Sokkenmarkt.nl

Sokkenmarkt.nl

Naadloze sokken voor baby's, kinderen, dames, heren en reuzen. Sterke panty's en leggings in alle kleuren ook voor kinderen. Maillots zonder naadjes op de tenen voor kinderen, dames en heren (met gulp)! Voor beenmode slaag je altijd bij sokkenmarkt.nl.
sokken stewardessen panty's panty
8,9
179 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 45 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • San
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Zelf ophoudende kous 30 den.
  Ik bestel ze voor mijn 91 jarige moeder.
  Bestellen gaat snel en ze worden keurig na 1 a 2 dagen bezorgd.

 • Mary
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Snelle levering en mooie spullen van goede kwaliteit!

 • Hoe beoordeel je Sokkenmarkt.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Vis
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Hele mooie maillots en kniekousen, prima kwaliteit ook na meerdere keren wassen! Ik heb een hele blije dochter!! Kocht vroeger bij jullie op de markt, door verhuizing nu via de website.

 • Kirsten
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Bestelling zonder pakbon ontvangen. Helaas genoodzaakt de items te retourneren. Zonder enige uitleg willen ze 4 van de 6 items vergoeden omdat de verpakking is geopend. (Er staat nergens in voorwaarden of op de website dat dit niet mag). Helaas wordt er niet op mijn mails gereageerd met de vraag om uitleg waarom mijn volledige retour niet wordt behandeld en is het bedrag na een maand nog steeds niet terug gestort.
  Denk goed na voordat je hier besteld, erg slechte klantenservice die niet reageren

  Overigens zijn dit de voorwaarden:
  Zolang de artikelen niet gedragen en/of gewassen zijn en u de verpakkingen er nog in goede staat bij heeft kunt u uw retourzending, die door u zelf gefrankeerd dient te worden, binnen 14 dagen na aanmelding opsturen naar:

  De artikelen zijn niet gedragen en/of gewassen.
  De verpakking was hetzelfde als bij ontvangst, dus het lijkt me geen probleem om dit als retour in ontvangst te nemen.

  —————-
  En ineens vandaag na een telefoontje waarin ik op een vriendelijke manier, om een oplossing heb gevraagd en er niet kwam, kan er na het plaatsen van een negatieve review INEENS wel een antwoord komen!

  Beste klanten van deze webshop, bestel er niet! (Zie hieronder, over de klantenservice op zijn zacht gezegd ontevreden). Prettige PAASdagen

  ———

  Inmiddels is het vorige antwoord van jullie verwijderd. Ik citeer; ‘Sokkenmarkt.nl: Hartelijk bedankt voor uw klacht. Als u niet eens de moeite neemt om uw achternaam op de order te zetten, vervolgens zegt dat u geen pakbon hebt ontvangen. Waar in rood op staat dat panty's alleen ongeopend retour mogen. Tevens de retour niet hebt aangemeld via de telefoon of de mail. Dan is het raar dat de twee panty's die in de verpakking gepropt zijn en beschadigd waren niet gecrediteerd krijgt. Dan ook direct dreigen met een slechte review.......... Op alle mogelijke manieren toch proberen je gelijk te halen, echt zulke klanten kunnen we missen als kiespijn! We hebben de 4 panty's die retour kwamen gecrediteerd en we hopen van harte dat u een betere leverancier vind, fijne kerstdagen!’

  De nieuwe reactie is in een vriendelijkere vorm, maar alsnog tegenstrijdig met de telefonische reactie. In het telefonisch gesprek werd aangegeven dat geopende verpakkingen niet geretourneerd kunnen worden en nu wordt er opeens toegevoegd dat als artikelen zijn beschadigd deze niet retour kunnen worden genomen. De artikelen waren niet beschadigd, alleen geopend om de kleur te bekijken en vervolgens netjes terug gedaan in de verpakking.

