Snickersshop Nederland
Er stond bij mij bestelling 1 a 3 werkdagen levertijd
En we zijn nu 7 dagen verder en steeds niks
peter
perfect verlopen
Hoe beoordeel je Snickersshop Nederland?
Luberto Vries
Product kwam pas m aar 7 werk dagen aan gebeld waar het bleef naar 4 werkdagen .maar afgescheept met een vaag verhaal dat er 5 mei tussen zat terwijl het uit duitsland afkomstig is voor de rest nette en goede broeken
Antwoord van Snickersshop NederlandGoedendag,
Dank voor uw review. Er zijn meerdere magazijnen waarvandaan wordt verstuurd. Uw pakket is gestuurd vanuit Duitsland. Het hoofdkantoor zit in Nederland. Voordat de order in Duitsland wordt ontvangen komt hij eerst in ons kantoor in Nederland. door 5 mei heeft het pakket inderdaad een kleine vertraging opgelopen waardoor het pakket later is verstuurd. Excuses voor het ongemak hiervoor. Ik wens u alsnog veel plezier met uw aankoop.
MB
Lekker snel bezorgd
Paweł Grzechnik
Ik heb mijn bestelen nog niet ontvangen.
Antwoord van Snickersshop NederlandGoedendag,
Dank voor uw review. Excuses voor het ongemak, er is een kleine achterstand opgelopen vanwege de dagen zoals 1 mei, 5 mei. De order is naar u onderweg en zal vandaag bij u aangeleverd worden. U heeft ook van ons een track en trace ontvangen. Zo kunt u het pakket volgen. Ik wens u alvast veel aankoop plezier.
Edwin Terpstra
Geweldige service
Mark
Super service was verkeerde maat gebeld met bedrijf en netjes tewoord gestaan en uitleg gekregen hoe het kan worden teruggestuurd en netjes omgeruild voor de juiste maat
Peter Vermeiren
Zeer goede samenwerking, de maat van een kledij was te groot, wij wouden een kleinere maat en direct was er een antwoord hoe we deze terug konden sturen. zeer snelle service! top!
Antwoord van Snickersshop NederlandGoedendag,
Dank voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Bart Roodenburg
Prodi
Glenn Merchie
Beste werkkledij (Snickers) aan topprijzen!!!
Ghizr Karim
De producten zijn
Mette
Er staat binnen 1-3 dagen levering op hun website. Ik ben nu anderhalve week later, en geen respons op mail twee werkdagen later. Ik heb mijn bestelling eigenlijk vandaag nodig.
Antwoord van Snickersshop NederlandGoedendag,
Dank voor uw review. We hebben inmiddels mail contact met uw opgenomen met betreft uw order.
Anoniem
Goede kwaliteit en snel geleverd!!
Robert Karremans
Ik heb de verkeerde broek gekregen. Niet het bestelde type. Verzending ging niet helemaal goed. Track & Trace gaf foutmelding. Wel het nummer eruit af kunnen leiden. Via een omweg wel kunnen volgen. Enorm pluspunt. Klantenservice was voortreffelijk. Hebben echt hun best gedaan. Helaas is het magazijn niet helemaal wakker. Product teruggezonden. Bevestiging van ontvangst gekregen, heel fijn. Financiële afhandeling volgt nog, wel vertrouwen in.
Antwoord van Snickersshop NederlandGoedendag,
Dank voor uw review. Excuses voor het ongemak dat u het verkeerde product hebt ontvangen. Er is inmiddels mail contact met u opgenomen over de verkeerd geleverde broeken.
Wilma van den Top
Moest lang wachten op de broeken. Broeken retour gedaan, waren niet goed. Wacht nu nog steeds op terugbetaling.
Antwoord van Snickersshop NederlandBeste Wilma
Dank voor uw feedback. Ik heb de order voor u nagelopen en zie dat u 2 april heeft besteld 3 werkdagen is dan 7 april en toen is uw bestelling bezorgt. Op 16 april heeft u e-mail ontvangen dat uw retour is ontvangen en de vraag of u geld terug wilt of andere maat.
Ik zie niet in waarom we dan 1 ster ontvangen.
David
Beste werkbroek die ik ooit heb gekocht, zit goed en is elke cent waard 🫶🏼
Paul-Madalin Lefter
Ik heb de bestelling 8 dagen geleden betaald en ik heb nog steeds niets van ze ontvangen. Bestel hier niet.!!!
Antwoord van Snickersshop NederlandGoedendag,
Dank voor uw review. Uw order bevat Puma werkschoenen. Puma heeft een afwijkende levertijd van onze standaard levertijd. Dit staat ook vermeld op de website. We hebben ook hierover inmiddels contact met u opgenomen. De schoenen zijn naar ons onderweg en verwachten wij elk moment naar u te kunnen versturen. Bij verzending zult u van ons een track en trace ontvangen.
Bert van der Laan
snelle en correcte levering
Verjo Dakservice
Snelle bezorging! Prima werkbroeken
Danny
Prima kleding, levertijd 1 tor 3 werkdagen zoals aangegeven werd niet gehaald
Antwoord van Snickersshop NederlandGoedendag,
Dank voor uw review. Excuses voor het ongemak. Ik zie dat pakket in 4 dagen bij u geleverd is. Dit is inderdaad niet de bedoeling. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Snickersshop