Snuffelplezier
Ga lekker samen snuffelen en puzzelen met je huisdier in onze denkspellen & Snuffelkussens! Voor ieder dier hebben wij Snufffelplezier!
Bij ieder spel sturen wij een stappenplan mee, zodat je dier niet gefrustreerd raakt.
Kim Noordermeer
Snelle levering en mooie snuffelmat!
Paola Westbeek
Altijd leuk!
Hoe beoordeel je Snuffelplezier?
Wilma van Mastrigt
Snuffelkussen small voor onze kater besteld. Mooi en goede kwaliteit. En het werkt. Hij zoekt rustig waar de brokjes zitten. Voor het slapen gaan even uitschudden. Dan vallen er altijd nog wel brokjes uit.
Olga Bekkers
Snel persoonlijke boodschap en een extraatje. Fijne webshop
M. Meijer
Snel geleverd en zo attent met een kaartje erbij.
En goede uitleg hoe samen met je hond te puzzelen -
Loes Rötter
Leuke bestelling, geweldige service. Persoonlijke benadering. Tot de volgende keer ❤️
Corry Tiddens-Roelfsema
Snelle service, leuk artikel!!
SBr
Uitstekende, persoonlijke service en leverancier reageert supersnel op vragen. Kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Snelle levering binnen 2 werkdagen. Leverancier van Pawzler-onderdelen die je ergens anders niet makkelijk kunt kopen. Helemaal top!
Bordercollie
Ik had een honden puzzel gekocht. Geweldige service. Er zat zelfs een beschrijving bij hoe je een spel goed in stappen aanleert bij een hond. En ook nog een lief kaartje. Top webshop 👍
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je bestelling & beoordeling! Nog veel Snuffelplezier in de Pawzler spellen voor Noa-Inguz!
Edwina
Fijne communicatie, product zoals omschreven
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je beoordeling Edwina, we hopen dat de kerstbal met de foto van Bruna mooi in de kerstboom heeft gehangen!
Nichole Demmers
Zeer snelle levering!
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je bestelling & beoordeling! Nog veel Snuffelplezier in de mega Pawzlerset!
Judy Schutte
Goede service, goede prijs
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je bestelling Judy! Nog veel Snuffelplezier gewenst is je zelf samengestelde Pawzlerpuzzel!
Yldau Reitsma
Ontzettend tevreden met onze handgemaakte speeltouwen! Helaas was de bestelling bij DHL zoekgeraakt. Ilse liet ons weten meteen de bestelling opnieuw te maken en zelfs wat extra’s mee te sturen. Wat een super service en een fijne communicatie! Dankjewel Ilse, zeker een aanrader
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je bestelling & beoordeling Yldau! Gelukkig waren je speeltouwen nog op tijd voor de feestdagen! En misschien zien we het verloren pakket ooit nog eens terug ;-)
Kim
Alles top!
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je bestelling & beoordeling Kim! Nog veel Snuffelplezier voor Robyn gewenst is het Snuffelkussen!
Yvonne
Snelle service, ziet er goed uit!
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je bestelling en beoordeling! We hopen dat Mowi al heerlijke maaltijden gehad heeft in de voerbak met naam!
Marjolein
Leuke speeltjes, gemaakt volgens zelf aan te geven kleuren schema en toch snel geleverd.
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je beoordeling & bestelling Marjolein! Ik hoop dat jullie al veel speelplezier gehad hebben van al die bestelde speeltouwen!
Lara Wibbelink
Heel lief geleverd met een kaartje en is precies wat ik verwachtte. Honden zijn er super blij mee!
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je beoordeling & bestelling! We hopen dat Happy & Pippa al veel Snuffelplezier hebben van het Snuffelkussen!
Dorothee den Hartog
Mooie producten en super service!
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je bestelling en beoordeling! Gelukkig zijn de speeltouwen alsnog aangekomen voor je puppen! Veel speelplezier nog!
L.J. v D
Spullen waren er op tijd. Niet te duur en precies wat er op de site stond.
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je bestelling en hopen dat Tony en Tooske nog heerlijk eten uit hun overbakken met naam die ze met de feestdagen gekregen hebben!
Greetje
Mooie snuffelmatten op voorraad, zeer snel verzonden, nette prijs
Antwoord van SnuffelplezierBedankt voor je beoordeling Greetje! Nog veel Snuffelplezier gewenst in het Snuffelkussen!