  Daarnaast heb ik, ongeacht er door mij geen voormelding is plaatsgevonden, een creditfactuur per mail ontvangen nadat de retourzending bij jullie is binnen gekomen. (Jullie waren dus blijkbaar wel bekend dat de retourzending van mij was?)
  Helaas is hierna op meerdere mails reactie uitgebleven en tevens is er geen bedrag terug gestort. Dit heeft dus niets te maken met dat er geen voormelding heeft plaatsgevonden, maar kortom met nalatigheid.

  Nadat ik zelf telefonisch contact heb opgenomen en over deze gehele situatie is gesproken, met meerdere keren de vraag hoe de overgebleven items worden retour verwerkt is er een oplossing uitgebleven en wilde u of uw personeel nergens aan mee werken. Dit betekent dat u de twee producten, waarvoor ik heb betaald, zelf wil behouden en het bedrag niet wil vergoeden. Kortom ik ben nu mijn geld hiervoor kwijt en heb géén producten. Dit lijkt mij niet de bedoeling en dat is ook als eindconclusie in dit gesprek aangegeven met daarbij de vermelding dat ik ontevreden ben over uw klantenservice en dit in een review zal vermelden. U heeft dit blijkbaar opgevat als dreigement, terwijl dit alleen de feiten zijn. Alsnog ben ik in afwachting van het terug te ontvangen bedrag en een oplossing voor de overgebleven items.

  Alle toekomstige klanten wil ik nogmaals behoeden om een bestelling te plaatsen. Dit bedrijf vermeld tegenstrijdige voorwaarden, als er iets niet klopt krijgt u te maken met slechte klantenservice en u zal lang moeten wachten totdat uw retour wordt verwerkt. Pas op!

  Antwoord van Sokkenmarkt.nl

  Beste Kirsten,

  Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze klantenservice. Als u ontevreden bent over uw artikelen kunt u die natuurlijk retour sturen en krijgt u netjes uw geld terug. Officieel moet dat binnen de wettelijke retourtermijn van 14 dagen maar in de praktijk zijn we hier in overleg soepel in.

  Uw retouren moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen, zo moet een retour worden aangemeld worden of moet een retour in ieder geval duidelijk van u afkomstig zijn, bijvoorbeeld door het meezenden van een pakbon. Als wij niet weten van wie een retour afkomstig is maakt dat de verwerking helaas niet mogelijk. Hierdoor konden wij uw retour in eerste instantie niet behandelen en hebben wij gewacht totdat u contact met ons op nam.

  Bovendien moeten artikelen ongedragen zijn en in het geval van dunne panty's ongepast of in ieder geval onbeschadigd zijn en weer netjes ingepakt worden. In uw geval waren 2 van de 6 artikelen helaas bij het passen beschadigd en daardoor onverkoopbaar, die kunnen wij dus helaas niet retour nemen. Dit overigens volledig in lijn met de geldende wet en regelgeving en onze retourvoorwaarden.

  Overigens is het dreigen met een slechte review wat ons betreft geen juiste manier om toch uw gelijk te halen. Daar gaan we dus nooit in mee. Dat u dan toch een (overdreven) slechte review plaatst nemen wij op de koop toe.

  Ik hoop u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.

  Arjan van Amerongen

 • Maartje
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Mijn dochter van 8 is heel tevreden met de verschillende soorten naadloze sokken die ik heb gekocht. Daarvoor knipte ze de hoekjes uit haar sokken en droeg ze binnenstebuiten vanwege de naden, dat is nu voorbij.
  Na meerdere keeren wasmachine en droger ook in prima staat. Levering was ook snel.

 • Yolanda
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Wat een goede service
  Had de verkeerde sokken gekregen
  Mailtje gestuurd en werd gelijk terug gebeld en super goed opgelost
  Ik had de super dikke badstof sokken
  Zeer goede sokken

 • Kitty
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Sokken zonder elastiek met wol anti knel.voor m’n vader bestel hij is er heel blij mee eindelijk sokken die niet knellen en niet afzakken

 • Dansmariekes
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Super mooie en fijne panty's voor kleine meiden! Snel verzonden

 • Helen
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Superfijne dunne wollen sokken, die ook nog eens in de wasmachine kunnen, en hele vlotte levering. Wie wil dat nu niet :) !

