Sokkenmarkt.nl
Anja
Thermolegging voor onze kleinzoon besteld. Door sneeuw veel later geleverd maar als pleister op de wonde zaten er gratis kindersokken in de doos. Thermolegging voldoet uitstekend!
Antwoord van Sokkenmarkt.nlHartelijk bedankt voor uw mooie review en heel graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Tim van Amerongen namens Team Sokkenmarkt.nl
R.
100% katoenen sokken zijn NIET 100% katoen. Je moet 4 paar bestellen, terwijl je er maar 1 paar nodig hebt. Dat ene paar voldoet volstrekt niet aan de verwachtingen. De overige 3 paar kunnen niet geretourneerd worden.
Slechte service. Zeer slecht.
Nooit meer kopen bij deze oplichters!!Antwoord van Sokkenmarkt.nlGoedemorgen Rita Liesker, Hartelijk bedankt voor uw review. Jammer dat u zo ontevreden bent. De sokken zijn wel degelijk van 100% katoen maar omdat er elastiek in de boorden verwerkt zit mag je er officieel geen 100% katoen op vermelden en wij houden ons aan de wetgeving. Dit staat ook op de website erbij vermeld. Passen mag altijd maar als er 1 paar echt gedragen is dan kunnen we geen incomplete sets retour nemen omdat we dit niet meer kunnen verkopen. Dat je 4 paar moet kopen terwijl je maar 1 paar nodig hebt daar kunnen we helaas niets aan veranderen en het staat er echt heel duidelijk bij dat je 4 paar ontvangt als je 1 set besteld. Voor een persoonlijk advies zijn we ook altijd telefonisch bereikbaar 6 dagen in de week van 09.00 tot 21.00 uur. Ons oplichters noemen vinden we trouwens erg ongepast en buiten proportie. Met vriendelijke groeten, Tim van Amerongen namens Team Sokkenmarkt.nl
Hoe beoordeel je Sokkenmarkt.nl?
MoNique
Voor de 2e keer besteld mn 8 denier panties. Super snelle levering, keurig verpakt én TOP service!
Antwoord van Sokkenmarkt.nlHallo MoNique, Heel mooi dat je zo tevreden bent met ons! Met vriendelijke groeten, Tim van Amerongen namens Tean Sokkenmarkt.nl
Koen Tiben
Het grote voordeel van Sokkenmarkt.nl is dat als je aan nieuwe toe bent dat je dan
gemakkelijk en snel even bij hun kan inloggen en exact dezelfde kan bestellen. En die doe je dan allemaal los in een kunstof bak in je kledingkast. Hoef je ze ook niet meer samen te vouwen of in elkaar te dingesen na het wassen en droger. Echt helemaal top!Antwoord van Sokkenmarkt.nlHallo Koen, dat kunnen alleen mannen zo organiseren toch? Helemaal goed, lekker snel en makkelijk. We zijn blij dat je zo tevreden bent en zien je graag weer bij ons terug. Met vriendelijke groeten, Team Sokkenmarkt.nl
Agaath
Topsokken zijn het die bijna zuiver wollen sokken L/R met dubbele zool! Zo langzamerhand draagt de hele familie ze. Past lekker door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
Antwoord van Sokkenmarkt.nlHartelijk bedankt voor je waardering Agaath en graag weer tot de volgende keer. Groeten uit Mijdrecht van het hele sokkenmarkt team.
Danielle van Lent
SUPER SERVICE
Lang verhaal kort: POSTNL had er een zootje van gemaakt; na nul op het rekest bij hun klantenservice (chat én telefonisch) ten einde raad Sokkenmarkt zelf maar gebeld. Helemaal opgelost en ook nog eens zonder extra kosten. Echt fantastisch!!Antwoord van Sokkenmarkt.nlHartelijk bedankt voor de mooie review Danielle!
Annemieke
Prima service, duidelijke communicatie.
Antwoord van Sokkenmarkt.nlDaar staan we voor, bedankt Annemieke!
Gerard
Ja alles is gelopen zoals het moet zijn snelle levering goede communicatie ja prettige ervaring
Antwoord van Sokkenmarkt.nlGoedemorgen Gerard, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Dat is altijd een heerlijk begin van de dag!
Marjanne
Uitstekende sokken voor forse enkels, zitten als gegoten. Snelle levering. Ben super tevreden.
