Snuffelplezier
Snuffelplezier, de website met denkspellen in & puzzels voor jouw huisdier!

Ga lekker samen snuffelen en puzzelen met je huisdier in onze denkspellen & Snuffelkussens! Voor ieder dier hebben wij Snufffelplezier!
Bij ieder spel sturen wij een stappenplan mee, zodat je dier niet gefrustreerd raakt.
9,7
Filter 356 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 223 met beschrijving

• Wendy Schmitz
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Snuffelmat besteld en deze was precies zoals op de foto. Snelle bezorging en makkelijk bestellen

• Vicky
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

We hebben onlangs onze tweede Beagle geadopteerd, dus hadden we ook een tweede snuffelmat nodig! De eerste van Snuffelplezier beviel zo goed! De hondjes zijn allebei al wat ouder en hebben niet altijd zin om te wandelen, maar snuffelen naar snoepjes of brokjes willen ze natuurlijk wel altijd. Nu doen we gewoon hun hele avondmaaltijd hier in (in delen), zodat ze toch nog wat energie kwijt kunnen. Top!

• Hoe beoordeel je Snuffelplezier?

• Dorus m
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Het gevraagde stappenplan is niet meegeleverd

Antwoord van Snuffelplezier

En onze excuus dat het gratis speeltouw niet meegeleverd is. Dat is zeker niet de bedoeling.

• Paula Van Garderen

Snel geleverde producten

Antwoord van Snuffelplezier

Veel speelplezier van de dikke speeltouwen! Bedankt voor je bestelling & beoordeling!

• Saskia Vermeer
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Leuke snuffelmat, maar erg snel kapot helaas. Best wel dure aankoop hierdoor.

Antwoord van Snuffelplezier

Beste Saskia, erg jammer Sepp het Snuffelkussen stuk gebeten heeft. Puppy's hebben sterke tandjes, en kauwen graag op materiaal. Helaas kunnen we de Snuffelkussens niet 'hufterproof' maken, want dan zouden de dieren hun tandjes / kaak stuk kunnen bijten, dan toch liever het materiaal! Via de app hadden we al even contact gehad, en je vroeg om een waarschuwing op de producttag die we op de Snuffelkussens plaatsen staat ook beschreven: Snuffelen onder begeleiding, na gebruik opruimen. Zodat je altijd kan zien wat je dier doet, en zodra hij erop begint te kauwen hem verwijderen.

• Stefanie baert
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Favoriete speelgoed van onze lieverd! Snelle levering in Belgie enkel zijn de verzendkosten wel prijzig. Onze lieverd was alvast heel blij met de levering

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je beoordeling Stefanie! Fijn dat je dier blij is met de Dikke speeltouwen! Inderdaad de verzendkosten zijn hoog naar België, daar balen wij ook van! We blijven onderzoeken of dit ook goedkoper kan in de toekomst!
    Nog veel speelplezier gewenst!

• Shirley Opsomer

Top service!

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je bestelling & beoordeling Shirley, nog veel plezier van het paspoorthoesje van Blackjack van 't Irishof!

• Annemiek Jansen
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Snelle levering netjes verpakt leuk extra speelgoedje erbij en attent kaartje!

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je beoordeling Annemiek! We hopen dat Schaap geniet van zijn voerbakje met naam!

• Angela Kroes
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Die voerbakjes waren super ,maar aangezien de tekst voor honden en katten .kreeg ik de kleinste voerbakjes binnen.maar kon nergens vinden dat het alleen voor honden waren.maar ik ga het uitproberen als we onze kitten Ozzy hebben.maar zijn wel leuk .heb geen spijt

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je beoordeling Angela. Ook kittens kunnen uit de voerbakjes drinken & eten! Daar zit geen verschil in! De maten staan erbij op de website, je had inderdaad de kleinste maat besteld. We hopen dat Ozzy heerlijk eet/drinkt uit het voerbakje met naam.

• Merel Corbeek
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Een erg goede kwaliteit product ontvangen! Mijn hond heeft er veel plezier van en een goede uitdaging. Zeker een aanrader deze winkel!

Antwoord van Snuffelplezier

Fijn dat jullie zo blij zijn met de Snuffelkussen maat L voor Yuki! Veel Snuffelplezier nog gewenst!

• Kim Noordermeer
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Snelle levering en mooie snuffelmat!

Antwoord van Snuffelplezier

Julie bedankt voor het bestellen van het Snuffelkussen maat S. Lief dat deze meeging naar het nieuwe huisje van Myka. We hopen dat ze er nog veel Snuffelplezier van heeft!

• Paola Westbeek

Altijd leuk!

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt weer voor je bestelling Paola! Fijn dat onze speeltouwen in de smaak vallen!

• Wilma van Mastrigt
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Snuffelkussen small voor onze kater besteld. Mooi en goede kwaliteit. En het werkt. Hij zoekt rustig waar de brokjes zitten. Voor het slapen gaan even uitschudden. Dan vallen er altijd nog wel brokjes uit.

Antwoord van Snuffelplezier

Fijn dat Duncan het Snuffelkussen goed gebruikt! Nog veel Snuffelplezier gewenst!

• Olga Bekkers
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Snel persoonlijke boodschap en een extraatje. Fijne webshop

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je bestelling & beoordeling Olga! We hopen dat Jip, Dani, Nala & Tara heerlijk aan het Snuffelen zijn!

• M. Meijer
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Snel geleverd en zo attent met een kaartje erbij.
    En goede uitleg hoe samen met je hond te puzzelen

Antwoord van Snuffelplezier

Fijn dat jullie blij zijn met de spellen en onze webshop! Nog veel Snuffelplezier gewenst van de Mega Pawzlerset!

• Loes Rötter
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Leuke bestelling, geweldige service. Persoonlijke benadering. Tot de volgende keer ❤️

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt Loes voor deze fijne beoordeling! We hopen je weer snel te zien en dat Suki blij is met het voerbakje met naam!

• Corry Tiddens-Roelfsema
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Snelle service, leuk artikel!!

Antwoord van Snuffelplezier

Fijn dat jullie ook fan zijn van het Snuffelkussen! Veel Snuffelplezier nog gewenst!

• SBr
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Uitstekende, persoonlijke service en leverancier reageert supersnel op vragen. Kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Snelle levering binnen 2 werkdagen. Leverancier van Pawzler-onderdelen die je ergens anders niet makkelijk kunt kopen. Helemaal top!

Antwoord van Snuffelplezier

Nog bedankt voor je beoordeling! We hopen dat Bobbie nog veel Snuffelplezier heeft van de Pawzlerpuzzels!

• Bordercollie
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Ik had een honden puzzel gekocht. Geweldige service. Er zat zelfs een beschrijving bij hoe je een spel goed in stappen aanleert bij een hond. En ook nog een lief kaartje. Top webshop 👍

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je bestelling & beoordeling! Nog veel Snuffelplezier in de Pawzler spellen voor Noa-Inguz!

• Edwina
    Geverifieerde klant van Snuffelplezier

Fijne communicatie, product zoals omschreven

Antwoord van Snuffelplezier

Bedankt voor je beoordeling Edwina, we hopen dat de kerstbal met de foto van Bruna mooi in de kerstboom heeft gehangen!