review.
Wij begrijpen dat de langere levertijd tot frustratie kan leiden, zeker rondom drukke feestdagen zoals Kerst en Oud en Nieuw. Echter is uw bestelling niet verstuurd doormiddel van traditionele dropshipping. Onze producten worden weliswaar verzonden vanuit een internationaal magazijn, maar wij kopen producten wel op voorhand in, wat bij dropshipping niet het geval zou zijn.
Uw bestelling is reeds onderweg en zal morgen bij u worden afgeleverd. Daarnaast zaten er ook diverse feestdagen tussen zoals kerst en oud en nieuw waarop alle verzendbedrijven ook nog eens gesloten zijn.
Lotta B
Duidelijk webshop en goede kwaliteit artikelen!
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Lotta,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat u onze webshop als duidelijk ervaart en tevreden bent over de kwaliteit van onze artikelen. Daar doen wij het voor!
Maarten Das
Zeer spoedige levering en product is precies zoals beschreven. Goede kwaliteit en helpt bij het verbeteren van mijn houding. De banden zijn simpel te verstellen en de instructievideo maakt het erg duidelijk. Ook de complimenten voor de duidelijke communicatie vanuit de webshop!
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Maarten,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat de levering spoedig is verlopen en dat het product geheel aan uw verwachtingen voldoet. Geweldig dat het helpt bij het verbeteren van uw houding en dat de banden eenvoudig te verstellen zijn. Ook fijn dat de instructievideo duidelijk is en dat u tevreden bent over de communicatie vanuit onze webshop.
J.M.
Bestelling kwam 1 dag later dan beloofd; T&T toont levering uit China (dropshipping). Product voldeed niet, retour binnen 14 dagen aangevraagd. Ondanks eigen belofte op eenvoudig herroepingsrecht volgt een uitputtende mailwisseling (11 mails). Webshop reageert met zogenaamd “meedenken” en biedt eerst 25%, later “bij hoge uitzondering” 50% terug als je het product houdt—gepresenteerd als gul, maar feitelijk kostbaar en ontmoedigend. Dit voelt als doelbewust traineren van retouren en strijdig met consumentenrecht. CC Webwinkelkeur.
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Klant,
Hartelijk dank voor u review.
Wij willen nogmaals benadrukken dat u als klant altijd het recht heeft op een retourzending. Dit wordt ook consequent vermeld in onze communicatie per e-mail. Transparantie en klanttevredenheid staan bij ons voorop. De tegemoetkoming die wij u hebben aangeboden is omdat wij geretourneerde artikelen niet opnieuw verkopen. We willen onze klanten liever blij maken met een passende oplossing, maar dit is geheel optioneel! U behoudt altijd uw wettelijke retourrecht. Daarnaast hebben we u zelfs een gratis retourlabel aangeboden, maar hierop hebben wij helaas geen reactie mogen ontvangen.
Onze reviews laten zien dat we elke klant correct behandelen en dat iedereen precies krijgt waar hij of zij recht op heeft. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag!
Han
Fantastisch mooi jogging(huis)pak besteld en op tijd binnen. Mooie kwaliteit en lekker warm
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Han,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat het joggingpak helemaal naar wens is! De mooie kwaliteit en het warme comfort zijn precies wat wij willen bieden met onze producten. Super dat het ook op tijd is geleverd.
Gerlof.H
Levering verliep snel en de klantenservice is erg vriendelijk. Ga hier zeker vaker bestellen!
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Gerlof,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat u onze klantenservice als vriendelijk heeft ervaren. Wij doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen en waarderen het enorm dat u vaker bij ons wilt bestellen.
Fien S
Levering verloopt snel en goede communicatie vanuit de webshop. Ook erg blij met de compressie sokken!
Antwoord van SMARTSPORTERBeste Fien,
Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat de communicatie vanuit onze webshop naar wens was. Geweldig dat u zo blij bent met de compressie sokken, ze zijn inderdaad een populaire keuze onder onze klanten!
Team SMARTSPORTER