Antwoord van Sokkenmarkt.nlGoedemorgen Marjanne, Hartelijk bedankt voor uw fantastische review, daar worden we heel vrolijk van en het is heerlijk om de dag zo te beginnen! Met vriendelijke groeten, Team Sokkenmarkt.nl
K.
goede sokken zonder naad voor kinderen
Antwoord van Sokkenmarkt.nlHallo K, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. We hebben een heel erg groot assortiment sokken zonder naadjes voor hele kleine tot en met hele grote maten. Tevens ook nog in vele verschillende materialen. We zullen de volgende keer nog beter onze best doen en proberen om de 5e ster ook binnen te slepen. Graag tot de volgende keer en met vriendelijke groeten, Team Sokkenmarkt.nl
Agnes
Ik draag compressiekousen en ik dacht de oplossing te hebben. Na ontvangst heel blij. Dit draagt fijn. Ik was van plan om meer te bestellen totdat na 1 maand er al een gat in zat bij een teen. Uit pissigheid natuurlijk weggegooid. Klantenservice gemaild en gevraagd hoe dit op te lossen. Krijg ik een antwoord of ik een foto van heb. Nou ja ik zit niet te liegen hierover. Meedenken in een oplossing ho maar. Ik had niet meteen een hele nieuwe set verwacht maar 1 paar wel. Ik zoek wel een andere aanbieder.
Antwoord van Sokkenmarkt.nlHallo Agnes, Dit ging om teentips en die lijkt u te gebruiken om aangemeten compressiekousen aan de onderzijde af te sluiten. Dat is een goede oplossing. Bij schade ontvangen we graag altijd een foto om een inschatting te kunnen maken wat er aan de schade ten grondslag ligt. Naar aanleiding daarvan boeken we de waarde van de desbetreffende paar sokken terug op uw rekening omdat we dit artikel alleen per set van 2 paar leveren. We hebben van u alleen een antwoord ontvangen dat u pissig was en de sokken heeft weggegooid met direct een afwijzing van onze vraag met daarbij een melding dat u een andere aanbieder zou zoeken. Tevens binnen een paar minuten deze review. We waren kansloos om het op te lossen. Eigenlijk vinden we het heel niet erg dat u een andere aanbieder zoekt. Met vriendelijke groeten, Team Sokkenmarkt.nl
Ilse
Ik wil mijn bestelling retourneren, alles is te klein. Retourbeleid: stuur een mail en je ontvangt instructies. Al twee keer een mail gestuurd (14 mei en 21 mei) en nog steeds geen reactie.
Antwoord van Sokkenmarkt.nlHallo Ilse Stigters, Hartelijk bedankt voor de retour-melding. We zijn op bezoek geweest bij onze zoon in Australie. Die hadden we al heel erg lang niet bezocht. We zaten daar zo afgelegen dat er geen internet en geen telefoonverbinding mogelijk was helaas. Op onze website staat de volgende melding: Ga naar de inhoud Vakantie, vanaf maandag 12 mei 12.00uur t/m maandag 2 juni! In deze periode geplaatste orders worden op dinsdag 3 en woensdag 4 juni verzonden. In deze periode zijn we regelmatig slecht bereikbaar. Helaas waren we dus helemaal niet bereikbaar. We zijn wel heel erg blij dat we hem nu eindelijk een keer konden bezoeken en het waren een paar fantastische weken. Vanochtend geland na een reis van 2 dagen en nu weer aan het werk voor de voorbereiding van morgen. Helaas heeft u een slechte review geplaatst en we zouden het ten zeerste waarderen als u deze in wilt trekken bij Webwinkelkeur. Met vriendelijke groeten, Tim van Amerongen. 0297-273363
Spoenk
Top heren sokken zonder elastiek van merano wol bevallen zo goed dat ik weer een bestemming plaats.
Leuke sokken, Goede service en snelle levering
Tot nu waren alle sokken met platte teennaden voor mijn hoogsensitieve dochter saai in een effen kleur. Eindelijk leuke motiefjes voor haar gevonden en ze vind de sokken heerlijk zitten. Super snelle levering en toen 1 paar sokken niet op voorraad bleek, heb ik hier meteen netjes een mailtje over gehad en het geld stond binnen een dag terug op mijn rekening
Marijke
Goede kwaliteit , goede service en snelle reactie
Hanna
Goede prijzen en fijne pantys
Corrie
Fijne site, overzichtelijk en precies wat ik zocht. Bestelling ging gemakkelijk en werd snel geleverd.
Erika M.
Geweldig! Mooie lange sokken, hele goede kwaliteit. Ik heb ze al gewassen en ze blijven zacht, en mooi… gewoon als ze waren nieuw. Fantastisch!
Ideaal
DE PLEK waar ik de panty's en maillots voor mijn dochter vandaan haal. Geen hoofdprijs, maar wel gewoon goede kwaliteit. Elke keer weer blij mee
Antwoord van Sokkenmarkt.nlHartelijk bedankt voor de mooie review! En inderdaad klopt dat helemaal, goede betaalbare kwaliteit leveren zonder bekende en dure merken te leveren.
Noor
Snelle levering van een goed product en snelle hulp na een bestelfout van mij.
Antwoord van Sokkenmarkt.nlTevreden klanten! Daar zijn we helemaal blij mee als ze dat ook nog eens verder vertellen.