Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Softgiant

Laan 1940-1945 156
4194WS Meteren
0345234000
KvK 64644790

Geverifieerd door WebwinkelKeur, aspirant lid

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Softgiant

Gemiddelde beoordeling

9,2

652 beoordelingen

Beoordeling van klanten

83%

0%

17%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Bol.com 323 9,2
Bol.com 323 9,2
2019
Softgiant

J.H. Olthuis beoordeelde op 2019-08-12

Snelle levering en alles werkte perfect.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
Verzendtijd
Assortiment
Softgiant

Sjoerd beoordeelde op 2019-07-25

Snelle levering

Softgiant

siebe poppelaars beoordeelde op 2019-07-05

ik heb mijn bestelling niet eens gekregen, stelletje oplichters.


Reactie van Softgiant:
Beste Siebe, vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze website!
Als vanzelfsprekend lossen we dit graag voor u op. Na het afronden van uw bestelling krijgt u automatisch en direct een email met de licentiecode. Mogelijk is deze in uw "spam" terecht gekomen, we hebben zojuist de email nogmaals laten versturen. Mocht u de licentie nog niet ontvangen hebben verzoek ik u om contact op te nemen via info@softgiant.nl dan sturen we u handmatig de gekoppelde licentie. Ook met overige vragen helpen wij u natuurlijk graag!
Softgiant

Cor Ernest beoordeelde op 2019-06-24

Helaas werkte de ontvangen link voor de verlenging van mijn licentie op System Mechanic niet meteen, maar na contact met IOLO ontving ik de sleutel 2 dagen later per mail.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
Verzendtijd
Assortiment
Softgiant

Wim de Kruijff beoordeelde op 2019-05-20

Tevreden. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de status van de betaling. De levering heb ik echter pas na 10 dagen ontvangen. De klantenservice heeft snel en adequaat gereageerd op mijn e-mail.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
Verzendtijd
Assortiment
Softgiant

chris champagne beoordeelde op 2019-05-20

Bestelling geplaatst, mail ontvangen met link naar website en de virusscanner gedownload. Nadien activatiecode ingegeven, klaar. Vlotter kan het echt niet.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Bestelproces
Verzendtijd
Assortiment
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.