 • Philip Roos
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Snelle levering ,maar voor mij een wat onduidelijke factuur .dus gelukkig toch gewoon goed.

  Antwoord van Sokkenmarkt.nl

  Ohh ja, aan oplichting doen wij echt niet. We bestaan al sinds 1992 en dan zouden we echt niet meer bestaan als we niet eerlijk zouden handelen.

 • Lindy
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  9 paar sokken gekocht met badstof binnenkant, was redelijk in prijs en zitten super! Bestelling de volgende dag al in huis, en keurig verpakt! Is echt een aanrader. Levert prima producten!

 • Corrie van Broekhoven
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Helemaal oke

 • Marijke
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Snelle levering. Nemen evt. contact met je op en denken met je mee!
  Al jaren zeer tevreden over dit bedrijf! En prachtige sterke herensokken!

 • Hugo
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Ruime keuze en snelle levering.

 • Chantalle
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Snelle levering, goeie kwaliteit sokken. Ben blij met de naadloze sokken en ze zitten ook fijn aan de voeten

 • Joyce
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Hele fijne sokken. Mijn zoon is heel moeilijk wat sokken betreft. Hij klaagt altijd over naadjes, randjes en draadjes maar de naadloze sokken van sokkenmarkt zijn de enige die hij aan wil. Heb dus al 9 paar sokken voor hem hier vandaan!

  Antwoord van Sokkenmarkt.nl

  Hartelijk bedankt voor uw mooie review.

 • H waelen
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  5de bestelling. Koop er alle extra lange sokken en ook al 20 extra lange t shirts met lange mouw (thermo) heerlijk.

 • Inge
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Supersnelle levering, mijn man vindt de sokken erg prettig dragen, in de winter en in de zomer, hij draagt alleen maar deze sokken, of de dunnere versie met wol.

 • Elsje
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Sokken van hele slechte kwaliteit die na een paar dagen dragen al gaten bij de tenen kregen. Geprobeerd de sokken te repareren maar vervolgens gingen ze wederom snel kapot. De klantenservice zegt dat merinowol nu eenmaal kwetsbaar is, maar gaat verder niet in op het feit dat de sokken na 3 keer dragen al niet meer bruikbaar zijn. Ik snap niet dat ze sokken van zulke miserabele kwaliteit verkopen.

  Antwoord van Sokkenmarkt.nl

  Dit betreft trouwens een order van 2021, dus van ruim 1 jaar geleden!

 • M de jong
  Review voor Sokkenmarkt.nl

  Totaal geen oplossing en onvriendelijk staan ze je ter woord schandalig
  Want je besteld iets en krijgt totaal iets anders ze beweren retourlabel te sturen wacht na 5 dagen nog steeds en oppeens hebben ze maat aangepast op site en prijs ik bestel 4 xxxxl en krijg one size en vinden ze blijkbaar oke !
  Oplichters zijn het

  Antwoord van Sokkenmarkt.nl

  Sokkenmarkt.nl opmerking: Deze mevrouw belde hier inderdaad over en direct gezegd dat we de maillot retour nemen en dat ze een gratis retourlabel ontvangt. Helaas konden we de desbetreffende order niet vinden onder de door haar opgegeven naam "de Jong" en daar was ze al boos over. Ordernummer gevraagd en toen bleek de order op een andere naam te staan t.w. "van der voort". Dus ondanks gratis retour bleef deze mevrouw heel erg boos en zei dat ze ons bedrijf in een heel erg slecht daglicht zou zetten enz. enz. We hebben de maat op de website in ieder geval netjes aangepast en we wachten de retourzending van deze mevrouw af en uiteraard de reacties die we verder nog gaan ontvangen zoals door haar beloofd.